“Dünya senin etrafında dönmüyor” dedi

geceninkralicesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.276
3.056
133
merhaba ablalarım hepinize hayırlı geceler, geçen konularımın aksine sorunlarımızın çoğunu düzelttik nişanlımla. çalışıyor şimdi. benden habersiz uzak bir şehire gitti, doğum günüme gelmedi sadece mesajla kutladı. neyse birkaç gündür iyi konuşuyorux eskisinden de fazl amesajlaşıp araşıypruz. nişanlım bu hafta sonu gelecekmiş. bende dedim ki sadece benimle görüşücen dimi dddim özlediysen seviyorsan, dünya senin etrafında dçnmüyor dedi ters ter konustu, tanii ki benim etrafımda dönmüyor ama çevremdeki sevgililer bir gün bile ayrı kalamazken nişanlımla tartıştığımız için uzak şehirde işe gitti . ben kendimi düzeltmeliymişim çok üstüne gitmem sebep sadece bu . kendisinin bir sürü sorunu var kendine bakmıyor ve beni cepte görüyor yani amaan ne yapadsam yapıyım bsna tapıyor gibisinden . şeytan diyor ki geldiğinde görüşme senin dünyanda kimler varsa kim benden daha önemliyse git onlarla görüş diyyim. bir de ben çok sık ararsam hemen meşgule atıyor takmıyor bazende hiç açmıyor ama aynı şeyi ben ona 1 kere ya yapmışımdır ya yapmamışımdır ama o nerdeyse bana her gün böyle . çok üstine gittim çok bir yerlerini kaldırdım farkındayım ama düzetmek istiyorum, bu böyke gider mi düzelir mi ne yapmam gerekiyor cidden ?
kusura bakmayın bu kadar okudunuz hakkınıxı helal edin yardımlarınız olursa çok sevinirim Allah razı olsun

Siz adamla çok ilgilendim şımarttim sanıyorsunuz.

Adam bana çok baskı yapıyorsun, beni bunaltıyorsun diyor.

Aradaki çizgiyi görmüyorsunuz.
nasıl yani ? bu durumds benim ne yapmam gerekir , kaçırttın beni gitmemin yegane sebebi sensin diyor. çok tutarsız bi 2 ay sonra gelicem kesin diyor ben ısrar edince kızınca da 5 ay sonra gelicem falan kesin olarak diyor

Yuz verme zor olacak ama ustune gitme popo kalkmis malesef indiremezsin bu saatten sonra insan sevdigini ozlemezmi bi isler var bu adamda
kesin dönüş yapana kadar görüşmeyelim dedim tamam gelirin oraya seni görmem kabul mü dedi ya sen salak mısın falan dedim ne alakaa bensiz dedim
en son işte sadece beni değil ailesi dostlarını da görecekmiş yani dünyada sadce ben yokmuşum o zaman onlarla görüşsün dimi ?

nasıl yani ? bu durumds benim ne yapmam gerekir , kaçırttın beni gitmemin yegane sebebi sensin diyor. çok tutarsız bi 2 ay sonra gelicem kesin diyor ben ısrar edince kızınca da 5 ay sonra gelicem falan kesin olarak diyor
Bırak arkadaşlarıyla gezsin, anne babasıyla vakit geçirsin, sevdiği takımın maçına gitsin. Seninle de vakit geçirsin ama tüm vakti senin olamaz. Ondan sevdiği Herşey o alıp mutlu olmasını bekleyemezsin. Bak ben 3 yıllık evliyim eşimi 5bucuk yıldır tanıyorum. Herkes bize gıpta ediyor neden biliyor musun. Birbirimizi yemiyoruz, birbirimize yaşam alanı bırakıyoruz. O arkadaşlarıyla ayrı tatile gidebilir ben de gidebilirim. Arkadaslariyla tatile gidince, benle tatilinin daha guzel olduğunu farketmiş.
Arkadaşlarıyla takıldığında benim muhabbetimin daha eğlenceli olduğunu düşünüyor.
Maça gittiğinde evde beni tek bıraktığı için vicdan yapıyor.
Ama her zaman benim yanımda ol başka şeye izin yok desem o şeyler tatlı gelir benden nefret ederdi biliyorum.
Dominant teyze olmayın. Anlayışlı eş olun. Hem sizin da arada bir kız kıza takılma ihtiyacınız yok mu? Erkekler de mecbur işten kalan vakitte arkadaşlarını görüyor.

Boş kıskançlık da yapmayın aldatacak erkeği fanusa koysan yine aldatır, aldatmayacak adam ukraynaya gitse basını kaldırmaz.
Kendinize güvenin.
Mutlu ilişkiler kurallarla bogulmayandir.
(Ama kaynana görümce elti böyle değil onlarda siyasi olun)

Aranmak istiyorsan arama yazma.zorla azcık kendini.sen kendini çektin diye napabilir ki nişanı mı atıcak en fazla niye aramıyosun diye bozuk atar o zaman da vaktim olmadı o yüzden tarzı cool cevaplar verip geri indirebilirsin böyle giderse istediğin ilgiyi alabilmek için hep çabalayan çırpınan sen olcaksın gibi duruyo

ama doğum günüme gelmedi 2 haftayı geçecek görüşmüyoruz benimle görüşmesi gerekmez mi

oldu bile maalesef arama bunaltma bak beni diyo suratıma bile kapıyor işim var bunaltmmaaaa beni diyor mesajda bak yeter kapatıcam telefonu diyor

bu hafta gelirse ne diyeyim peki ? görüşmeyi kabul edeyim mi
O goruselim derse gidin görüşün onu arkadaşlarını konuşun veya işini sorun onun hayatıyla ilgilendiğinizi belli edin bir birey olarak onu tanıyın. Bikac saat oturduktan sonra "şimdi git arkadaşlarınla buluş onları ihmal etme" deyin veya "annenler seni özlemişlerdir giderken tatli da gotur " deyin. Cevresine vefasiz adam zamanla esine de vefasiz olur unutmayin.

Canim ben bu huyda erkegi bilirim . Basimda vardi bitane malesef bitmis bu iliski inadini kiramazsin inat yapiyo tamam sadece sen yoksunda boylede denmezki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…