“Dünya senin etrafında dönmüyor” dedi

Çok bencilsiniz. (ilgi anlamında)
Tabi ki ailesini, dostlarını da görmeli. Ne o öyle sırf beni görsün benle ilgilensin bencilliği anlamadım.
Siz varsınız diye ailesini, dostlarını silecek mi?
Benim erkek arkadaşım böyle dese ben dakikasında şutlarım, arkama bile bakmam.
İlişkilerde karşı tarafı insan olarak görmek varken sahibi olduğunuz bir eşya gibi neden görürsünüz anlamam.
Hep ben, hep ben bencilliğinden kurtulun.

Tebrikler.
Adam kaçmış başka açıklaması yok.
Bazı yorumlara şaşırmamak elde değil. Yani adamın bir yerleri kalkmış veya konu sahibini çantada keklik görmüyor. Adam illallah etmiş.

Kaçan kovalanır misali biraz geri çek kendini buluşalım deme özledim deme arama sorma mesaj atma eğer seni seviyor değer veriyorsa farkeder o sana koşar zaten

Dunyanin senin etrafinda donmedigini biliyosun ztn, ama onun tam tersi... dunya senin etrafinda donuyor hissini vermesi gerek.. simdiden boyleyse..

''Bundan sonra seni aramayacağım, ilgi göstermeyeceğim çok sıkıldım peşinde koşmaktan artık yok öyle keyfime bakacağım. Sende ne zaman gelmek istersen o zaman gel bir diyorsun 2 ay sonra bir diyorsun 5 ay sonra biraz tutarlı ol.
Sen bilirsin artık ister çalış ister çalışma bundan sonra keyfin bilir. Buraya geldiğinde de görüşemeyiz benim başka planım var kusura bakma canım birazda sen koş peşimden sıkıldım..''
Deyiverin telefonda ya da mesajda ve çekilin lütfen

Kumral, bi ara psikolog psikiyatrist falan araştırıyordun. Hatta okb teşhisi konmuştu beklendiği gibi. Dedim ne güzel tedavi olacak galiba, ama bakıyorum yine aynı yere dönmüşsün

Şu durumu ne sen tek başına çözebilirsin ne erkek arkadaşın çözebilir. O adam seni günde 150 kere de arasa boş. Senin psikolojin , düşünce yapıların, örüntülerin alt üst olmuş ve çok yanlış bir algı mekanizman var Senin tedavi olmaktan başka bir seçeneğin yok.

Bak, o kadar insan arama, kendini geri çek yaz demiş. Sen ne diyorsun "nasıl yapıcam?" bütün dünyan o adam olmuş. Tedavi görürken bir yandan kendine bir hayat kurmalısın. İş olur okul olur kurslar olur vs.

Yahu en basitinden ölüm diye bir şey var düşünsene, bu adam sana kul köle olsa bile sen onu tüm hayatın yapınca ve o Allah gecinden versin, gün gelip öldüğünde ne yapacaksın? Sen de öleceksin tabi. Bedenen olmasa da ruhen.

Git okb için psikiyatriden ilaç iste, bununla birlikte uzman bir klinik psikologtan terapi al yoksa yazık olacak hayatına ve maalesef çevrendekilerin de hayatına.

Siz adamla çok ilgilendim şımarttim sanıyorsunuz.

Adam bana çok baskı yapıyorsun, beni bunaltıyorsun diyor.

Aradaki çizgiyi görmüyorsunuz.
Kesinlikle katılıyorum. Sadece benimle görüş nedir yahu. At gözlüğü de taksin mi? Adam sizden kaçmış başka şehire gitmiş. Bu kadar abartırsanız terk edilmeniz de yakındır. Zaten sinyaller de gelmeye başlamış.

Demissiniz ya beni cepte goruyor.Cozum basit evlenincede duzelmez.Ugrasmayin kendi degerinizi dusurmussunuz zaten.

