Dünya Güzelleri

Evet bir daha bu fırsatı ne zaman yakalarım bilmiyorum.
İşin kötü tarafı yalnızım yani, bir sevgilim olaydı değerlendirirdim ne güzel, her gece sinema, yemek, gezme tozma
aaahhhhh ah

Kızların karne günü Cuma idi ve kar tatili oldu, o yüzden gidemediler okula. Sonra da babaya gittiler zaten. Ben de okula uğrayıp almadım. Küçük kızın ödevi karne ile verilecekmiş, büyük kızın zaten okul kapanmadan 1 hafta önce evrilmişti ve yapmaya da başlamıştı.

Ders çalışmıyorlar, babaları demiş ki biz beraber eğlenelim, annenizin evine gidince yaparsınız ödev

Kızlar içim acıyo ya
Bana layık olmayan birine kalbimi kaptırdım.

Mantığımın peşinden gidemiyorum
Çok acıyor

Kızlar bendeyken kafam meşgul oluyormuş herhalde, onlar da gidince iyice hisseder oldum.
Nasıl kurtulucam bilmiyorum

layık değil derken abla?

anne olunca daha fazla düşünme gereği duyuyor insan..
bol bol dua et. bizde sana ederiz dua.

16.641 tane ya latif çekelim mesela

anne olunca daha fazla düşünme gereği duyuyor insan..
bol bol dua et. bizde sana ederiz dua.

16.641 tane ya latif çekelim mesela

Zaten hep dua ediyorum, Allah'ım kalbimden çıkar diye.
Elimde değil, çok acıyor.
Olmayacağını da biliyorum.
Yani gelip kapıma yalvarsa, yollarıma gül dökse bile iki çok farklı karakteriz. Olmaz yani, olursa mutsuz olacağımı görebiliyorum.

Ya bi hap olsa, içsek, unutmak istediklerimizi unutsak...

allah allah biraz daha açsana abla çözelim :)

Çözülecek bir konu değil ki
Kalbimi kaptırdım işte...

Daha önce beni arama, yazma demiştim. Aradan 40 gün geçiyor, yine yazıyor.
Bu sefer engelledim her yerden, numarasını sildim.
Ama kafamdan silemiyorum.

zamana bırakacaksın abla.. olmaması en hayırlı olduğu için belkide unutmak istiyorsun. ne mutlu sana ki bunun bilincidesin.. detay bilmediğim için senin söylediklerine göre yorum yapıyorum..

zamana bırakacaksın abla.. olmaması en hayırlı olduğu için belkide unutmak istiyorsun. ne mutlu sana ki bunun bilincidesin.. detay bilmediğim için senin söylediklerine göre yorum yapıyorum..

Detay derken; ilk evliliğimi aşık olarak ve hayallerimin peşinden giderek yaptım ve bozguna uğradım ya
İkincide aynısı olsun istemiyorum. Evet evlilik mantık işi değil, ben de duygusal ve romantik bir kadınım, ama sadece duygularla olunca da hata yapılıyor.
Bu adamın ne yetişme tarzı benimle benzer, ne aile yapısı, ne yetiştiği kültür, ne zevkler, ne hayata bakışı.
O yüzden mümkün değil bir geleceğimiz olması

Adamla mesajlaşıyorduk zaten, bir baktım başka kadınla da mesajlaşmış, ona da resim göndermiş, kadın tango diye programda resmin altına yorum yazmış çünkü, oradan gördüm. Bana whatsapptan gönderdiğin de güzeldi ama bu daha güzel diye. Aynı manzaranın bir kaç pozunu çekmiş, kadına birini göndermiş demek, tangoya başkasını koymuş. Bunu görünce ben de sordum kim bu kadın diye. Tanımıyorum dedi bana.

İnsan tanımadığı kadına whatsapptan resim gönderir mi
Beni bu kadar aptal yerine koymasına da kızdım. Hala aklımdan atamadığım için kendime de kızıyorum.

Son düzenleme:

bunları görmen farkında olman aslında çok güzel..
bunları greöeyecek kadar mantıksız düşünseydin daha kötü olurdu değil mi..
gördün tanımak istedin mesajlaştın ve olmadı..
sen denemek istedin, ama sana uygun olmadığını gördün..
insanın elbette duygularımız var.. İllaki üzüleceksin.. Bunlarıda zamana bırakacaksın. günlerini dolu geçirmeye çalış. tek kalmayaya çalış. ben mesela kitap okumaya gayret ederim.. yanlız aklıyorum. bazen gerçekten çok kötü olabiliyorum..

Kitap okumaya çalışıyorum ama kendimi veremiyorum. Bir bakıyorum aynı satırı 10 kere okumuşum ama ne dediğini hala anlamamışım.
Tv izlesem kaçırıyorum ne olduğunu, konsantre olamıyorum.
Offff çok kötü bir şey.

Yani evlenmeden önce de gençken de çok platonik aşık oldum ama beni başka kadınlarla aynı anda oynatan ilk kez karşıma çıktı.

İçim acıyor. Ağlamak istiyorum. Kurtulmak istiyorum.

evinde internetin var mı?

game of thores dizini seri halde izlemeye başlar. eminim çok dikkatini çeker..
içine atma zaten birşeyi.. ağla.. gerçekten acını içinde yaşa. sonra tek seferde söz at..
bir insan mutlu olmak için, kendini severek başlayabilir..
sende buna böyle bak.. Bekarsın elbette göreceksin deyeceksin, ama yeri gelince yol vermesini de bileceksin..
bunlar bu yaşadıkların normal yani..
kendine sadece zaman ver

Her şeyin farkındayım aslında biliyor musun
Çemberin dışına çıkıp daha objektif bakabiliyorum kendime, bu duruma, olaylara.
Biliyorum yani, biliyorum ama yapamıyorum. Beni acıtan da bu zaten.
Kendimi sevmeseydim adamın benimle oynamasına izin verirdim, engellemezdim numarasını.

Ama o zaman, ah o zaman, geçmek bilmiyor işte.

farkında olmasaydın şuan seninle bu konuşmaları yapamazdık zaten.. Zaman gerçekten herşeyin ilacı.. geçer abla sen mera etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…