Dünyam başıma yıkıldı.

Erkektir elinin kiridir diyenlerden değilim acisini kanirta kanirta cikartirim.
Valla bence sevgilikte aldatmanın affı olmamalı. Hele ki bu kadar iğrenç biçimde yapılanının. Sevgiliyken aldatmayı affetmek demek ''Aşkım beni aldatman problem değil, seni hiçbir resmi zorunluluğum olmadığı, çocuğumuz olmadığı ve hatta evli dahi olmadığımız halde affediyorum, evlenip araya resmiyet soktuğumuzda üstüme kuma getirsen ses etmem'' demek oluyor.
Gerçi bu sitede kumayı savunacak kadınlar da vardır kesin, beklerim.

Son düzenleme:
Rabbim güvenini boşa cikartmasin milena da yani erkek yani,illa hayat kadinina gitmeside gerekmiyor. Ben sadece hayat kadinlarini kastetmemistim.Allahtan başka kimseye zerre guvenim yok tam erkek düşmani oldum ciktim .
Canım ben bakirdi demedim zaten. Ben ne kadında ne erkekte bekarete önem veren biri değilim. O da benimle aynı kafada. Benim için çirkin olan evlilikten önce seks yapması değil, bu eylemi fahişeyle gerçekleştirmesi olurdu. Millet olayı anlamamış burada. Bu konunun can alıcı kısmı çocuğun bakir olmaması değil, geneleve gidecek kadar midesiz olması, bir de bunu kızla birlikteyken yapması. Kızı aldatmış çocuk, millet bunda ne var diyor.
Yoksa aldatma kısmını ben mi yanlış anladım?
Şu cümle ne anlama geliyor?
Dünde öğrendimki o dönemde 4 kere hayat kadınına gitmiş,üstelik sonuncusuna benimle ilk ayımızda gitmiş.
Acaba bu cümleden çocuğun kızı aldattığı sonucunu çıkaran bir ben miyim?

muhafazakarlık insanların günah işlemesine engel değil ki hatta öyle örnekler varki annesi hafız o mevlüd senin o mevlüd benim gider ama çocuk hapçı gaspçı vs.adamı ne aile hizaya çekebilmiş ne de din.hatta mutaasıp ailesi varsa ve kendi de öyle olduğunu düşünüyorsa şeytan daha bi uğraşıyor yoldan çıkarmak için.nasıl bi daha yapmayacağına garanti verilir bilmiyorum çözümü bulamayınca ailesine anlatmış.ailesi neden kovsun ki onlardan başka kimi var.hatta hapçıyım ben dese nolacak sokağa atınca çocuklarını ilham filan gelip düzelecek mi?kendi kendine burda sizin karar vermeniz gerekiyor ya prensiplerinize bağlı kalıp ayrılacaksınız yada tüm ömrünüz boyunca onun insiyatifine güveneceksiniz

