Dünya nereye gidiyor ?

Ya kendilerini kullandırıyorlar ne yazıkki ve üzücü cunku her türlü hastalıgı da kapablrler bana da dgru gelmiyor ama mllet size ne diye diye zaten brda daha cok aldatma postu acılır

kızların o evli erkekleri kullandığından emin olabilirsiniz.
gözü dışarda olanı kullansınlar oh mis..

Yahu bi de ben de universite okudum hala okuyorum belki bin tane kiz tanidim hicbiri de ay ben soyle sevistim ay ben boyle sevistim diye gerine gerine anlatmadi
Bakire olmadigini bildigim 2 tane insan var sadece onlar da cok samimi oldugum icin soyledi
Hala herkes saklar arkadaslar amerikada yasamiyoruz sizin gibi insanlar cogunlukta oldugu icin kimse bunu alelade soylemiyor
Hep mi kkdaki kadinlarin basina geliyor bu genclerin kendi arasinda rahat rahat konusmalari
Biri cikar konu acar otobuste sevgilisinin kotu sevistiginden bahsediyodu der biri sinifta evli sevgilisini anlatiyor der
Hep mi sizi buluyor boyle seyler

Ya ozgurlukte deil evli erkeklerle brlktelik gayet normal kendi aralarında oyle konsuyorlarki agzım acık kalıyor eşini bosuycak beni alcak felan ne bleyimm bu kadar basitmi
Sonrada kandırildim diye ağlayacaklar....bekliyor ki adam boşasın bunu alsın Allah akıl versin.. ben normal göremiyorum kimse kusurabakmasin..
Gitsin kendi gibi bekar biriyle birlikte olsunlar evli erkekle ne isleri var...ayni şekilde evli bir erkegin bunuda yapmasi yanlis boşa esini ne halt edersen et...

Yaaaa bak ben kmseye sormuyorum sen bkiremisin deilmisin diye ben ona karısmam benm karıstıgım endise ettiigm nokta kızlar cok genc guzeller evli erkeklerde brlikteler ve gerine gerine de anlatıyorlar cok duyar gorr oldum o yzden yoksa banane ben işin o kısmında deilim burda postlar var aldatıldım komsum esime bakıyor felan uzucu yani baska derdim yok mu benim var ama herkes banane diye diye bi hal oldu

2 universite okuyup da elalemin cinsel yasamina ilgi duyan tek insansiniz tebrik ederim, basarilarinizin devamini dilerim.
Cinsel yasam yazdım iyiki millet banane ci olmus evli erkeler zaten ayrı dert onlarla brlktelik de gayet normal olmus ülkede ne denir

ben işin o kısmında deilim burda postlar var aldatıldım komsum esime bakıyor felan uzucu yani baska derdim yok mu benim var ama herkes banane diye diye bi hal oldu

aldatılan kadınları aldatanlar erkekler yalnız o kızlar değil.
önce erkek aç tavuk gibi dolanmayacak.

Cinsel yasam yazdım iyiki millet banane ci olmus evli erkeler zaten ayrı dert onlarla brlktelik de gayet normal olmus ülkede ne denir
Valla ülkede “gayet normal” olmuş dediğiniz durum sizin okuduğunuz üniversitede normal olmuş anlattığınıza göre .. benim çevremde etrafımda Yok , senden de yaşça baya büyüğüm , yaşa göre çok ciddi de çevrem var ama ben duymadım , görmedim ..

Bu Arada etrafında bu kadar “evli erkek” meraklısı varsa , dikkat et derim !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…