• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya kadınlar günü !!!

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
aslında sadece benim derdim değil bu... bilmediğimiz tanımadığımız birçok kadının derdi... ben sadece onların acılarını paylaşmak içlerini döküp rahatlatmak amacıyla açtım bu sayfayı. zamanını tam hatırlayamıyorum ama bir akşam saat 22 gibi... mahalleden çığlıklar yükseldi. annem babam ben balkona çıktık. adamın biri eline bıçağı almış kadınıda saçından tutmus sokağın ortasında evire çevire dövüyordu..adam sarhoştu çok belliydi. kadını öldürecek diye çok korktum kadına etmediği küfür etmediği hakaret kalmadı.. polisi aradık ve allahtan karakol yakındı ve polisler geri dönüşü olmayan birşey olmadan gelebildiler.. o kadın yerine koyuyorum kendimi... bizler niye eziliyoruz. neden şiddete mağruz kalıyoruz?? istatistiklere göre bu 2011 yılı 340 a yakın kadın öldürülmüş.. kadınların bu kadar ezilebildiği zamanlarda dünya kadınlar gününü kutlamak ne kadar mantıklı.. benim başıma böyle birşey gelmedi yalnız.. onların yerine kendimi koyuyorum. biz kadınlar çok güçlüyüz.. nolur birbirimizi yalnız bırakmayalım....:14::14::14:

bence daha yıllarcada bunları görmeye devam edecez, ne önlem alınabilio, ne bişey yapılabilio.
bunların hepsi erkek çocuklarını ataerkil yetiştirme derdinde olan ailelerden ve tamamen eğitimsizlikten kaynaklanıor.
bir kez daha bir eğitimci olarak bunu soyluyorum..EĞİTİM ŞART!!!!!!

​Konu "İlişkiler.duygular ve hayatın içinden" başlığına taşınmıştır.

Son düzenleme:
eğitimi olupta şiddet görende çok ama.. eğitiminde bunlarla tabiki alakası var ama daha başka sebepler olmalı buna bi dur denmeli artık...

bence eğıtımle hıç bı alakası yok
dıplomaya göre dayak yemıyolar sonuçta :34:

bızım kadınlarımız hep ıçıne atar
aman komşular, akrabalar duymasın
yok çocuklar var boşanamam
erkeklerde kendı ezıklığını kadınlardan çıkarıyor
sıkıyorsa gıtsın ırı yarı bı adamı dövsün, güçlerı kadınlara yetıyor

bence eğıtımle hıç bı alakası yok
dıplomaya göre dayak yemıyolar sonuçta :34:

bızım kadınlarımız hep ıçıne atar
aman komşular, akrabalar duymasın
yok çocuklar var boşanamam
erkeklerde kendı ezıklığını kadınlardan çıkarıyor
sıkıyorsa gıtsın ırı yarı bı adamı dövsün, güçlerı kadınlara yetıyor

haklısın ama bence bu olayın derinine inmek lazım diye düşünüyorum.. acaba kadınlarımızın kendine güven eksikliklerimi var ??

boyle onmelı bır konuda sayfaya gırıp bakıp bakıp cıkma olayları benı cok sasırtıyor...

haklısın ama bence bu olayın derinine inmek lazım diye düşünüyorum.. acaba kadınlarımızın kendine güven eksikliklerimi var ??

bır çok nedenı olabılır
dedığın gıbı güven eksıklığı
maddı ımkansızlık
aıle baskısı
çocuk bağı

bu böyle sürer gıder
mesela medyada görüyoruz
sevdığımız bayan sanatçılar şıddete maruz kalıyor
kım söyledı hatırlamıyorum yalan olmasın ama galıba emel sayındı
gururuma yedıremedım sustum demıştı :26:

bır çok nedenı olabılır dedığım gıbı...

Şiddet uygulayan erkeklerde,eğitimli ve eğitimsiz oranları neredeyse aynıymış biliyor musunuz?
Araştırmalar ne kadar doğru bilmiyorum ama...
Ne yazık ki tamamen vicdanda bitiyor bu iş.
Elleri kırılsın,daha dün izledim haberlerde öz babası 10 aylık bebeğini dövmüş mosmor etmiş heryerini.
Bu ne biçim insan nasıl bir akıl sağlığı var bu adamın!!!!

Şiddet uygulayan erkeklerde,eğitimli ve eğitimsiz oranları neredeyse aynıymış biliyor musunuz?
Araştırmalar ne kadar doğru bilmiyorum ama...
Ne yazık ki tamamen vicdanda bitiyor bu iş.
Elleri kırılsın,daha dün izledim haberlerde öz babası 10 aylık bebeğini dövmüş mosmor etmiş heryerini.
Bu ne biçim insan nasıl bir akıl sağlığı var bu adamın!!!!

evet o haberı bende ızledım
10 aylık bebeğı ağladığı ıçın duvara fırlatan adamlarla aynı ülkede yaşıyoruz malesef !! :19:
ama asıl sorun cezaların hafıf! kalması :34:
müebbet hapis cezası verceksın, tıkcaksın ufacık bır kodese
afedersınız kendı b....un ıçınde gebersın gıtsın
kökten cözüm değıl, ama azalma muhakkak olur :50:

dünya kadınlar günündede bir cinayet daha işlendi kızlar.. sırf boşanmak istediği için 4 kursunla öldürüldü... allahım böle erkeklerin elleri iki yanına yapışsın inş. çocukları ne yapıcak sımdı ana öldü baba cezaewınde.. ya biz nasıl bı toplumuz.. sinirimden aglıyorum ya..

Back
X