Dünyam başıma yıkıldı.

Insan (kadın/erkek fark etmez) tabiati itibariyle günah işlemeye meyilli yaratılmıştır. Peygamberler hariç.
Muhafazakar kesim günah işlemez diye bir şey yoktur. Dünya imtihan dünyadır.
Herkes farklı şekillerde imtihan olunacaktir.
"Insanlar başı boş birakilacaklarini mı sandılar" (Kıyame 36)

Ayrıca insanlar birbirinin aynasıdır.

Yoksa sen insan değil, bir melek misin?

Hani müslümanlar iki yüzlü ya senin tabirinle...

Neyse....
Melek miyim değil miyim bilemem de beni bir fahişeyle aldatmış adam için ''Amaaan canım , erkek değil mi yarasın aslanıma, elinin kiri, ne olmuş yaniii'' demeyecek kadar öz saygı ve gurur sahibi bir insanım.

Bana aynı hoşgörünün aldatan ve üstelik bunu en aşağılık, en iğrenç şekilde yapan bir kadına karşı gösterildiği tek bir KK topici bulun, Taksim Meydanında eşek gibi anıracağım. Bulamazsanız ikiyüzlü olduğunuzu kabul ediyorsunuz demektir.

Temel Mantık Kuramına Giriş (1)

Son düzenleme:
anaamm yorumları okumasaydım keşke erkektir yapar,yapmayan erkek mi var,çocuk dürüstmüş bak anlatmışlardan gına geldi şaka gibi..hele bir yorum beni benden aldı tee rusya'ya kadar götürdü :KK53:

para verip cinsellik yaşamak zaten ayrı bir mide sorunuyken ayrıca esas erkek esas kızı aldatmış..bu kadar net.

anaamm yorumları okumasaydım keşke erkektir yapar,yapmayan erkek mi var,çocuk dürüstmüş bak anlatmışlardan gına geldi şaka gibi..hele bir yorum beni benden aldı tee rusya'ya kadar götürdü :KK53:

para verip cinsellik yaşamak zaten ayrı bir mide sorunuyken ayrıca esas erkek esas kızı aldatmış..bu kadar net.

Maalesef, bazı yorumcuların eşleri kendilerini aldattığında ve sonra "dürüst" olup itiraf edip, pişmanım diye ağladıklarında affedilecekler.. çünkü şeytan onları kandırdı... zaten yapmayan erkek yok, yapan da pişmansa sorun yok.. !!!

Melek miyim değil miyim bilemem de beni bir fahişeyle aldatmış adam için ''Amaaan canım , erkek değil mi yarasın aslanıma, elinin kiri, ne olmuş yaniii'' demeyecek kadar öz saygı ve gurur sahibi bir insanım. İkiyüzlülükten de ikiyüzlülerden de nefret ederim.
Bana aynı hoşgörünün aldatan ve üstelik bunu en aşağılık, en iğrenç şekilde yapan bir kadına karşı gösterildiği tek bir KK topici bulun, Taksim Meydanında eşek gibi anıracağım. Bulamazsanız ikiyüzlü olduğunuzu kabul ediyorsunuz demektir.

Temel Mantık Kuramına Giriş (1)

Senin derdin bence bunlar değil senin derdin muhafazakâr yaşayanlarla hayatın neler getirecegi bilinmez Ilerde bi bakmışsinki sende ikiyüzlü oolmuşsun
(Unutma bu işi parayla yapan kadınların kendi tercihi değil)
Hepimiz insanız

Senin derdin bence bunlar değil senin derdin muhafazakâr yaşayanlarla hayatın neler getirecegi bilinmez Ilerde bi bakmışsinki sende ikiyüzlü oolmuşsun
Hepimiz insanız
Benim derdim muhafazakarlar değil, ikiyüzlü muhafazakarlar. Ki yorumlardan gördüğüm kadarıyla muhafazakarların %90'ını oluşturuyorlar. Geri kalan %10 ciğerimi yiyebilir. :)))

Töbe töbeee ben de bu ilişkiler sonunda bir hastalık kaptı sandım.

Son derece mide bulandırıcı bu işi para karşılığında satın almış olması ama öyle bir anlatmışsın ki “acaba sonundan ne çıkacak” dedim.

Top yekûn abartısınız.

nasıl doğru şu son cümleniz...üstelik çok da samimiyetsiz bir abartı...ben de ne oldu diye okuyorum bişey var zannettim...adam öldürmüş sanki...

Hepimiz insanız
Bence muhafazakar takılıpta herşeyi mübah gösterenler dert.Yoksa kimsenin kimsenin dinine inancına lafı olmaz olmamalı.

