- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi Sare Lavinya
-
tşkler evet sonucu aldım negatif bir dahakine nasipse.
yok ya alıştım artık hayırlısı değilmiş demekki diyorum önümüzdeki maçlara bakıcazcanın sağolsun. başka zaman inşallah
sorarak üzdüm mü bilemedim. kusura bakma
evet sevgili arkadaşlarım bizimde bir geyik topiğimiz var artık
haydi herkesi davet edelim :)
@jooker
baronnes
CuteMom
@sevcan...
@FallenAngel
ilk aklıma gelenler bunlar
ya gıcık olduğumu çok belli etmişim dimi, saklamaya çalışmıştım oysakiŞurda beni nasıl yazmadın ya? Gene gordum gene kırıldım resmen. Bilinçli yapmış gibi sadece ben yokum.
Şurda beni nasıl yazmadın ya? Gene gordum gene kırıldım resmen. Bilinçli yapmış gibi sadece ben yokum.
abla sen aklıma gelmiştin ama banlıydın diye etiketleyemedim, ama şunu özellikle etiketlemedimBen de yokum ya takılma
Genç bunlar, kimbilir akılları nerede
ya gıcık olduğumu çok belli etmişim dimi, saklamaya çalışmıştım oysaki
Ben de yokum ya takılma
Genç bunlar, kimbilir akılları nerede
abla sen aklıma gelmiştin ama banlıydın diye etiketleyemedim, ama şunu özellikle etiketlemedim
ay be çıkıcam zaten gruptan baydınızBence bilerek göstermeye calısmıssın. Her seyimi elimden almaya calısıyorsun filmlerdeki esas kızı kıskanan fesat kız gibisin
Ya yok ya cin bu. Grubumu elimden aldı ya iyice dışlamış burda da. Şeytan diyor ac tekrar grubu al herkesi sen de onu alma.
İlk sayfaya bakıyom adamolacak kızı cagırmıs bukremi cagırmıs ben gene yokum. asmunikalciğim sağolsun o olmasa hiç yokuz
ay be çıkıcam zaten gruptan baydınız
kedianası kadın! benlen uğraşma, tersim kötüdür bilirsin! kankiler sizde tarafınızı seçin omu benmiKızlar goşun goşun ne dediiiiiii
baronnes CuteMom @sevcan... @jooker
Dur bakayım butun arkadaslarımı etiketlemişmiyim. Unuttugum olmasın. Kırılırlar sonra uzulurler kıyamam. Kırıcı bir sey cunku.
kedianası kadın! benlen uğraşma, tersim kötüdür bilirsin! kankiler sizde tarafınızı seçin omu benmi
baronnes CuteMom @jooker @sevcan...
kedianası kadın! benlen uğraşma, tersim kötüdür bilirsin! kankiler sizde tarafınızı seçin omu benmi
baronnes CuteMom @jooker @sevcan...
fazla gurur..Fesata bak ya. Şimdi de grup uyeleri arasına nifak sokmaya calısıyor.
Dahada buraya gelmem.
ben ciddiyim abla fenalık geldi bundan bana bik bik bikKızlar geyik yapıyorsunuz di mi
cuma ve akşam saati
Kafa yavaşlamaya başladı da bende
abla gerçek hayatta da ömrümü yedi yaaaKızlar çok ayıp
Ablanız olarak rica ediyorum.
Gerek yok böyle şeylere
Gerçek hayatta zaten yeteri kadar şeye üzülüp stres yapıyoruz, bir de burada canımız sıkılmasın lütfen.
abla gerçek hayatta da ömrümü yedi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?