- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
- Konu Sahibi homesweethome3
Verecek cevabım yok, ama tükürdüğümü yalamak da istemiyorum demenin varyasyonu oluyor sanırım bu da.:)Hiç sanmıyorum aydinlanacaginizi kendimi yormayacagim
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verecek cevabım yok, ama tükürdüğümü yalamak da istemiyorum demenin varyasyonu oluyor sanırım bu da.:)Hiç sanmıyorum aydinlanacaginizi kendimi yormayacagim
Verecek cevabım yok, ama tükürdüğümü yalamak da istemiyorum demenin varyasyonu oluyor sanırım bu da.:)
Dini inancımla ilgili yaptığınız çıkarımları neye dayandırıyorsunuz??? Nereden biliyorsunuz hangi dini inanca mensubum?Taktiginiz at gozlukleriyle mutluluk diliyorum size
Yalnız siz de bir müslümansiniz ve bana göre de siz iki yuzlusunuz
Dinime kufreden müslüman olsa bari
Herkes kendine baksın
Bir insanı eleştirmek için ondan daha üstün olmak gerekir
Üstünlük ne ile peki takva ile
Yeterli sanırım
bende sadece gelecegimi düşünüyorum güven sorunu yaşıyorum o dönem kötüymüş çevresindeki bazı kötü insanlar git iyi gelir demişler buda ilacında etkisiyle uymuş onlara pişman olmuş bunları aglayarak anlattı ama Allah affetsin diyorum sadece
oo jigololarla, 4 kez beraber oldum. para verdim seviştim. pişmanın ama sevgilime dedim neden affetmiyor beni diye konu olsa,Çünkü komik, çünkü iki yüzlüce.
Kız orada sevgilim beni genelevde aldatmış yazmış millet de ''Ne var canııım, erkek değil mi, elinin kiri. Hem tövbe ederse Allah affeder'' yazmış. Ya peki konuda özneler yer değişseydi? Konu sahibesi buraya konu açıp:
-4 kez jigololarla birlikte oldum, üstelik sonuncu yaptığım sekste sevgilimle beraberdim. Onu jigoloyla aldattım.''
yazsaydı hangi cevaplar gelirdi??? O yukarıdaki mesajları yazan arkadaşlar aynı affedici, hoşgörülü mesajları bir kadın için de yazarlar mıydı??? Bu sitede sevgilisiyle birlikte olan kızcağızlar taşlanıyor, ama ataerkil ahlak anlayışları kahrolasıca üyeler sevgilisini fahişelerle aldatan erkek için ''Ne var canıııım, ne olmuş yaniii. Ne kadar da büyütüyorsun?'' yazıyor! Buradaki iğrenç ikiyüzlülüğü, ahlaki yozlaşmayı, çifte standartı, mizojinizmi göremiyorsanız zaten size diyecek bir şeyim yok. Belli ki aynı zihniyette değiliz. Algılarımız çoook farklı.
Bir kez daha gördüm ki Müslümanların %99'u ikiyüzlü bir ahlak anlayışına sahip. Zaten biliyordum da sizler de son kanıtları oldunuz. Saygılar.
oo jigololarla, 4 kez beraber oldum. para verdim seviştim. pişmanın ama sevgilime dedim neden affetmiyor beni diye konu olsa,
cevapları yazayım.
pislikkk senii. senin ar damarın çatlamış.
birde adam seni affedecek ha.
rezilllllll
adam öğrenmiş çok şükürde seni bırakmışşşşşşş.
vs vs. biri kalkıp olsun arkadaş yapmışsın affetmeli o adam seni demez. desin şu dişimi kırarım.
aahh çifte standartınızı yiyemim sizlerin
aldatmak değilmi. nasıl yaniiÇoğu erkek bu yollardan geçmiş gönül ister ki böyle bir şey olmasın ama sorun edilecek bir durum değil bence çoğumuzun eşi gitmiştir söyler yada söylemez kişiye kalmış birsey oraya gitmeyi p de çıktığı kız arkadaşıyla da yapabilir di bunu bu aldatmak değil. .muhafazakâr olmalarının verdiği bir duygu o kadar...sorun edilecek birsey değil...ben eşime böyle bir soru sormam yada anlatmasını beklemem saçmalık olur...çünkü benden sonrası beni ilgilendirir
3 gündür ağlıyorum sadece..
atladıgınız biyer var sanırım ihtiyacım vardıda gittim demedi eski sevgilimden belkide intikam almaya çalıştım ilaçların etkisiylede çok cesur hissediyodum kendimi ama kendime yazık ettim sadece dedi ihtiyaç olayı yok yani..ondan ayrıldım diye herkes hakkında ileri geri konuşamaz tartışma yerine çevirdiniz konumuerkeklerin ihtiyacı var sexe tabiki yapabilirler sonuçta bekar evlenene kadar gitsin geneleve nolacakki...
