- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
kesin dönüş yapana kadar görüşmeyelim dedim tamam gelirin oraya seni görmem kabul mü dedi ya sen salak mısın falan dedim ne alakaa bensiz dedim
en son işte sadece beni değil ailesi dostlarını da görecekmiş yani dünyada sadce ben yokmuşum o zaman onlarla görüşsün dimi ?
Bu sevmek, şımartmak, bir tarafını kaldırmak filan değil. Sizdeki takıntı, baskı, iticilik. Adamın öyle tepesine çıkmışsınız ki şehri terketmiş, hala da sizi telefonda mesajda başından savmaya çalışıyor. Biraz rahat bırakın insanları. Bu adamdan başka hiç mi hayatta amacınız, uğraşınız yok? Kendinize bir hayat edinin öncelikle.
Hem evine, eşine dostuna gelen adama sadece benimle görüşeceksin demek nedir yahu? Hem saçmalık, hem hadsizlik. Kendi saygınlığınızı da yitirmişsinüz böyle böyle adamın gözünde belli ki.
Bir arkadaşın da dediği gibi, sizin kendinize ait bir hayatınız olmayabilir ama o kişinin kendine ait bir hayatı var her normal insan gibi. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, cuk oturmuş bu laf. Dönün kendinize bakın. İnsanları öldüresiye bunaltırsanız bu lafları da duyarsınız, daha kötülerini de. Tedavi olun aşamıyorsanız.
Kesinlikle katılıyorum. Sadece benimle görüş nedir yahu. At gözlüğü de taksin mi? Adam sizden kaçmış başka şehire gitmiş. Bu kadar abartırsanız terk edilmeniz de yakındır. Zaten sinyaller de gelmeye başlamış.Siz adamla çok ilgilendim şımarttim sanıyorsunuz.
Adam bana çok baskı yapıyorsun, beni bunaltıyorsun diyor.
Aradaki çizgiyi görmüyorsunuz.
Şeytan doğru söylüyorşeytan diyor ki geldiğinde görüşme
merhaba ablalarım hepinize hayırlı geceler, geçen konularımın aksine sorunlarımızın çoğunu düzelttik nişanlımla. çalışıyor şimdi. benden habersiz uzak bir şehire gitti, doğum günüme gelmedi sadece mesajla kutladı. neyse birkaç gündür iyi konuşuyorux eskisinden de fazl amesajlaşıp araşıypruz. nişanlım bu hafta sonu gelecekmiş. bende dedim ki sadece benimle görüşücen dimi dddim özlediysen seviyorsan, dünya senin etrafında dçnmüyor dedi ters ter konustu, tanii ki benim etrafımda dönmüyor ama çevremdeki sevgililer bir gün bile ayrı kalamazken nişanlımla tartıştığımız için uzak şehirde işe gitti . ben kendimi düzeltmeliymişim çok üstüne gitmem sebep sadece bu . kendisinin bir sürü sorunu var kendine bakmıyor ve beni cepte görüyor yani amaan ne yapadsam yapıyım bsna tapıyor gibisinden . şeytan diyor ki geldiğinde görüşme senin dünyanda kimler varsa kim benden daha önemliyse git onlarla görüş diyyim. bir de ben çok sık ararsam hemen meşgule atıyor takmıyor bazende hiç açmıyor ama aynı şeyi ben ona 1 kere ya yapmışımdır ya yapmamışımdır ama o nerdeyse bana her gün böyle . çok üstine gittim çok bir yerlerini kaldırdım farkındayım ama düzetmek istiyorum, bu böyke gider mi düzelir mi ne yapmam gerekiyor cidden ?
kusura bakmayın bu kadar okudunuz hakkınıxı helal edin yardımlarınız olursa çok sevinirim Allah razı olsun
Siz A'sından Z'sine kadar haklısınız ta kii ''Gelince Sadece Benimle Görüşeceksin Dimi '' sorunuza kadar
Bırakın o koşsun peşinizden bu nasıl bir kelam.
İzlemen için süper fırsat geçmişken eline neden değerlendirmedin.
Bakardın öncelikleri neler , sana ne kadar zaman ayıracak.
Baktın geldiği gün yapmadı plan ertesi gün de yok sonra söylediğinde benim planım var vs vs yapardın.
O koşsun siz değil
seninle görüşmesi gerekir ama sadece sen değil bende söliyeyim ''Dünya senin etrafında dönmüyor''ama doğum günüme gelmedi 2 haftayı geçecek görüşmüyoruz benimle görüşmesi gerekmez mi
Meşgale arıyorsanız kurslara yazılın spora gidin bir piknik org edin ,arkadaşınıza gidin yapılcak onca şey varken lütfen.ne yapabilirim şu an bitiremem seviyırum bende ama bunaldım bende biraz uzaklaşmam lazım farkındayım kendime naısl engel olabilirim ? hiçbir meşgalem yok
sonuna kadar katılıyorum belki de sana kendini iyi hissetttirse doğru düzgün konuşsa sende akıllanır düzelirsin ama ilgi göremediğin için almak için yamlış üstüne yanlış yapıyorsun nişanlının nişan atma gibi bi isteği yok sadece senin düzelmeni istiyo mesafe koyarak lütfen böyle yapma kendine saygını kaybetme kimseye haddinden fazla değer verme rahat bırak başka şeylerle oyalan kursa falan git arkadaşlarınla çık profesyonel yardım al ama lütfen birine bu kadar yapışmış hissi yaratmaDunyanin senin etrafinda donmedigini biliyosun ztn, ama onun tam tersi... dunya senin etrafinda donuyor hissini vermesi gerek.. simdiden boyleyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?