“Dünya senin etrafında dönmüyor” dedi

ayyy ben onları hayatta diyemem hem izin vericekler onun gitmesine ben burda ağlıcam bi de tatlı al naısl derimm, onlara vefalı onlar ne dese o ama bneim suratıma kapatmalar küfürler bikmem ne ben onun in hiçim ama sevmesem var ya çoktan bırakmıştım değmiyo beniö yptıklrıma

Canim ben bu huyda erkegi bilirim . Basimda vardi bitane malesef bitmis bu iliski inadini kiramazsin inat yapiyo tamam sadece sen yoksunda boylede denmezki
ne yapabilirim şu an bitiremem seviyırum bende ama bunaldım bende biraz uzaklaşmam lazım farkındayım kendime naısl engel olabilirim ? hiçbir meşgalem yok

Size olan saygısını yitirmiş seviyorsanız sayginliginizi kazanın. Yok sevmiyorsanız ayrilin

Sabretceksin sana kendi yapamadiklarimi yapmani rica ediyorum .
Kacan kovalanir onun bi hayati var ama belliki senin yok . Tamam madem gorusmek istemiyo gorusmesin sende dsari cik gez dolas illaki vardir arkadasin senin onun haricinde de bi hayatin olsun en azindan ona oyle goster evde kafayi yesende o oyle hissetsin . Ama hep benimle görüşcen demi sorusu okadar iticiki anliyorum ozluyosun ama adam seni birakip gitmis ozleyecek olsa gidermi ?

çok haklısın... tabii ki ben seviyorum mesela asla burda bırakıp da gidemem... sana da çok teşekkür ederim güzel yorumların için hepinizi dinliycem...
ya aradığında açmazsam bana geri dönmezse bir daha falan diye açmıyorum o kadar gamsız ki 4 saat geçiyor hala üstüne aramıyo ben arayınca da ben açmadım inadına yapıyosun diyo

Senin kac saat sonra olursa olsun onu arayacagini biliyo malesef iliski bu seviyeden sonra zor toparlanir cabalaman gerek zor olcak...
ne yapabilirim şu an bitiremem seviyırum bende ama bunaldım bende biraz uzaklaşmam lazım farkındayım kendime naısl engel olabilirim ? hiçbir meşgalem yok

Bak kuzum bi iliski tek tarafli yurumez karsilikli sevgi saygi varsa yurur . Senin tek basina arayip sorman cabalaman anca seni yipratir eger seni aramiyorsa arama sen cok değerlisin ona oyle hissettirmek icin kendine deger ver . O ne kadar geliyosa o kadar adim at. Aramayani arayip sorma . Bitirmekten de korkma kimse ask acisindan ölmüyo ben de 5 yildan sonra nisan attim yasiyorum hala hemde daha mutluyum bende sen gibiydim bulusmadi ya benle evde oturur butun gun aglardim oda keyfine bakardi
nasıl emgel olabilirim mesela ben aramamam için kendime

Sizi haklı göremedim nedense.. Yani bir insana sadece benimle mi görüşeceksin demek çok yersiz zaten sizden kaçmış başka şehre ve bu insanın ailesi , arkadaşları da var onlarla da görüşebilir. Sürekli aramayın , adam sizden sıkılmış belli, belki de çok zorladığınız için sizi özlemiyor olabilir.

Gelecek, sadece sizinle gorusecek ve kimseyi gormeden geri mi donecek sizin keyfiniz oyle istiyor diye? Hareketlerinizle de kendi kendinizi cok güzel küçültmüş ve saygi duyulmayacak konuma getirmişsiniz zaten. Bu ilişki şu aşamadan döner düzelirse helal olsun ama sizin degisebileceginizi dusunmuyorum ben. Olmayan hayatiniza bir nişanli girmiş onunla ugrasip duruyorsunuz.

Bu sevmek, şımartmak, bir tarafını kaldırmak filan değil. Sizdeki takıntı, baskı, iticilik. Adamın öyle tepesine çıkmışsınız ki şehri terketmiş, hala da sizi telefonda mesajda başından savmaya çalışıyor. Biraz rahat bırakın insanları. Bu adamdan başka hiç mi hayatta amacınız, uğraşınız yok? Kendinize bir hayat edinin öncelikle.

Hem evine, eşine dostuna gelen adama sadece benimle görüşeceksin demek nedir yahu? Hem saçmalık, hem hadsizlik. Kendi saygınlığınızı da yitirmişsinüz böyle böyle adamın gözünde belli ki.
Bir arkadaşın da dediği gibi, sizin kendinize ait bir hayatınız olmayabilir ama o kişinin kendine ait bir hayatı var her normal insan gibi. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, cuk oturmuş bu laf. Dönün kendinize bakın. İnsanları öldüresiye bunaltırsanız bu lafları da duyarsınız, daha kötülerini de. Tedavi olun aşamıyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…