Merhaba kızlar uzun süreden beri takip ediyorum siteyi yeni üyeyim.
Yaklaşık 7 aydır süren bir ilişkim var,ilk başlarda çok yakın değildik ama sonradan birbirimize çok alıştık,çok sevdik.Alıştıysakta 7 aydır onda çözemediğim bişey vardı,bazen gözlerini kaçırıyodu,farklı taraflara dalıyodu.
Benimle konuşmak istediğin bişey var mı diyodum hayır diyodu.Bana karşı hep içten,ilgili,sürprizleri seven,sevdiğini belli edicek şekilde davranıyodu,özellikle son aylarda..
Bir ay önce evlenme teklifi etti,ağladı.Ağlamasına şaşırmıştım bu kadar duygusal olabilir mi bir erkek diye düşünüyodum.Çevremdekiler ilişkimize gıptayla bakıyodu.
Ailesi çok iyi insanlardı.Dindar,temiz aynı zamanda neşeli bi ailesi vardı.Annesiyle telefon konuşmalarımız var,benimle kızı gibi konuşur.
Herşey güzel giderken bişeyin içini yiyip bitirdiğini,benimle bişey konuşması gerektiğini anlattı.Bende işte beklediğim o an geldi diyodum,çünkü bişeyler sakladığını hissediyodum.
Benden önce iki yıllık sevgilisi varmış,ayrılmışlar ve sevgilim o kadar üzülmüş ki depresyona girmiş,abisi doktor bütün ailesi çok yardımcı olmuş,antidepresan kullanmış,baya zor günler atlatmış.Bunları ilişkimizin başında anlatmıştı.
Dünde öğrendimki o dönemde 4 kere hayat kadınına gitmiş,üstelik sonuncusuna benimle ilk ayımızda gitmiş..Ağlaya ağlaya anlattı herşeyi,çok pişman olduğunu,aklı selim düşünemedim o ilaçları kullanırken,çok düşündüm sana anlatıp anlatmamayı ama kiminle evleneceğini bilmen lazımdı dedi..Bi sen birde Allah biliyor mahvettim hem bu dünyamı hem ahiretimi diye o ağladı,ben ağladım.
Dünyam başıma yıkıldı,dünden beri kendime gelemedim.Ailemede anlatıcam yaşayamam bu vicdan azabıyla dedi,bende anlatma insanlar kahrolur dedim.Tamam lütfen bana yardımcı ol diyip durdu.Bende herşeyin affı olabileceğini ama benimle artık olamıcağına ilişkin şeyler söyledim.
Bugün annesi aradı iş molasında eve gitmiş onlarada anlatmış,kadın çok üzülmüş ama evlatlarını teselli etmişler, herşeyin affı olabileceğini söylemişler ailem kesin beni evden kovcak diyodu ama öyle yapmamışlar.
Annesi anlattı,ben ağladım.Sevgilime o kadar bağlanmıştım ki o halde düşünemedim,dünyam karardı.
İki tarafta muhafazakar insanlarız,inanamadım hala gerçek değilmiş gibi geliyor,napıcağımı bilmiyorum,mantıklı düşünemiyorum.Siz ne dersiniz lütfen yardımcı olun..
Yani o kadar büyük bir abartı var ki şu konuda.Ben de evli mi,birini mi hamile bıraktı dedim.Erkek arkadaşın hayatı biraz abartılı yaşıyor.Sevgilisinden ayrıldığı için bile depresanlar filan kullanıyor.
Yani bence bu tür huyları sorun.Fazla melankolik.Ağlak.

Bak canım 7 ay çok erken birini tanımak,onunla evlilik kararı almak için.Yaptığı şey tamam kötü günah.Ama bir erkek cinsi münasebetini kız arkadaşıyla konuşmamalı.Madem çok muhafazakar madem günaha çok önem veriyor.Sen namahrem değil misin? Bir erkek genç kıza hayat kadınına gittiğini nasıl konuşur.HELE HELE BUNU ANNESİYLE NASIL PAYLAŞIR.Annesi böyle bir konuyu seninle nasıl konuşur.Yani o kadar içli dışlı olunmuş ki.Kim kimdir belli değil.Varsa günahı vicdan azabı çekiyorsa Allah tan af diler,bir daha teşebbüs etmez.Bunu sana annesine evdekilere anlatmakta ne.Anlatınce ne oluyor.Ne yapacaksınız.Yarın öbür gün evlendiğinde bir sorununuz olduğunda ağlayıp annesine anlatmasına şaşırma.

Bende oldukca muhafazakar bir aileden geliyorum, gelin oldugum ailede ayni sekilde.
Soyle bir durum varki; erkeklerin bazi istekleri cok agir olabiliyor ve nefislerine sahip olamiyorlar. Zina evet gunahtir, ama Rabbimden baska hickimseye dusmez gunahlarini sorgulamak, bu yuzden affetmemek.

Sen bilirsin, hayatini paylasacak kisi sensin, ama sahsen ben sorun yapmazdim. Bukadar uzulup kahroldugunu gorduysem ustelik, hic sikinti etmezdim. Sen onun ilki olmayabilirsin, napalim, olaya iyi yonunden bakarsan en azindan asagi yukari ne yapmasi gerektigini azicik ogrenmistir : )

Asilmayacak bir durum degil. Allah hayirlisini versin hakkinizda, ama yazik etme sevginize derim ben.

