• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyalari yiyesim var!

Ben yapmamam gereken bişey yaptım. Hem de bu saatte. Gecenin 4 ünde. Evet sucluyum ve bunun cezasini çekeceğim. Ama dayanamadim ne yapayim. Evet olmamaliydi hatam büyük ama ne yapayim. Çok acikmistim dayanamadim ve MAKARNA yedim :(

:KK53:Abov sabotaj gibi konu sabah sabah:KK45:
Ben de doymuyorum su konuyu okumaz olaydim daha beter oldum ama bende su olay var hep acim deliler gibi lakin yemiyorum, mesela gece hep sunu bunu ister canim ama kalkip yemem, iki aylik bebegim var deli gibi emmek isteyen, her istediginde emziriyorum , kilom fazla zaten hamileligi 73kiloyla bitirdim su an 62 kiloyum ama bana fazla geliyor iste siskoluk cok zor, Allah sonumu hayretsin
Simdi bir tavuksuyu corba olaydi da iceydim sicak sicak aaaaah Allahim delircem:KK45::KK45:

Eger bu uzun suredir boyleyse ve hala 61 kiloysaniz bir dahiliye poliklinigine gidip hem tiroid hormon degerlerinize hemde kan degerlerinize baktirmakta fayda var . bu tip acliklar genelde ya stresle psikolojik bir sekilde gelir yada metabolizmayla ilgili bi sorunla . bu tukettiginiz besinlerlede ilgili olabilir eger surekli karbonhidrat agirlikli besleniyorsaniz kan sekeriniz aniden yukselir ve duser bir bakmissiniz yarim saat sonra deli gbi acikmissiniz . bunu zaman zaman adet donemlerinde hepimiz yasariz ama dedigim gibi surekli bir durum varsa degerlerinize bir baktirin .ne olur ne olmaz

Cnm cvbndn yonlendreblcgni düşündgmdn sana bişey sormak istiyorm.gecenlrde düşük yaptm tsh hormonm yüksek çıktı.endokrinoloji ye gittm.Daha sonra hasimato da çıktı iki tane de nodulm çıktı.
Doktorum günlük hayatını etkilemez demişti.ilaç verdi kullanmaya başladım.
Bende 5 6 aydr nerdeyse doymuorm cok ta korkuorm ama çok şükür çok kilo almiorm 2 kilo aliorm veriyorm zaten fazlalgm var üstüne almayym bide.bol su içmeye calisiorm korkumdn bi de yeşil çay.
Ama dahiliyeye görünsem mi yine de çünkü endokrinoloji doktoru bana iştahla ilgili bişey demedi ve tiroid ilacı kullanmaya basladm 2.hafta oluo ama açlık gitmedi.Başka sebebi de olablr mi.dahiliye mi yoksa endokrinoloji mi yine.
Bi de Allah tn saat 6 7 dedi mi aclgm gidio bilinç altı mi bilmiorm ama gün içinde gözüm saatte hep yaa 2 saat olduysa yiyim artık biseyler diorm aksam olsun artık dedim dün :KK61::KK61::KK61:

3gundur dıyetteyım ve okuduklarım beni acıktırmadı..

Demekki kurtulmuşum içimdeki filden..

Akşam yemekten sonra acikinca ben meyve yiyorum yada salatalık havuç en fazla bi kase yoğurt bide.su karnim doyuyo hamileyim ama öyle aşırıya kacmiyorm acta gezmyrm

Yeşil çay yada kahve için kızlar iştahı frenliyor yada atın ağzınıza sakızı delice çiğneyin:rolleyes:valla evde kimse yokken ben çiğniyorum dışardan duyan evde dozer çalışıyor zannedir o derece:KK53:çekirdekde fayda ediyor helekiii evde çekirdek ayıklayman çoçuğunuz varsa 1 ona bir kendime derken 1 avuç çekirdek ayıkladığımda imanım gevriyor:63:en iyi çözüm nane acayip iştah kesiyor taze 1 yaprak olsa bile yetiyor sağlıklı yaşamla ilgili çok kitaplar okudum kurslar yaptım eee sen nasılsın derseniz su aygırından biraz halliceyim:KK70::KK70:terzi kendi söküğünü dikemezmiş:KK69:

Bir insan uykusundan uyanıp bir gözü kapalı nutella yer mi ben yiyorum arkadaş. Allah bize akıl fikir versin konu sahibi.