bu ne ya abi erkeklerin ihtiyacı varda biz bayanların yok mu. biz neden gitmiyoruz jigolaya. neden ihtiyaclarımızı gidermeyelimki dimi ama.
yooooo ama erkeğin elinin kiri bir şey olmaz ama kadın öyle mi namussuz hasiyetsiz, terbiyesiz, ahlaksız.
bu nedir nasıl bi düşünce yapısı nasıl.
erkekle kadın eşittir erkek bir nebze bir tık önde olsa da bu durumu değiştirmez.
bu toplumda erkekler her şeyi yapabiliyorsa kadın yaptığı zaman da susulacak.
bu ülkeyi anlayamıyorum Müslümanız elhamdülillah Allah kadına yasak olanı erkeğe de yasak etmiş ki burda neler tartışılıyor.
konu sahibi seninle birlikteyken de geneleve gitmesi affedilir bir şey değil. aldatılmışsın.
ben affettim dedimmi kaçıncı sınıf insan olduguma sizmi karar veriyosunuz sizin yorumunuzu görmek istemiyorum ortalıgı karıştırmışsınız iyi günlerNe yani itiraf etmesi suçunu affettiriyor mu? Bu mantığa göre çocuk tecavüzcüleri de, katiller de, teröristler de suçlarını itiraf etmeleri halinde ceza almasınlar. Ne kadar mantıklı!
Ya peki siz onu bir jigoloyla aldatsaydınız??? Onu buna itiraf ettiğiniz de o '' Hmm söylemese bilmeyecektim, itiraf etmiş affedeyim.'' diyecek miydi? Ha siz zaten çoktan kadın olarak 2. sınıf insan olduğunuzu kabul etmişsiniz. Bize bir şey demek düşmez.
Ha siz geneleve gidecek kadar midesiz bir adamla olmayı kendinize yediriyorsanız bir şey diyemem. Bir de üstelik bunu sizle beraberken yapmış, sizi bir hayat kadınıyla aldatmış. Siz hala daha bu adamla evlilik derdindesiniz. Bu kadar midesiz bir adamın size sadık olacağını düşünecek kadar naif misiniz? Aldatılmayı, hem de bu şekilde iğrenç bir şeklini affetmeyi, o adamı koynunuza almayı gururunuza yediriyor musunuz?
Neyse ne diyeyim, dilerim mutlu olursunuz.
Sunu da belirteyim benim sorunum sizin affedip affetmemeniz değil, ''Amaan ne olmuş canım erkeğin elinin kiri'' minvalindeki cevaplar.
atladıgınız biyer var sanırım ihtiyacım vardıda gittim demedi eski sevgilimden belkide intikam almaya çalıştım ilaçların etkisiylede çok cesur hissediyodum kendimi ama kendime yazık ettim sadece dedi ihtiyaç olayı yok yani..ondan ayrıldım diye herkes hakkında ileri geri konuşamaz tartışma yerine çevirdiniz konumu
benide eski sevgilisi gibi onu üzücem sanmış psikolojisi iyi değilmiş sağlıklı düşünememiş, başlarda bağımız iyi değildi dedim zaten sonradan seni ne kadar sevdigimi senin masumiyetini gördükçe pişmanlıgım arttı dedi ben onu savunmuyorum beni çok üzdü sizlerden yardım almak istedim burda topa tutuluyorum bumu kadın dayanışmasıTartışma yaratmak için yorum yapmadım. Sizin de atladiginiz birsey var eski sevgilisinden böyle intikam almış diyelim. Peki ya sizden ne istedi. Sizinle beraberkende gitti sonuçta dimi? Yanlış mı hatırlıyorum?
benide eski sevgilisi gibi onu üzücem sanmış psikolojisi iyi değilmiş sağlıklı düşünememiş, başlarda bağımız iyi değildi dedim zaten sonradan seni ne kadar sevdigimi senin masumiyetini gördükçe pişmanlıgım arttı dedi ben onu savunmuyorum beni çok üzdü sizlerden yardım almak istedim burda topa tutuluyorum bumu kadın dayanışması
acımı paylaşmak birilerinden mantıklı yorum almak için girdim ne kadar abarttılarArkadaslar bi konuyu kapatan artık burda açılması ve tartışılması gereksiz bir konu..Açan arkadaşta hata yaptı...sonuçta insanların özel hayatı var ve inancları na gasp burdaki tartışmalar kimse neyin doğru olacağına karar veremez...çok sıkıştı ise anasına danissin o iyi yönlendirir yada kendi iradesi karar versin sonuçta karşıdaki insana da söz hakkı doğuyor. ..Bu konu kapansın artık..konu dini inançlara hakarete kadar gidiyor...yalandan yere günaha gitmeyelim