- 3 Nisan 2014
- 36.534
- 149.478
- 798
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Ya kendilerini kullandırıyorlar ne yazıkki ve üzücü cunku her türlü hastalıgı da kapablrler bana da dgru gelmiyor ama mllet size ne diye diye zaten brda daha cok aldatma postu acılır
Büyük oyunu bozdum dimi
Tamamkızların o evli erkekleri kullandığından emin olabilirsiniz.
gözü dışarda olanı kullansınlar oh mis..
Sonrada kandırildim diye ağlayacaklar....bekliyor ki adam boşasın bunu alsın Allah akıl versin.. ben normal göremiyorum kimse kusurabakmasin..Ya ozgurlukte deil evli erkeklerle brlktelik gayet normal kendi aralarında oyle konsuyorlarki agzım acık kalıyor eşini bosuycak beni alcak felan ne bleyimm bu kadar basitmi
Şşş metanetini koru, bu gerceğe alismalisindünyayla beraber bir yere gidiyorum sanmıştım oysa
Yaaaa bak ben kmseye sormuyorum sen bkiremisin deilmisin diye ben ona karısmam benm karıstıgım endise ettiigm nokta kızlar cok genc guzeller evli erkeklerde brlikteler ve gerine gerine de anlatıyorlar cok duyar gorr oldum o yzden yoksa banane ben işin o kısmında deilim burda postlar var aldatıldım komsum esime bakıyor felan uzucu yani baska derdim yok mu benim var ama herkes banane diye diye bi hal olduYahu bi de ben de universite okudum hala okuyorum belki bin tane kiz tanidim hicbiri de ay ben soyle sevistim ay ben boyle sevistim diye gerine gerine anlatmadi
Bakire olmadigini bildigim 2 tane insan var sadece onlar da cok samimi oldugum icin soyledi
Hala herkes saklar arkadaslar amerikada yasamiyoruz sizin gibi insanlar cogunlukta oldugu icin kimse bunu alelade soylemiyor
Hep mi kkdaki kadinlarin basina geliyor bu genclerin kendi arasinda rahat rahat konusmalari
Biri cikar konu acar otobuste sevgilisinin kotu sevistiginden bahsediyodu der biri sinifta evli sevgilisini anlatiyor der
Hep mi sizi buluyor boyle seyler
Yemin ederim kizlara zerre suç bulmam.Ya ozgurlukte deil evli erkeklerle brlktelik gayet normal kendi aralarında oyle konsuyorlarki agzım acık kalıyor eşini bosuycak beni alcak felan ne bleyimm bu kadar basitmi
Annem olsa yikilsin o universiteler derdi kesinNeden harfleri yutarak yaziyorsunuz?
Universitede ne ogretiyorlar size ?
Genç kızların seviştiği adamların listesini öğretiyorlarmış :)Neden harfleri yutarak yaziyorsunuz?
Universitede ne ogretiyorlar size ?
Cinsel yasam yazdım iyiki2 universite okuyup da elalemin cinsel yasamina ilgi duyan tek insansiniz tebrik ederim, basarilarinizin devamini dilerim.
Benim bir onerim yok sadece sizlerin dusuncesini merak ettim agzmın payınıda aldım :) tesekkurlerTamam peki bana ne demeyelim .. Öneriniz nedir ?
Herkesin kendi problemi denir ne denilecek? Bana ne’ci olmak degildir bu, ilgilenmemektir. Luzumsuz seylerle ilgilenmemek lazimCinsel yasam yazdım iyikimillet banane ci olmus evli erkeler zaten ayrı dert onlarla brlktelik de gayet normal olmus ülkede ne denir
ben işin o kısmında deilim burda postlar var aldatıldım komsum esime bakıyor felan uzucu yani baska derdim yok mu benim var ama herkes banane diye diye bi hal oldu
Annem olsa yikilsin o universiteler derdi kesin
Bence toplumda asiri Turkce sıkıntısı var. Kimse konusamiyor,kimse yazamiyor,kimse anlamiyor ,kimse anlatamiyor
Valla ülkede “gayet normal” olmuş dediğiniz durum sizin okuduğunuz üniversitede normal olmuş anlattığınıza göre .. benim çevremde etrafımda Yok , senden de yaşça baya büyüğüm , yaşa göre çok ciddi de çevrem var ama ben duymadım , görmedim ..Cinsel yasam yazdım iyikimillet banane ci olmus evli erkeler zaten ayrı dert onlarla brlktelik de gayet normal olmus ülkede ne denir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?