Konu sahibinden öncesinde yaşanmış olan şeyler olsaydı Allah affetsin der
devam edilebilirdi belki evet.

Ama burda konu sahibiyle birlikteyken de hayat kadınına gidilmiş.
Resmen aldatma var yani.

Nesini affedeceksin bunun?

Gözyaşları, pişmanım lafları her şeyi çözseydi hayat çok kolay olurdu.

Ben olsam Allah affetsin ama ben affedemem çünkü artık sana, sadakatine, bana olan sevgine güvenemem
der noktayı koyardım..

Bence bu çocuk halen yaralı böyle aşk meşk aile kuracak düzeyde değil ,sorunlar var halen , evlenecek ve bu evliliğin yükünü .çekecek durumda değil bunun için en az 5 yıl daha geçmesi gerek senide üzücek bu çocuk gerekirse psikolojik destek alması şart ,ilacı asla sen olamazsın , evlilikte sağlam olmaz seni kurban seçmişler bence uzak dur
Merhaba kızlar uzun süreden beri takip ediyorum siteyi yeni üyeyim.
Yaklaşık 7 aydır süren bir ilişkim var,ilk başlarda çok yakın değildik ama sonradan birbirimize çok alıştık,çok sevdik.Alıştıysakta 7 aydır onda çözemediğim bişey vardı,bazen gözlerini kaçırıyodu,farklı taraflara dalıyodu.
Benimle konuşmak istediğin bişey var mı diyodum hayır diyodu.Bana karşı hep içten,ilgili,sürprizleri seven,sevdiğini belli edicek şekilde davranıyodu,özellikle son aylarda..
Bir ay önce evlenme teklifi etti,ağladı.Ağlamasına şaşırmıştım bu kadar duygusal olabilir mi bir erkek diye düşünüyodum.Çevremdekiler ilişkimize gıptayla bakıyodu.
Ailesi çok iyi insanlardı.Dindar,temiz aynı zamanda neşeli bi ailesi vardı.Annesiyle telefon konuşmalarımız var,benimle kızı gibi konuşur.
Herşey güzel giderken bişeyin içini yiyip bitirdiğini,benimle bişey konuşması gerektiğini anlattı.Bende işte beklediğim o an geldi diyodum,çünkü bişeyler sakladığını hissediyodum.
Benden önce iki yıllık sevgilisi varmış,ayrılmışlar ve sevgilim o kadar üzülmüş ki depresyona girmiş,abisi doktor bütün ailesi çok yardımcı olmuş,antidepresan kullanmış,baya zor günler atlatmış.Bunları ilişkimizin başında anlatmıştı.
Dünde öğrendimki o dönemde 4 kere hayat kadınına gitmiş,üstelik sonuncusuna benimle ilk ayımızda gitmiş..Ağlaya ağlaya anlattı herşeyi,çok pişman olduğunu,aklı selim düşünemedim o ilaçları kullanırken,çok düşündüm sana anlatıp anlatmamayı ama kiminle evleneceğini bilmen lazımdı dedi..Bi sen birde Allah biliyor mahvettim hem bu dünyamı hem ahiretimi diye o ağladı,ben ağladım.
Dünyam başıma yıkıldı,dünden beri kendime gelemedim.Ailemede anlatıcam yaşayamam bu vicdan azabıyla dedi,bende anlatma insanlar kahrolur dedim.Tamam lütfen bana yardımcı ol diyip durdu.Bende herşeyin affı olabileceğini ama benimle artık olamıcağına ilişkin şeyler söyledim.
Bugün annesi aradı iş molasında eve gitmiş onlarada anlatmış,kadın çok üzülmüş ama evlatlarını teselli etmişler, herşeyin affı olabileceğini söylemişler ailem kesin beni evden kovcak diyodu ama öyle yapmamışlar.
Annesi anlattı,ben ağladım.Sevgilime o kadar bağlanmıştım ki o halde düşünemedim,dünyam karardı.
İki tarafta muhafazakar insanlarız,inanamadım hala gerçek değilmiş gibi geliyor,napıcağımı bilmiyorum,mantıklı düşünemiyorum.Siz ne dersiniz lütfen yardımcı olun..

adamın bu kadar ağlamasından, ailesine bile durumu anlatmasından psikolojisinin hala bozuk oldugunu çıkardım....

