- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
nerdeyse ilk 2 3 ay böyle değildi sonra sonra böyle oldu 3 yıl olacak tanışalıKalkmış popo malesef ki zor iner.
nasıl inerKalkmış popo malesef ki zor iner.
nasıl yani ? bu durumds benim ne yapmam gerekir , kaçırttın beni gitmemin yegane sebebi sensin diyor. çok tutarsız bi 2 ay sonra gelicem kesin diyor ben ısrar edince kızınca da 5 ay sonra gelicem falan kesin olarak diyorSiz adamla çok ilgilendim şımarttim sanıyorsunuz.
Adam bana çok baskı yapıyorsun, beni bunaltıyorsun diyor.
Aradaki çizgiyi görmüyorsunuz.
sürekli aklımda o var nasıl çekebilirim heo aramak aranmak istiyorumEnerjini adamın üstünden çek
kesin dönüş yapana kadar görüşmeyelim dedim tamam gelirin oraya seni görmem kabul mü dedi ya sen salak mısın falan dedim ne alakaa bensiz dedimYuz verme zor olacak ama ustune gitme popo kalkmis malesef indiremezsin bu saatten sonra insan sevdigini ozlemezmi bi isler var bu adamda
Bırak arkadaşlarıyla gezsin, anne babasıyla vakit geçirsin, sevdiği takımın maçına gitsin. Seninle de vakit geçirsin ama tüm vakti senin olamaz. Ondan sevdiği Herşey o alıp mutlu olmasını bekleyemezsin. Bak ben 3 yıllık evliyim eşimi 5bucuk yıldır tanıyorum. Herkes bize gıpta ediyor neden biliyor musun. Birbirimizi yemiyoruz, birbirimize yaşam alanı bırakıyoruz. O arkadaşlarıyla ayrı tatile gidebilir ben de gidebilirim. Arkadaslariyla tatile gidince, benle tatilinin daha guzel olduğunu farketmiş.nasıl yani ? bu durumds benim ne yapmam gerekir , kaçırttın beni gitmemin yegane sebebi sensin diyor. çok tutarsız bi 2 ay sonra gelicem kesin diyor ben ısrar edince kızınca da 5 ay sonra gelicem falan kesin olarak diyor
Aranmak istiyorsan arama yazma.zorla azcık kendini.sen kendini çektin diye napabilir ki nişanı mı atıcak en fazla niye aramıyosun diye bozuk atar o zaman da vaktim olmadı o yüzden tarzı cool cevaplar verip geri indirebilirsin böyle giderse istediğin ilgiyi alabilmek için hep çabalayan çırpınan sen olcaksın gibi duruyonasıl iner
ama doğum günüme gelmedi 2 haftayı geçecek görüşmüyoruz benimle görüşmesi gerekmez miBırak arkadaşlarıyla gezsin, anne babasıyla vakit geçirsin, sevdiği takımın maçına gitsin. Seninle de vakit geçirsin ama tüm vakti senin olamaz. Ondan sevdiği Herşey o alıp mutlu olmasını bekleyemezsin. Bak ben 3 yıllık evliyim eşimi 5bucuk yıldır tanıyorum. Herkes bize gıpta ediyor neden biliyor musun. Birbirimizi yemiyoruz, birbirimize yaşam alanı bırakıyoruz. O arkadaşlarıyla ayrı tatile gidebilir ben de gidebilirim. Arkadaslariyla tatile gidince, benle tatilinin daha guzel olduğunu farketmiş.
Arkadaşlarıyla takıldığında benim muhabbetimin daha eğlenceli olduğunu düşünüyor.
Maça gittiğinde evde beni tek bıraktığı için vicdan yapıyor.
Ama her zaman benim yanımda ol başka şeye izin yok desem o şeyler tatlı gelir benden nefret ederdi biliyorum.
Dominant teyze olmayın. Anlayışlı eş olun. Hem sizin da arada bir kız kıza takılma ihtiyacınız yok mu? Erkekler de mecbur işten kalan vakitte arkadaşlarını görüyor.
Boş kıskançlık da yapmayın aldatacak erkeği fanusa koysan yine aldatır, aldatmayacak adam ukraynaya gitse basını kaldırmaz.
Kendinize güvenin.
Mutlu ilişkiler kurallarla bogulmayandir.
(Ama kaynana görümce elti böyle değil onlarda siyasi olun)
oldu bile maalesefAranmak istiyorsan arama yazma.zorla azcık kendini.sen kendini çektin diye napabilir ki nişanı mı atıcak en fazla niye aramıyosun diye bozuk atar o zaman da vaktim olmadı o yüzden tarzı cool cevaplar verip geri indirebilirsin böyle giderse istediğin ilgiyi alabilmek için hep çabalayan çırpınan sen olcaksın gibi duruyo
Siz de onun doğum gününü kutlamayın, ilk bulusalim diyen siz olmayın.ama doğum günüme gelmedi 2 haftayı geçecek görüşmüyoruz benimle görüşmesi gerekmez mi
bu hafta gelirse ne diyeyim peki ? görüşmeyi kabul edeyim miSiz de onun doğum gününü kutlamayın, ilk bulusalim diyen siz olmayın.
Bekleyin kürkçü dükkanına dönsün.
O goruselim derse gidin görüşün onu arkadaşlarını konuşun veya işini sorun onun hayatıyla ilgilendiğinizi belli edin bir birey olarak onu tanıyın. Bikac saat oturduktan sonra "şimdi git arkadaşlarınla buluş onları ihmal etme" deyin veya "annenler seni özlemişlerdir giderken tatli da gotur " deyin. Cevresine vefasiz adam zamanla esine de vefasiz olur unutmayin.bu hafta gelirse ne diyeyim peki ? görüşmeyi kabul edeyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?