Dünyam başıma yıkıldı.

Sadece aradaki bikac yorumunu okudum konu sahibinin.
bence tam birbirinizi bulmussunuz. Arada o bunalima girer geneleve takilir, siz antidepresandan cosmus yazik dersiniz 3 gun aglarsiniz gecer. Sadece kendisine sorun ben 4 kez jigoloya gitseydim ve bunlardan birine sen hayatimdayken gitmis olsaydim beni affeder miydin diye. Seven affder ya, sevgisini ispatlasin :KK14:

bence tam birbirinizi bulmussunuz. Arada o bunalima girer geneleve takilir, siz antidepresandan cosmus yazik dersiniz 3 gun aglarsiniz gecer. Sadece kendisine sorun ben 4 kez jigoloya gitseydim ve bunlardan birine sen hayatimdayken gitmis olsaydim beni affeder miydin diye. Seven affder ya, sevgisini ispatlasin :KK14:
OHA KADIN YAPAR MI HIC COK AYIPPP

tam birbirimizi bulsak bu konuyu buraya açmadan affederdim barışırdım olay kimse bilmeden kapanırdı bazen hem cinslerimden utanıyorum destek olmak yerine ellerinden geleni yapıyolar

o kadar büyük konuşuyosunuzki inşallah eşinizden çocugunuzdan öyle bişeyle karşılaşmazsınız..kadın dayanışması olur sanıyodum destek olmak yerine demediginiz şey kalmadı yazık..yargılamadan yardımcı olan arkadaşlar teşekkür ederim..

tam birbirimizi bulsak bu konuyu buraya açmadan affederdim barışırdım olay kimse bilmeden kapanırdı bazen hem cinslerimden utanıyorum destek olmak yerine ellerinden geleni yapıyolar

Hem konu aciyorsunuz hem adami kendini savundugundan daha saglam savunuyorsunuz. Nerseyse aciyacaksiniz zavallicik nasil mutsuzdu ki parayla kadin bedeni kiraladi diye! Eger birbirinize uygun olmasaydiniz affetmeyi dusunmezdiniz bile. Bir seyin toplum genelinde yaygin olarak yasaniyor olmasi onu normallestirmez. Siz kendi icinizde normallestirmeye calisiyorsunuz. Eger diyecekseniz ki evet ben para karsiligi seks yapan ve beni bir hayat kadiniyla aldatan adamla evlenirim, ben de derim ki demek ki sizin normaliniz bu... Diyorum ya siz yapsaniz ne tepki verirdi diye, sorun cidden. Bakin ne kadar ortak paydada bulusabiliyorsunuz.

evlenir misiniz, ayrılır mısınız bilmiyorum ama lütfen ona test yaptırın sağlığınız için..

Adamin savunulacak bir yani yok zaten. "Erkektir, ihtiyactir, elinin kiridir" yorumlari mide bulandirici.
Ama zaten uzgun ve kararsiz olan konu sahibinin ustune de bu kadar gitmeye gerek yok. Neticede kendi hayati; karari verecek olan kendisi, sonuclarina katlanacak olan da... Ben yorumlarindan konu sahibinin cok yiprandigini anliyorum, daha hosgorulu yazilabilir aslinda.

Bu adamlari bu kadinlar yetistiriyor iste. Erkegin elinin kiri, kadinin alninin karasi...
Evet gercekten yetistirilme tarzi. Bu toplum kadar ahlak kavrami konusunda kafasi karismis bir toplum daha yoktur dunya haritasinda. Ve bir kadin nasil olur da kadin bedeninin satin alinmasina bu deece metalastirilmasina goz yumabilir... Boyle erkekler de bu erkekleri savunan kadinlar da mide bulandiriyor.

Adamin savunulacak bir yani yok zaten. "Erkektir, ihtiyactir, elinin kiridir" yorumlari mide bulandirici.
Ama zaten uzgun ve kararsiz olan konu sahibinin ustune de bu kadar gitmeye gerek yok. Neticede kendi hayati; karari verecek olan kendisi, sonuclarina katlanacak olan da... Ben yorumlarindan konu sahibinin cok yiprandigini anliyorum, daha hosgorulu yazilabilir aslinda.
teşekkür ederim anlayışınız için

Evet gercekten yetistirilme tarzi. Bu toplum kadar ahlak kavrami konusunda kafasi karismis bir toplum daha yoktur dunya haritasinda. Ve bir kadin nasil olur da kadin bedeninin satin alinmasina bu deece metalastirilmasina goz yumabilir... Boyle erkekler de bu erkekleri savunan kadinlar da mide bulandiriyor.

Aaa olur mu hayat kadini onlar, aldatmak bile sayilmaz, saatlik bisey...
Gidip parayla yattigi insan degil sisme kadin sanki...
genc kizlar sevgilisiyle opusunce bile kullanilmis oluyor kirli oluyor, ama is erkege gelince ihtiyac, bosluk, zevk zart zurt... bu erkek milleti nasil pak yaratilmissa ne pislige batarsa batsin kirlenmiyorlar...

Antidepresanlar cinsel isteği öldürüyor ya bilemedim. Madem yemiş bi halt dünyaya reklam etmenin manası ne onuda anlamadım.

genc kizlar sevgilisiyle opusunce bile kullanilmis oluyor kirli oluyor, ama is erkege gelince ihtiyac, bosluk, zevk zart zurt... bu erkek milleti nasil pak yaratilmissa ne pislige batarsa batsin kirlenmiyorlar...
bu konuyu başka bi sayfada konuşabilirsiniz defalarca söyledim yine söylüyorum ihtiyaçtan gittim demedi o kadar sert konuşuyosunuzki adamı savunmak zorunda kalıyorum iyisiyle kötüsüyle 7 ay geçirdigim bi insan bi hata yapmış pişman olabilir Allah affetsin ben ayrıldım inşallah iki tarafta ayrı ayrı mutlu oluruz lütfen hakkında ileri geri konuşmayın artık ben bile ona karşı bu kadar sert konuşmadım sitem dolu olduğum halde size müsade edemem

Ve bu kadar carpiklik icinde bu dusuncedeki kadinlar cogalmaya devam ediyor. Erkek cocuk yetistiriyor. Kizlarinin sevgilisi olsa "kizini dovmeyen dizini dover ", oglunun olsa "aferin aslan, koc bu cocuk ". Neyse ki boyle yetismemisim. Bu bakis acisi ahlakli bir bakis acisi degil cunku. Anlamak da cok zor degil ama dusunmek cok zorsa demek ki kaliplar oturduktan sonra...

Toplum maalesef ataerkil, o Yüzden Erkeğe mübah. Bunu da din kılıfına sokuyorlar yazık.
Konu sahibesine gelince, sevgilin seni hayat kadınıyla aldatmış, gururuna yedirebiliyorsan amenna, yediremiyorsan ayrıl derim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

aa cowgirll olur mu hic, o kadınlar olmasaydı digerlerin degeri nasıl belirlenecekti? :(

inancları geregi zina olarak görür veya görmez, tövbesi gecerli midir, affı olur mu yine kisilerin kendisini ilgilendiren bir durumdur.

ancak nasıl insanlarız ki bir insanın bedeni uzerinden para kazanılmasını, ihtiyacların (!) giderilmesi adı altında maduriyetlerden faydalanılmasını normallestirebiliyor,
bir de bunu yasadıkları kisi üzerinden kendimizi yüceltmek icin hakaretleri birbiri ardına sıralayabiliyoruz.
"insanlık" dışı boyle cumleleri gordukce nefretle doluyorum.

sonra da kimse kalkıp vicdanmıs, muhasebeymis demesin.

Back
X