Ilk basta senden once olmus ne varki diycektimki iliskikinin ilk ayinda da oldugunu gorunce diyemedim..kabullenmek zor ben kabullenemezdim neticede aldatmis
ilk aylardada ilaca devam ediyodu ben zorla çöpe attırmıştım abisi demiş zaten o ilaçlar coşturur ama biraz fazla coşturmuş hiç aklıma gelmezdi öyle bi insanın oraya gidebilecegi..ilaçları bırakıp normal hayata dönünce aklı başına gelmiş ama geç kaldı

Bence burda önemli olan acikca anlatmssi çünkü saklayabilirdi ve siz hic bilmeden evlenebilirdinz bize çok mide bulandirici gelse de çoğu erkek yapiyo bence ve anlatmasalar ruhumuz duymayacak adam anlatms ama annesine anlatması garibime gittio_O ama bunu sizi denemek için de söylemiş olabilir
yok hayır annesi beni aradı aglayarak onlardan bu dünyada helallik almam lazım diyip duruyodu o yüzden dayanamadı anlattı sanırım çok duygusal biri zaten..sayısına kadar dürüstce anlattı ama bazı şeylerin dürüstlügü kurtarır mı ki

Cowgirll o yorumları yazan kadınların hepsi muhafazakar kesimden zaten. Elhamdülillah Müslümanlar hepsi!!! Türkiyede Müslümanların %90'ı bu kafada zaten. Erkeğe her şey serbest, tüm dini kurallar kadına işler yalnızca bunlara göre. Yorumlara bakcak olursan zaten geneli şu şekilde:

Gurban olduğum Rabbim affeder onu, hem o erkek. Ne var ki para verip seks yaptıysa. Namus yalnız kadın içindir. Allah yuvanıza mutluluk versin, o erkek istediğini yapar. Ne olmuş yani. Allah affeder.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Yani bir yandan ağızlarından Allah lafını düşürmezler, ama bir yandan da kendi dinlerine göre günah olan şeyleri meşrulaştırırlar.
Zaten ben hayatım boyunca dini inancında samimi olan çok az Müslüman tanıdım. En iyimser tahminle %90'ı ikiyüzlü.
Burada para karşılığı seks yapan taraf kadın olsaydı görürdük o zaman gelecek cevapları. Merak ediyorum şimdi ''Canım Allah günahları affeder eğer tövbe ederse'' diyenler, para karşılığı seksle sevgilisini aldatan taraf kadın olsaydı aynı şeyleri yazar mıydı??? Muhafazakarların geneli bu kafada işte. Sonra yobaz, gerici, kadın düşmanı deyince kızıyorlar. Eeee gerçek bu ama.
Böylelerini gördükçe aklıma ünlü bir komedyenin bir lafı geliyor ama söylersem taşlanırım; o yüzden söylemeyeceğim.
bu kadar sertsinizde anlatmasa o şekilde mutlu mesut devam etsek ben nerden bilicektim hiç söylemesemiydi?

Yani o kadar büyük bir abartı var ki şu konuda.Ben de evli mi,birini mi hamile bıraktı dedim.Erkek arkadaşın hayatı biraz abartılı yaşıyor.Sevgilisinden ayrıldığı için bile depresanlar filan kullanıyor.
Yani bence bu tür huyları sorun.Fazla melankolik.Ağlak.

