- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
ayyy ben onları hayatta diyemem hem izin vericekler onun gitmesine ben burda ağlıcam bi de tatlı al naısl derimm, onlara vefalı onlar ne dese o ama bneim suratıma kapatmalar küfürler bikmem ne ben onun in hiçim ama sevmesem var ya çoktan bırakmıştım değmiyo beniö yptıklrımaO goruselim derse gidin görüşün onu arkadaşlarını konuşun veya işini sorun onun hayatıyla ilgilendiğinizi belli edin bir birey olarak onu tanıyın. Bikac saat oturduktan sonra "şimdi git arkadaşlarınla buluş onları ihmal etme" deyin veya "annenler seni özlemişlerdir giderken tatli da gotur " deyin. Cevresine vefasiz adam zamanla esine de vefasiz olur unutmayin.
ne yapabilirim şu an bitiremem seviyırum bende ama bunaldım bende biraz uzaklaşmam lazım farkındayım kendime naısl engel olabilirim ? hiçbir meşgalem yokCanim ben bu huyda erkegi bilirim . Basimda vardi bitane malesef bitmis bu iliski inadini kiramazsin inat yapiyo tamam sadece sen yoksunda boylede denmezki
Size olan saygısını yitirmiş seviyorsanız sayginliginizi kazanın. Yok sevmiyorsanız ayrilinayyy ben onları hayatta diyemem hem izin vericekler onun gitmesine ben burda ağlıcam bi de tatlı al naısl derimm, onlara vefalı onlar ne dese o ama bneim suratıma kapatmalar küfürler bikmem ne ben onun in hiçim ama sevmesem var ya çoktan bırakmıştım değmiyo beniö yptıklrıma
nasıl kazanabilirim? çok teşekkür ederim yorumların içinSize olan saygısını yitirmiş seviyorsanız sayginliginizi kazanın. Yok sevmiyorsanız ayrilin
çok haklısın... tabii ki ben seviyorum mesela asla burda bırakıp da gidemem... sana da çok teşekkür ederim güzel yorumların içinSabretceksin sana kendi yapamadiklarimi yapmani rica ediyorum .
Kacan kovalanir onun bi hayati var ama belliki senin yok . Tamam madem gorusmek istemiyo gorusmesin sende dsari cik gez dolas illaki vardir arkadasin senin onun haricinde de bi hayatin olsun en azindan ona oyle goster evde kafayi yesende o oyle hissetsin . Ama hep benimle görüşcen demi sorusu okadar iticiki anliyorum ozluyosun ama adam seni birakip gitmis ozleyecek olsa gidermi ?
bi daha üst üste de aramıyor ki sçtım açtım açmadım aramaz belki zor bi ihtimal bazen üst üste aramıştıArama mesaj atma o atarsa geç cevap ver bir kaç aramadan sonra aç meşguldum falan de kovalayan o olsun
ne yapabilirim şu an bitiremem seviyırum bende ama bunaldım bende biraz uzaklaşmam lazım farkındayım kendime naısl engel olabilirim ? hiçbir meşgalem yok
çok haklısın... tabii ki ben seviyorum mesela asla burda bırakıp da gidemem... sana da çok teşekkür ederim güzel yorumların içinhepinizi dinliycem...
ya aradığında açmazsam bana geri dönmezse bir daha falan diye açmıyorum o kadar gamsız ki 4 saat geçiyor hala üstüne aramıyo ben arayınca da ben açmadım inadına yapıyosun diyo
nasıl emgel olabilirim mesela ben aramamam için kendimeSenin kac saat sonra olursa olsun onu arayacagini biliyo malesef iliski bu seviyeden sonra zor toparlanir cabalaman gerek zor olcak...
Tekrar aramasına fırsat vermiyorsun sanırım ben 1 kere ararsam o 10 kere arar diye dusunuyorsa aramazbi daha üst üste de aramıyor ki sçtım açtım açmadım aramaz belki zor bi ihtimal bazen üst üste aramıştı
nasıl emgel olabilirim mesela ben aramamam için kendime
aynen zaten öyle deTekrar aramasına fırsat vermiyorsun sanırım ben 1 kere ararsam o 10 kere arar diye dusunuyorsa aramaz
Kendini geri çek biraz yoksa hiç bir şey toparlayamazsinaynen zaten öyle de
nasıl emgel olabilirim peki hep aramaya falan alıştım bi laf söylesin hemen yelkenler foraKendini geri çek biraz yoksa hiç bir şey toparlayamazsin
merhaba ablalarım hepinize hayırlı geceler, geçen konularımın aksine sorunlarımızın çoğunu düzelttik nişanlımla. çalışıyor şimdi. benden habersiz uzak bir şehire gitti, doğum günüme gelmedi sadece mesajla kutladı. neyse birkaç gündür iyi konuşuyorux eskisinden de fazl amesajlaşıp araşıypruz. nişanlım bu hafta sonu gelecekmiş. bende dedim ki sadece benimle görüşücen dimi dddim özlediysen seviyorsan, dünya senin etrafında dçnmüyor dedi ters ter konustu, tanii ki benim etrafımda dönmüyor ama çevremdeki sevgililer bir gün bile ayrı kalamazken nişanlımla tartıştığımız için uzak şehirde işe gitti . ben kendimi düzeltmeliymişim çok üstüne gitmem sebep sadece bu . kendisinin bir sürü sorunu var kendine bakmıyor ve beni cepte görüyor yani amaan ne yapadsam yapıyım bsna tapıyor gibisinden . şeytan diyor ki geldiğinde görüşme senin dünyanda kimler varsa kim benden daha önemliyse git onlarla görüş diyyim. bir de ben çok sık ararsam hemen meşgule atıyor takmıyor bazende hiç açmıyor ama aynı şeyi ben ona 1 kere ya yapmışımdır ya yapmamışımdır ama o nerdeyse bana her gün böyle . çok üstine gittim çok bir yerlerini kaldırdım farkındayım ama düzetmek istiyorum, bu böyke gider mi düzelir mi ne yapmam gerekiyor cidden ?
kusura bakmayın bu kadar okudunuz hakkınıxı helal edin yardımlarınız olursa çok sevinirim Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?