- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Kisisel tercih oluyor canim, parayla insan satin alinmiyor, kadin ticaretine katkida bulunulmuyor. Karsilikli sevgi oluyor isin icinde. Yani seni zerre ilgilendirmeyen bir sey oluyor.P
'Partnerle' yasayinca ne oluyo acabs
OHA KADIN YAPAR MI HIC COK AYIPPPSadece aradaki bikac yorumunu okudum konu sahibinin.
bence tam birbirinizi bulmussunuz. Arada o bunalima girer geneleve takilir, siz antidepresandan cosmus yazik dersiniz 3 gun aglarsiniz gecer. Sadece kendisine sorun ben 4 kez jigoloya gitseydim ve bunlardan birine sen hayatimdayken gitmis olsaydim beni affeder miydin diye. Seven affder ya, sevgisini ispatlasin
tam birbirimizi bulsak bu konuyu buraya açmadan affederdim barışırdım olay kimse bilmeden kapanırdı bazen hem cinslerimden utanıyorum destek olmak yerine ellerinden geleni yapıyolarSadece aradaki bikac yorumunu okudum konu sahibinin.
bence tam birbirinizi bulmussunuz. Arada o bunalima girer geneleve takilir, siz antidepresandan cosmus yazik dersiniz 3 gun aglarsiniz gecer. Sadece kendisine sorun ben 4 kez jigoloya gitseydim ve bunlardan birine sen hayatimdayken gitmis olsaydim beni affeder miydin diye. Seven affder ya, sevgisini ispatlasin
OHA KADIN YAPAR MI HIC COK AYIPPP
En son eski sevgilisini gorunce huzunlenen kadini tasliyorlardi, buradaki adami savunmaya ne ara gectiler ben onu kacirmisimAntidepresan almistir, cosmustur, bosluktadir, falan filan, bahane mi yok
tam birbirimizi bulsak bu konuyu buraya açmadan affederdim barışırdım olay kimse bilmeden kapanırdı bazen hem cinslerimden utanıyorum destek olmak yerine ellerinden geleni yapıyolar
En son eski sevgilisini gorunce huzunlenen kadini tasliyorlardi, buradaki adami savunmaya ne ara gectiler ben onu kacirmisim
evlenme teklifi etmeden önce yaptırmış bütün testlerini teşekkür ederimevlenir misiniz, ayrılır mısınız bilmiyorum ama lütfen ona test yaptırın sağlığınız için..
Evet gercekten yetistirilme tarzi. Bu toplum kadar ahlak kavrami konusunda kafasi karismis bir toplum daha yoktur dunya haritasinda. Ve bir kadin nasil olur da kadin bedeninin satin alinmasina bu deece metalastirilmasina goz yumabilir... Boyle erkekler de bu erkekleri savunan kadinlar da mide bulandiriyor.Bu adamlari bu kadinlar yetistiriyor iste. Erkegin elinin kiri, kadinin alninin karasi...
teşekkür ederim anlayışınız içinAdamin savunulacak bir yani yok zaten. "Erkektir, ihtiyactir, elinin kiridir" yorumlari mide bulandirici.
Ama zaten uzgun ve kararsiz olan konu sahibinin ustune de bu kadar gitmeye gerek yok. Neticede kendi hayati; karari verecek olan kendisi, sonuclarina katlanacak olan da... Ben yorumlarindan konu sahibinin cok yiprandigini anliyorum, daha hosgorulu yazilabilir aslinda.
Evet gercekten yetistirilme tarzi. Bu toplum kadar ahlak kavrami konusunda kafasi karismis bir toplum daha yoktur dunya haritasinda. Ve bir kadin nasil olur da kadin bedeninin satin alinmasina bu deece metalastirilmasina goz yumabilir... Boyle erkekler de bu erkekleri savunan kadinlar da mide bulandiriyor.
bu konuyu başka bi sayfada konuşabilirsiniz defalarca söyledim yine söylüyorum ihtiyaçtan gittim demedi o kadar sert konuşuyosunuzki adamı savunmak zorunda kalıyorum iyisiyle kötüsüyle 7 ay geçirdigim bi insan bi hata yapmış pişman olabilir Allah affetsin ben ayrıldım inşallah iki tarafta ayrı ayrı mutlu oluruz lütfen hakkında ileri geri konuşmayın artık ben bile ona karşı bu kadar sert konuşmadım sitem dolu olduğum halde size müsade edememAaa olur mu hayat kadini onlar, aldatmak bile sayilmaz, saatlik bisey...
Gidip parayla yattigi insan degil sisme kadin sanki...
genc kizlar sevgilisiyle opusunce bile kullanilmis oluyor kirli oluyor, ama is erkege gelince ihtiyac, bosluk, zevk zart zurt... bu erkek milleti nasil pak yaratilmissa ne pislige batarsa batsin kirlenmiyorlar...
Ve bu kadar carpiklik icinde bu dusuncedeki kadinlar cogalmaya devam ediyor. Erkek cocuk yetistiriyor. Kizlarinin sevgilisi olsa "kizini dovmeyen dizini dover ", oglunun olsa "aferin aslan, koc bu cocuk ". Neyse ki boyle yetismemisim. Bu bakis acisi ahlakli bir bakis acisi degil cunku. Anlamak da cok zor degil ama dusunmek cok zorsa demek ki kaliplar oturduktan sonra...Aaa olur mu hayat kadini onlar, aldatmak bile sayilmaz, saatlik bisey...
Gidip parayla yattigi insan degil sisme kadin sanki...
genc kizlar sevgilisiyle opusunce bile kullanilmis oluyor kirli oluyor, ama is erkege gelince ihtiyac, bosluk, zevk zart zurt... bu erkek milleti nasil pak yaratilmissa ne pislige batarsa batsin kirlenmiyorlar...
Evet gercekten yetistirilme tarzi. Bu toplum kadar ahlak kavrami konusunda kafasi karismis bir toplum daha yoktur dunya haritasinda. Ve bir kadin nasil olur da kadin bedeninin satin alinmasina bu deece metalastirilmasina goz yumabilir... Boyle erkekler de bu erkekleri savunan kadinlar da mide bulandiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?