“Sadece” benimle diye kurulan bir cümleye doğru söylemiş aslında. Ailesiyle aynı şehirde değil misiniz? Birde çok ters ve fevri. Ama sebebini de açıklamış; “Beni çok bunaltıyorsun”

Ben pek böyle ilişkilerin düzeleceğine inanmıyorum. Hele ki kızıp başka şehire gitmeler, büyük büyük tartışmalar, soğumalar vs. geri dönüş çok zor. İlla bir şey yapayım diyorsanız, sıkmayın. 1 gün görüşün, diğer gün istediğini yapsın. Sürekli mesaj atmayın. Adam gerçekten hayatınızın merkezinde, merkezden çıkarın.

Off nasıl bunaltıysan adam başka şehire kaçmış..
Sık sık aramak, senden başkasıyla görüşmeme isteği, mesajları sormuyorum bile..
Yapılmayacak ne varsa yapmışsın..

İsterseniz birde at gözlüğü takın,sizinleyken
gözü oyana buyana kaymasın...

Siz ilgiden ziyade,kısıtlıyorsunuz adamı...
O yüzden öyle tepkiler veriyor...

Sıkboğaz etmeyin,bi bırakında nefes alsın...

Geri çekin kendinizi...

Siz A'sından Z'sine kadar haklısınız ta kii ''Gelince Sadece Benimle Görüşeceksin Dimi '' sorunuza kadar
Bırakın o koşsun peşinizden bu nasıl bir kelam.
İzlemen için süper fırsat geçmişken eline neden değerlendirmedin.
Bakardın öncelikleri neler , sana ne kadar zaman ayıracak.
Baktın geldiği gün yapmadı plan ertesi gün de yok sonra söylediğinde benim planım var vs vs yapardın.
O koşsun siz değil

Yapamaz ki..
Arkadaşın sevgi anlayışı çok farklı. Sevgi ile ilgi bencilliğini birbirine karıştırıyor..

Sürekli sevgili/nişanlı/eşi ile dipdibe olmayı sevgi sanıyor. Ondan başkası olmasın diyebilecek kadar bencil.

"Ailesi başka şehire gitmesine izin verdi beni burada ağlattılar ben nasıl 'git onlarla zaman geçir' derim?" diyecek kadar bencil..
Yani yapamaz hiç umut yok..

ama doğum günüme gelmedi 2 haftayı geçecek görüşmüyoruz benimle görüşmesi gerekmez mi
seninle görüşmesi gerekir ama sadece sen değil bende söliyeyim ''Dünya senin etrafında dönmüyor''
adama bence git teşekkür et te kavga etmeden sorunları halletmeye çalışmış.
Mırç mırç bir ilişki bekliyorsunuz ama bu adama göre değil.

ne yapabilirim şu an bitiremem seviyırum bende ama bunaldım bende biraz uzaklaşmam lazım farkındayım kendime naısl engel olabilirim ? hiçbir meşgalem yok
Meşgale arıyorsanız kurslara yazılın spora gidin bir piknik org edin ,arkadaşınıza gidin yapılcak onca şey varken lütfen.

Dunyanin senin etrafinda donmedigini biliyosun ztn, ama onun tam tersi... dunya senin etrafinda donuyor hissini vermesi gerek.. simdiden boyleyse..
sonuna kadar katılıyorum belki de sana kendini iyi hissetttirse doğru düzgün konuşsa sende akıllanır düzelirsin ama ilgi göremediğin için almak için yamlış üstüne yanlış yapıyorsun nişanlının nişan atma gibi bi isteği yok sadece senin düzelmeni istiyo mesafe koyarak lütfen böyle yapma kendine saygını kaybetme kimseye haddinden fazla değer verme rahat bırak başka şeylerle oyalan kursa falan git arkadaşlarınla çık profesyonel yardım al ama lütfen birine bu kadar yapışmış hissi yaratma

Emrın olur canım sadece senle görüşür tamam.

6 yıllık eşim bunu dese terslerım SEN HAYIRDIR diye.
Rahat bırak adamı bune baskı .
Bu davranışların çok itici .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…