- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
aslında sadece benim derdim değil bu... bilmediğimiz tanımadığımız birçok kadının derdi... ben sadece onların acılarını paylaşmak içlerini döküp rahatlatmak amacıyla açtım bu sayfayı. zamanını tam hatırlayamıyorum ama bir akşam saat 22 gibi... mahalleden çığlıklar yükseldi. annem babam ben balkona çıktık. adamın biri eline bıçağı almış kadınıda saçından tutmus sokağın ortasında evire çevire dövüyordu..adam sarhoştu çok belliydi. kadını öldürecek diye çok korktum kadına etmediği küfür etmediği hakaret kalmadı.. polisi aradık ve allahtan karakol yakındı ve polisler geri dönüşü olmayan birşey olmadan gelebildiler.. o kadın yerine koyuyorum kendimi... bizler niye eziliyoruz. neden şiddete mağruz kalıyoruz?? istatistiklere göre bu 2011 yılı 340 a yakın kadın öldürülmüş.. kadınların bu kadar ezilebildiği zamanlarda dünya kadınlar gününü kutlamak ne kadar mantıklı.. benim başıma böyle birşey gelmedi yalnız.. onların yerine kendimi koyuyorum. biz kadınlar çok güçlüyüz.. nolur birbirimizi yalnız bırakmayalım....