Dünyam başıma yıkıldı.

Basligi okudugumda , Korktum bisey oldu sandim ..

Ama ailesine anlatmasina takildim ben .
herkes ona takıldı sizede açıklıyım,ailesi kendisine çok güvenir çok sağlam bi bağları var onlara böyle bişey yaptığım için helallik almam lazımdı dedi ben anlatma dememe ragmen anlatmış sonra annesi beni aradı falan filan işte

herkes bi şekilde kötü dimi dört dörtlük mutlu olan varmı acaba
Aynen canim hic kimse 4.4luk degil rabbim kimseyi 4.4luk yaratmamis en agir seyleri bile affeten rabbim kaldiki gunah yaptini. Anladi tobede etti sanada soyledi eee ..
Ben olsam bir sans verirdim gozum uzerinde olurdu ki yillar sonra ona guvenebileyim…
Bide siz affetemezsiniz rabbim affetsin diyeceksiniz…
Bol bol dua ve tovbe etsin canim…

çevremde antidepresan kullananların hepsi delirmiş vaziyette. kimse kullanmasın şu ilaçları artık ya. acılar da insan için. acılarla yüzleşmesini bilmek lazım.

bu çocuk da sevgilisinden ayrılmışsa bile 2-3 ay ağlar geçerdi. bide doktor olan abisi "coşturucu" olduğunu bildği bi ilacı veriyo. başka ilaç mı yok. çocuğu iyice delirtmişler.

nasıl tanıştın peki bu çocukla?

herkes ona takıldı sizede açıklıyım,ailesi kendisine çok güvenir çok sağlam bi bağları var onlara böyle bişey yaptığım için helallik almam lazımdı dedi ben anlatma dememe ragmen anlatmış sonra annesi beni aradı falan filan işte

Anladim , tabiki yaptigi banada cok yanlis geliyor .
Para karsiligi bayanlarla beraber olan erkeklerden igreniyorum.

Menasa nasilsin yeri degil ama
Iyiyim canim annemdeyim , bu sabah bana foto yollamis bebek odasini tamamen bitirmis .
Bende yazdim kendisine boyle gozumu boyayamazsin diye .
Hersey yerinde guzeldir dedim ben istedigimde azarladin yapmadinda simdi neden pacalarin tutustiki dedim.
Haklisin felan diyo devam.

çevremde antidepresan kullananların hepsi delirmiş vaziyette. kimse kullanmasın şu ilaçları artık ya. acılar da insan için. acılarla yüzleşmesini bilmek lazım.

bu çocuk da sevgilisinden ayrılmışsa bile 2-3 ay ağlar geçerdi. bide doktor olan abisi "coşturucu" olduğunu bildği bi ilacı veriyo. başka ilaç mı yok. çocuğu iyice delirtmişler.

nasıl tanıştın peki bu çocukla?
aile dostumuzun oğlu kendisi..ilk başlarda bana günahlarını temizlemek için geldi belkide bilemiyorum ama sonradan sana bağım arttıkça pişmanlıgımda artmaya başladı dedi..annesi bana söyledi abisinin kendilerine coşturucu olur dedigini ama aklımıza böyle bişey yapcagı asla gelmezdiki dedi kaç yaşında kadın benden özür diliyor evladımı tanıyamamışım diye bizi düşürdügü şu hale bak

Çok üzüldüm size ya :KK43:
Kalbin ne diyor?
teşekkür ederim burda acımı paylaşan sizin gibi insanlarla bi nebze olsun rahatlıyorum sağolun..kalbim onu hala çok sevdiğimi söylüyo bana en ufak kötü bi laf söylemedi incitmedi hep iyi davrandı sevgisini hissettirdi utanarak söylüyorum ama ben onu öpmek için yanaşırdım beni uzaklaştırırdı yapma bitanem diye bugün diyoki hepsi pişman oldugum içindi senide öyle bişeye sürükleyemezdim yüzünü kara çıkarmıcam lütfen inan bana dedi öyle karışıgımki

Iyiyim canim annemdeyim , bu sabah bana foto yollamis bebek odasini tamamen bitirmis .
Bende yazdim kendisine boyle gozumu boyayamazsin diye .
Hersey yerinde guzeldir dedim ben istedigimde azarladin yapmadinda simdi neden pacalarin tutustiki dedim.
Haklisin felan diyo devam.
Hakkinda hayirlisi canim suründürmeye devam

Çoğu erkek bu yollardan geçmiş gönül ister ki böyle bir şey olmasın ama sorun edilecek bir durum değil bence çoğumuzun eşi gitmiştir söyler yada söylemez kişiye kalmış birsey oraya gitmeyi p de çıktığı kız arkadaşıyla da yapabilir di bunu bu aldatmak değil. .muhafazakâr olmalarının verdiği bir duygu o kadar...sorun edilecek birsey değil...ben eşime böyle bir soru sormam yada anlatmasını beklemem saçmalık olur...çünkü benden sonrası beni ilgilendirir

Çoğu erkek bu yollardan geçmiş gönül ister ki böyle bir şey olmasın ama sorun edilecek bir durum değil bence çoğumuzun eşi gitmiştir söyler yada söylemez kişiye kalmış birsey oraya gitmeyi p de çıktığı kız arkadaşıyla da yapabilir di bunu bu aldatmak değil. .muhafazakâr olmalarının verdiği bir duygu o kadar...sorun edilecek birsey değil...ben eşime böyle bir soru sormam yada anlatmasını beklemem saçmalık olur...çünkü benden sonrası beni ilgilendirir

peki sizden sonra gittiyse? o aldatmak oluyor mu?

teşekkür ederim burda acımı paylaşan sizin gibi insanlarla bi nebze olsun rahatlıyorum sağolun..kalbim onu hala çok sevdiğimi söylüyo bana en ufak kötü bi laf söylemedi incitmedi hep iyi davrandı sevgisini hissettirdi utanarak söylüyorum ama ben onu öpmek için yanaşırdım beni uzaklaştırırdı yapma bitanem diye bugün diyoki hepsi pişman oldugum içindi senide öyle bişeye sürükleyemezdim yüzünü kara çıkarmıcam lütfen inan bana dedi öyle karışıgımki

Bu kadar hassas birinin bu noktaya gelmesi üzücü gerçekten. Anlattığın kadarıyla hem kendisi hem ailesi iyi insanlar. Onu sen tanıyorsun. Ne kadar pişman ve Üzgün olduğu çok önemli.
Onun imtihanı da bu şekilde. Şimdi yaptı diye de her zaman yapacağı manası cikmamali. Ne ahlaksız erkekler var. Görüyoruz duyuyoruz. Tevekkül et bakalım Rabbim ne gösterecek.

çok keskin yorumlarınız var bu kadar büyük konuşmayın derim

simdiye kadar aldatan hicbir sevgilimle devam etmedim. haricten gazel okumuyorum.

siz bu konuda esnekseniz, daha once de yazdım dilediginiz gibi yasayın... kendinize durust olun yeterli.
ne de olsa gozyasları fazlasıyla ikna edici.

belki 4/4luk erkek olmayabilri fakat iliskilerin temeli sevgi, saygı, sadakat olmalı benim gozumde.
aldatan birinde de bunların olamayacagını dusunuyorum.

Back
X