Maalesef, bazı yorumcuların eşleri kendilerini aldattığında ve sonra "dürüst" olup itiraf edip, pişmanım diye ağladıklarında affedilecekler.. çünkü şeytan onları kandırdı... zaten yapmayan erkek yok, yapan da pişmansa sorun yok.. !!!

aynen öyle..eskiden kk da böyle konularda daha farklı msjlar yazılırdı ama şimdi bakıyorum kadınlarda erkek baskısı ve hayranlığı son derece fazla.

bu dürüstlük mü acaba? adam aldatsın sonra gelip itiraf etsin ay yazık çok dürüst erkek be yapar nolcek diyelim hatta sırtını sıvazlayalım.

böyle düşünen kadınlar erkek evlat yetiştiriyor sonra o erkekler karılarını dövüyor hırpalıyor aldatıyor.ha bi de konuda aslında muhafazakarız denince tadından yenmiyor.

Hepimiz insanız
Ha bu arada muhafazakar olmakla dindar olmak arasındaki farkı biliyor musunuz? Her muhafazakar dindar olmuyor. Hatta Türkiye için konuşayım: Muhafazakarların büyük kısmı kendine Müslüman. :)))
Zina İslamda kadına da erkeğe de haram. Ama bizim yurdum muhafazakarları diyorlar ki : ''Amaaan şekerim ne olmuş erkek değil mi, erkeğin elinin kiridir. Ne var yani bunda? '' Yani bu ülkede muhafazakarların dine ettiği hakareti başka hiçbir gayrimüslim etmiyor.

Hep diyorum: Müslümanlar yaşadığı müddetçe İslam'ın başka düşmana ihtiyacı yok. :))))

hastalık falan kapmadıysa (kı emın olmak ıcın beraber gıdıp test yapın sız de gorun ) ve bu konuyu kapatın...bende Aıds falan sandım.tovbe etsın allah affeder ıns

Benim derdim muhafazakarlar değil, ikiyüzlü muhafazakarlar. Ki yorumlardan gördüğüm kadarıyla muhafazakarların %90'ını oluşturuyorlar. Geri kalan %10 ciğerimi yiyebilir. :)))

Takvâ sahibi bir insana sorun bakalım şu yazdığınız yorumları, ne cevap alacaksınız? Müslüman iki yüzlü değildir. Buraya asla katılmıyorum. Ahir
Zamanda çok zor günaha bulasmamak. Fazlasıyla sert üslubunuz.

Takvâ sahibi bir insana sorun bakalım şu yazdığınız yorumları, ne cevap alacaksınız? Müslüman iki yüzlü değildir. Buraya asla katılmıyorum. Ahir
Zamanda çok zor günaha bulasmamak. Fazlasıyla sert üslubunuz.
Hmmm o zaman mesela çocuk tecavüzcüsü bir erkekle evlenir miydiniz?
Ne de olsa ahir zaman, çok zor bu devirde günaha bulaşmamak.
Peki hiç düşündünüz mü toplumun ahlakını ne bozdu? Toplum ahlakını sakın sizin kafadaki kadınların yetiştirdiği, her türlü ahlaksızlığı normalleştiren insanlar bozmuş olmasın? Öyle ya istediğin günahı işe sonra tövbe edersin ne de olsa.
Hayat sebep ve sonuç ilişkileri zincirinden ibarettir. Herkes idealist ve ilkeli durursa ortada ahlaksızlık da kalmaz öyle değil mi???
Ha bir de şunu merak ettim. Fahişelerle birlikte olan bir kadın olsaydı yorumunuz aynı olacak mıydı?
Oscar Wilde'ın bir sözü geldi aklıma:
Düşen bir çığda hiç bir kar tanesi kendisini olup bitenden sorumlu tutmaz.
Saygılar.

Ha bu arada muhafazakar olmakla dindar olmak arasındaki farkı biliyor musunuz? Her muhafazakar dindar olmuyor. Hatta Türkiye için konuşayım: Muhafazakarların büyük kısmı kendine Müslüman. :)))
Zina İslamda kadına da erkeğe de haram. Ama bizim yurdum muhafazakarları diyorlar ki : ''Amaaan şekerim ne olmuş erkek değil mi, erkeğin elinin kiridir. Ne var yani bunda? '' Yani bu ülkede muhafazakarların dine ettiği hakareti başka hiçbir gayrimüslim etmiyor.

Hep diyorum: Müslümanlar yaşadığı müddetçe İslam'ın başka düşmana ihtiyacı yok. :))))

Ben daha elinin kiri diyen bir müslüman görmedim niyeyse bana denk gelmiyor hiç burdaki yorumlar hariç (kasıtlı yapıldığını düşünmeye başladım artık)

Ben daha elinin kiri diyen bir müslüman görmedim niyeyse bana denk gelmiyor hiç burdaki yorumlar hariç (kasıtlı yapıldığını düşünmeye başladım artık)

hangi ülkede yaşıyorsunuz o zaman siz? bizim ülkemizde ki kadınların bir kısmı erkeğe yaptığı herşeyin normal olduğunu düşünüyor.bakın bazı yorumlara daha iyi anlarsınız.kim kasıtlı yapacak o yorumları dış mihraklar mı

erkeğin elinin kiri kadının alnının kiri diye düşünen binlerce kadın vardır bunun da müslümanlıklı ilgisi yok.