Bak canım 7 ay çok erken birini tanımak,onunla evlilik kararı almak için.Yaptığı şey tamam kötü günah.Ama bir erkek cinsi münasebetini kız arkadaşıyla konuşmamalı.Madem çok muhafazakar madem günaha çok önem veriyor.Sen namahrem değil misin? Bir erkek genç kıza hayat kadınına gittiğini nasıl konuşur.HELE HELE BUNU ANNESİYLE NASIL PAYLAŞIR.Annesi böyle bir konuyu seninle nasıl konuşur.Yani o kadar içli dışlı olunmuş ki.Kim kimdir belli değil.Varsa günahı vicdan azabı çekiyorsa Allah tan af diler,bir daha teşebbüs etmez.Bunu sana annesine evdekilere anlatmakta ne.Anlatınce ne oluyor.Ne yapacaksınız.Yarın öbür gün evlendiğinde bir sorununuz olduğunda ağlayıp annesine anlatmasına şaşırma.
onu çok sevmiş ayrılık düşüncesi aklında olmayınca baya kötü bi dönem geçirmiş duygusal biri zaten..benimle konuşma sebebi sana bunu yapamazdım bilmen lazımdı dedi ailesiyle konuşma nedenide ölmeden önce helallik almakmış öbür dünyada ailesiyle yüzleşmekten çok korkmuş..annesiyle zaten bu konuda pek konuşmadık yemeğini yedinmi ağlama hep teselli etti o kadar iyi bi ailesi varki çok şanslı hissediyodum kendimi onların arasına katılıcam diye

Bence bu çocuk halen yaralı böyle aşk meşk aile kuracak düzeyde değil ,sorunlar var halen , evlenecek ve bu evliliğin yükünü .çekecek durumda değil bunun için en az 5 yıl daha geçmesi gerek senide üzücek bu çocuk gerekirse psikolojik destek alması şart ,ilacı asla sen olamazsın , evlilikte sağlam olmaz seni kurban seçmişler bence uzak dur
haftada bikaç kez görüşürüz psikolojisi düzelmişti yanımda çok mutluydu hiç kırmadı bikere bile ama en büyük acıyı şimdi yaşattı sevmedi diyemem kurban seçmişlerde diyemem tek dicegim herşeyi mahvetti

Cowgirll o yorumları yazan kadınların hepsi muhafazakar kesimden zaten. Elhamdülillah Müslümanlar hepsi!!! Türkiyede Müslümanların %90'ı bu kafada zaten. Erkeğe her şey serbest, tüm dini kurallar kadına işler yalnızca bunlara göre. Yorumlara bakcak olursan zaten geneli şu şekilde:

Gurban olduğum Rabbim affeder onu, hem o erkek. Ne var ki para verip seks yaptıysa. Namus yalnız kadın içindir. Allah yuvanıza mutluluk versin, o erkek istediğini yapar. Ne olmuş yani. Allah affeder.:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Yani bir yandan ağızlarından Allah lafını düşürmezler, ama bir yandan da kendi dinlerine göre günah olan şeyleri meşrulaştırırlar.
Zaten ben hayatım boyunca dini inancında samimi olan çok az Müslüman tanıdım. En iyimser tahminle %90'ı ikiyüzlü.
Burada para karşılığı seks yapan taraf kadın olsaydı görürdük o zaman gelecek cevapları. Merak ediyorum şimdi ''Canım Allah günahları affeder eğer tövbe ederse'' diyenler, para karşılığı seksle sevgilisini aldatan taraf kadın olsaydı aynı şeyleri yazar mıydı??? Muhafazakarların geneli bu kafada işte. Sonra yobaz, gerici, kadın düşmanı deyince kızıyorlar. Eeee gerçek bu ama.
Böylelerini gördükçe aklıma ünlü bir komedyenin bir lafı geliyor ama söylersem taşlanırım; o yüzden söylemeyeceğim.

Merakını gidereyim evet yazardım da bende bi şeyi merak ettim
Bunda bu kadar gülüp yerlere yatacak ne var

İtiraf etmese iyiymiş yahu.
Bunu duyduktan sonra ne tepki vereceğini de bilemez insan. :KK64:

Kadınlar cinselliğe duygusal bakarken erkekler fiziksel bakar. (Genellikle)
Yani cinsellik konusunda kadın erkek eşit değildir. (bence)

bilemedim ki şimdi ne diyilir ne söylenilir.
gelip baştan sana anlatması,dürüst olması iyi birşey ama bunu zamanında yapması iğrenç.
kimse bilemez bundan sonra yine aynı şeyleri yapar yapmaz mı.
asıl senin duyguların önemli.sen ne yapmak istiyorsun? affetmek mi,biraz süründürmek mi yoksa iletişimi tamamen kesmek mi?

Back
X