Not: bu yorumu yaparken ağzının kenarında kalan nutellayı yalıyordu. :KK22:

Cnm cvbndn yonlendreblcgni düşündgmdn sana bişey sormak istiyorm.gecenlrde düşük yaptm tsh hormonm yüksek çıktı.endokrinoloji ye gittm.Daha sonra hasimato da çıktı iki tane de nodulm çıktı.
Doktorum günlük hayatını etkilemez demişti.ilaç verdi kullanmaya başladım.
Bende 5 6 aydr nerdeyse doymuorm cok ta korkuorm ama çok şükür çok kilo almiorm 2 kilo aliorm veriyorm zaten fazlalgm var üstüne almayym bide.bol su içmeye calisiorm korkumdn bi de yeşil çay.
Ama dahiliyeye görünsem mi yine de çünkü endokrinoloji doktoru bana iştahla ilgili bişey demedi ve tiroid ilacı kullanmaya basladm 2.hafta oluo ama açlık gitmedi.Başka sebebi de olablr mi.dahiliye mi yoksa endokrinoloji mi yine.
Bi de Allah tn saat 6 7 dedi mi aclgm gidio bilinç altı mi bilmiorm ama gün içinde gözüm saatte hep yaa 2 saat olduysa yiyim artık biseyler diorm aksam olsun artık dedim dün :KK61::KK61::KK61:
merhaba . Hemsirelik ogrencisiyim o yuzden cok az yuzeysel olarak bilgim var konular hakkinda ama hormon ilaclarini cevrenizdende duymussunuzdur dogum kontrol haplarida dahil hormonlarla oynayan tum ilaclar istahta artmaya sebep oluyor . Hastaliginiz sadece metabolizmanizi yavaslatir istahinizi artirmaz . yani yediklerinizden kilo almamaniz gerekirken kilo alirsiniz cunku gunluk yaktiginiz miktar azalmistir . istah artmasi buyuk ihtimal ilacin etkisidir .Dahiliyeye bi giderseniz belki sizi diyetisyene yada beslenme doktoruna yonlendirebilir . Yanlis birsey soylemek istemem ama ben olsam boyle yapardim:))

Benimde iştahım artmış durumda bu aralar. Canım kek,börek, tatlı çekiyor sürekli. Ben yapmaya üşeniyorum yapamayıncada yiyemiyorum. Havalardan hep havalardan.

merhaba . Hemsirelik ogrencisiyim o yuzden cok az yuzeysel olarak bilgim var konular hakkinda ama hormon ilaclarini cevrenizdende duymussunuzdur dogum kontrol haplarida dahil hormonlarla oynayan tum ilaclar istahta artmaya sebep oluyor . Hastaliginiz sadece metabolizmanizi yavaslatir istahinizi artirmaz . yani yediklerinizden kilo almamaniz gerekirken kilo alirsiniz cunku gunluk yaktiginiz miktar azalmistir . istah artmasi buyuk ihtimal ilacin etkisidir .Dahiliyeye bi giderseniz belki sizi diyetisyene yada beslenme doktoruna yonlendirebilir . Yanlis birsey soylemek istemem ama ben olsam boyle yapardim:))

Doğru diosn cnm hemen gitsem iyi olcak kendim basedeblck gibi değilim hamilelikte düşünüyorm kilolarla başım derde girmedn erkendn önlemimi alsam iyi olcak.cvbn için çok teşekkürler:KK15:

Ay işte benim konum yahu doğum yaptım hamileyken bu kadar deli gibi etrafta yiyecek ne bulabilirim acaba diye saldırmıyordum.doğumda verdiğim kiloyu geri aldım şuan hamileykenki kilomla aynıyım. Resmen açken ben ben değilim bir oturuşta kendimi frenlemesem büyük boy nutellanın yarısını yiyebilirim. Noldu bana anlamıyorum ve böyle giderse ne olacak!!! :KK53:

En cok yemem gereken donemdeyim ama canim hic birsey istemiyor :( tek istedigim sey etli lahana dolmasi onu da yapan yok :KK42:

Karbonhidrat gurubunu azalt. Makarna yerine et ye mesela. Tatlı yerine meyve ye, yada sütlü tatlı. Bol bol peynir ve süt. Ne kadar karbonhidrat alırsan o kadar acıkırsın canım.

Bende eskiden boyleydim.
Karnim cok ama cok kotu agrirdi.
Derste iki buklum olurdum bacaklarimi karnima dayardim sandalyede iki buklum otururdum. Hoca bisy demesin diye en arkaya otururdum ama adam inatlasirdi ayklarini asagi indir derdi.
Yeni yerdim.
30 dk-45 dk sonra kivranirdim.
Ve bisy yemezsem cok kotu agrirdi karnim.
Dayanamadim doktora gittim.
Sonic olarak kan tahlillerimde migdemde bakteri varmis. Sukurki seneler once gecti.
Eski okulun tuvalet suyundan kaptim bakteriyi galiba.
Artik dikkat ediyorum.

Back
X