- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
kişiliklerine bağlı insanların bazı insanlarla olmaz evet haklısın ama cidden biribirine saygılı aileler var ayrı hayatlar yaşıyorlar biraraya geldiklerınde de bırbırlerine müdahale etmıyorlar.Kimse bana neden saçların sarı neden yırtık Jean giyiyorsun neden namaz kılmıyorsun demedi akrabalarımdan sonuçta ne onlar ne de ben seçemedik birbirimizi ama farklı tatil anlayışlarımız var ayrı ayrı arada ortak paydada da buluşuyoruz kaplıca tatili gibi meselaBen yapamam , yapanin da nasil yaptigini hic anlayamiyorum
Cevremde yok boyle farkli ciftler ama bdv de olan ve mutlu olduklarini soyleyenler var:)
Cok karisik yazdim sanirim , kisaca bence olmaz
Merhabalar, benim daha çok evli kişilere danışmak istediğim bir konu var.
Yeni yeni flört ettiğim bey bana göre biraz daha mutaassıp bir dünya görüşüne sahip(gibi hissediyorum), örneğin ben tesettürlü değilim ancak kız kardeşi anladığım kadarıyla öyle. Ancak hem kız hem erkek arkadaş grubunda hem çok açık görüşlü hem de tersi görüşte kişiler var ve hepsiyle çok iyi iletişim içinde. İyi kalpli, iyi niyetli biri. Yaşım 27 ve bu sebeple her ilişkinin de ciddi boyutlara varma ihtimalini gözeterek başlayıp başlamamasına dikkat etmeye çalışıyorum.
Flört ettiğim kişi beni bu halimle kabul etmiş ve sevmiş olsa da, sizce ilerleyen dönemlerde bu durumlar büyük sorunlara yol açar mı? Bu şekillerde aile kurup sonradan mutlu ya da mutsuz sonları tecrübe edenler var mı? Şimdiden teşekkür ederim
Sanirim bu toplumda cok utopik geliyor bana boyle seylerkişiliklerine bağlı insanların bazı insanlarla olmaz evet haklısın ama cidden biribirine saygılı aileler var ayrı hayatlar yaşıyorlar biraraya geldiklerınde de bırbırlerine müdahale etmıyorlar.Kimse bana neden saçların sarı neden yırtık Jean giyiyorsun neden namaz kılmıyorsun demedi akrabalarımdan sonuçta ne onlar ne de ben seçemedik birbirimizi ama farklı tatil anlayışlarımız var ayrı ayrı arada ortak paydada da buluşuyoruz kaplıca tatili gibi mesela
evet olabilir cherry de haklı ben de mesela zeki olmayan iyi bir üniversite bitirmeyen vizyonu olmayan adamla yapamazdım .yurtiçi yurtdışı gezmeyi keşfetmeyi de sevmeli mutlaka gazete okumalı kitap okumalı vb. gibi .Sanirim bu toplumda cok utopik geliyor bana boyle seyler
Ama cherry de yazmis ben karsilikli raki icemeyecegim adamla diil evli olmayi bi gece bile geciremem
Sanirim hayattan beklentilerle alakali
Evlendikten sonra kapanmani isteme ihtimali var. İsterse yapabilecek misin.
Mutaasip yasamani namaz kilmani oruc tutmani isteyebilir, yapabilecek misin.
Kızınız oldugunda kapansın isterse ne tepki vereceksin, yada kapanmasını istemezsen o ne tepki verecek
Çocuklar senin dünya görüşüne göre mi onun görüşüne gore mı yetisecek. Onun görüşüne gore yetisecekse sen sindirebilecek misin, senin görüşüne göre yetisecekse o kabul edecek mi
Şunu unutmayin, ayni dunya ahiret görüşüne sahip kişilerde bile çocukları yetistirirken fikir ayriliklari evliliği yıpratıyor, siz bunu fazlasiyla yaşayacaksınız.
Ayni görüşe sahip biri ile sıkıntısiz yaşamak varken niye zoru secmek istiyorsunuz anlayamadım
Çekim? Bilemiyorum, ben beni çeken birini mantıkla tartıp bir karara varabiliyorum ama karşılaştığım kişiyi önce mantıkla değerlendirip sonra “hımm münasip, ilgi duyabilirim” diye hoşlanamıyorum. Bu kişi de hali tavrıyla, kalbiyle bana değişik şeyler hissettirdi.
Tabii ki bu işin kırmızı çizgileri ve ortada buluşulabilir yerleri var bana göre de, bunları talep edip etmeyeceğini ya da bunlara saygı gösterip göstermeyeceğini anlamadan ya da sormadan da bir yola çıkmam. Din karşıtı ibadet karşıtı değilim, ama dediğim gibi aynı yerde duruyor değiliz bey efendiyle.
Kimseyi kırmak ya da durumu genellemek istemem. Sadece içinde bulunduğum durumu tarif edebilmek üzere örnekleri verebilmek istemiştim. Benim birinci, ikinci derece yakınlarım arasında hiç kapalı kimse yok mesela. Ama onda durum bu demek istedim.Kardeşinin tesettürlü olmasıyla onun dünya görüşü arasında nasıl bir bağ var? Diyelim ki oda kardeşi gibi, onlarda farklı görüşlere açık ve kızlı erkekli arkadaş grubunda bulunabiliyor. Bu ayrıntıyı vermeniz yanlış bi ifade olmuş.
Abimin eşide bizim düşünce biçimimizin tam tersi bir kadın. Ama çok seviyorum, çok seviyoruz. Çok iyi bir uyum yakaladı herkesle. Önyargıyla yaklaşacak bir durumunuz yok şuan.
Cocuklari var mi?Kardeşinin tesettürlü olmasıyla onun dünya görüşü arasında nasıl bir bağ var? Diyelim ki oda kardeşi gibi, onlarda farklı görüşlere açık ve kızlı erkekli arkadaş grubunda bulunabiliyor. Bu ayrıntıyı vermeniz yanlış bi ifade olmuş.
Abimin eşide bizim düşünce biçimimizin tam tersi bir kadın. Ama çok seviyorum, çok seviyoruz. Çok iyi bir uyum yakaladı herkesle. Önyargıyla yaklaşacak bir durumunuz yok şuan.
Ayol 1 dk once yorum yazmissinCocuklari var mi?
şu bizim kız bu akşamki eğlenceye beni de alaydı iyiydi evlerimiz de yakın sıkıntı yoktu bizim yerimize de eğlensin kuzumuzAyol 1 dk once yorum yazmissin
Hangi ara banlandin
Pardon iki kere gitti yorumum net gidip geldiCnm bende oyleydim dünya görüşü değilde kültür farkımız vardı suan eşim benim kapanmami istedi ki ben baya aciktim evlenince bi parça azaltmistim ama yinede istedi ve ben mutlu olsun diye kapandim ve suan pişmanım yani kötü bişey değil ama ben bunu içimden geldiği için yapmak isterdim farklar gerçekten zorluyor mesela esimin yaşadığı şehirde gelinler kendinden bi kaç yaş küçükten olsa erkeklere abi diye hitap ediyorlar kayni kuzen arkadaş vs benim esimde öyle istiyor kuzen leri benimle yaşıt yada bir iki yaş buyum ismiyle hitap ediyorum diye kızıyor mesela disarda sigara içerim kendi memleketimle heryerde ama eşim burda balkonda bile icirmiyor yani seninkide böyle gibi hissettim ilk seneler sıkıntı cikmasada sonradan illaki değişiyor bence kendi kafanda bi insan daha mantıklı çok sevmiyorsan eger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?