Türk kadınlarının büyük kısmı o zihniyette. Acı ama gerçek bu. Bu yüzden dayak yemek şampiyonuyuz Avrupada.
Çünkü kocasından dayak yiyen her kadın aile mahkemesinin yolunu tutacağına:
-Ahir zamandayız, günahsız yaşamak çok zor.
-Amaaan bu devirde dayak atmayan erkek mi var canım, herkesin kocası dövüyor, ne var ki bunda?
-Eşim beni her dövdükten sonra tövbesini ediyor, Allah affediyorsa ben kimim ki ? diyor.
Yukarıdaki sözler tanıdık geldi mi? Ne kadar komik görünüyor değil mi? Dışarıdan böyle görünüyorsunuz işte.
İnsan hayatta mücadelesini verdiği kadar var, ne biraz fazla ne biraz az.

Hmmm o zaman mesela çocuk tecavüzcüsü bir erkekle evlenir miydiniz?
Ne de olsa ahir zaman, çok zor bu devirde günaha bulaşmamak.
Peki hiç düşündünüz mü toplumun ahlakını ne bozdu? Toplum ahlakını sakın sizin kafadaki kadınların yetiştirdiği, her türlü ahlaksızlığı normalleştiren insanlar bozmuş olmasın? Öyle ya istediğin günahı işe sonra tövbe edersin ne de olsa.
Hayat sebep ve sonuç ilişkileri zincirinden ibarettir. Herkes idealist ve ilkeli durursa ortada ahlaksızlık da kalmaz öyle değil mi???
Ha bir de şunu merak ettim. Fahişelerle birlikte olan bir kadın olsaydı yorumunuz aynı olacak mıydı?
Oscar Wilde'ın bir sözü geldi aklıma:
Düşen bir çığda hiç bir kar tanesi kendisini olup bitenden sorumlu tutmaz.
Saygılar.

Konuyu başka yerlere cekiyorsunuz. Bu dünyada cehenmemlik dediğimiz insanlara Allah öyle bir Hidayet nasip eder ki cennetine koyar. Siz bunu anlamak istemiyorsunuz. Neyse her istediğimi yazamadigim için (banlanmamak için) iyi gunler

Konuyu başka yerlere cekiyorsunuz. Bu dünyada cehenmemlik dediğimiz insanlara Allah öyle bir Hidayet nasip eder ki cennetine koyar. Siz bunu anlamak istemiyorsunuz. Neyse her istediğimi yazamadigim için (banlanmamak için) iyi gunler
Sorularıma cevap veremiyorsunuz. :))) Cevap verin lütfen, aydınlatın beni. :)

Türk kadınlarının büyük kısmı o zihniyette. Acı ama gerçek bu. Bu yüzden dayak yemek şampiyonuyuz Avrupada.
Çünkü kocasından dayak yiyen her kadın aile mahkemesinin yolunu tutacağına:
-Ahir zamandayız, günahsız yaşamak çok zor.
-Amaaan bu devirde dayak atmayan erkek mi var canım, herkesin kocası dövüyor, ne var ki bunda?
-Eşim beni her dövdükten sonra tövbesini ediyor, Allah affediyorsa ben kimim ki ? diyor.
Yukarıdaki sözler tanıdık geldi mi? Ne kadar komik görünüyor değil mi? Dışarıdan böyle görünüyorsunuz işte.
İnsan hayatta mücadelesini verdiği kadar var, ne biraz fazla ne biraz az.

Hanım efendi bunun Müslümanlıkla alakası yok. Gerçekten kuran ve ehli sünnetten bi haber insanlarimiz. Cahillik diz boyu. Sadece yıllardır süregelen kaliplastirilmis yaşam biçimi...

Hanım efendi bunun Müslümanlıkla alakası yok. Gerçekten kuran ve ehli sünnetten bi haber insanlarimiz. Cahillik diz boyu. Sadece yıllardır süregelen kaliplastirilmis yaşam biçimi...
Ben olayları İslamla mı bağdaştırdım? Siz okuduğunuzu anlıyor musunuz? Benim lafım İslam'a değil, Müslümanlara. İslamda zina hem erkeğe hem de kadına günahtır, ama Müslümanların %90'ına göre yalnızca kadına göre günahtır.
Bence ne demek istediğimi çook iyi anladınız da, sırtınızı dine dayayarak tribünlere oynamak suretiyle kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsunuz. Söylediklerimi çarpıtarak demagoji yapamayın lütfen. Ne demek istediğim açık.
O zaman kendimi daha açık ifade edeyim:
Müslüman olduğunu iddia edenlerin %90'ı ikiyüzlü.

Back
X