Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 30 yaşından sonra öğrendim kimseye güven olmadığını ..
Güvendiğim insan sayısı çook azdır bu yüzden..Bu şekilde yaşamak biraz zor ama yapacak birşey yok..
Sen de güvenme herkese, özelini anlatma paylaşma herkesle..
ben de cok özelimi kimseye anlatmam ama .normal konustuklarimizi bile abartarak baskalrina anlatmis.benim kirk yilda bir görüstügüm insanlar ne yaptigimi ne aldigimi ne yaptigimi gazetede okur gibi biliyolarmis.ya rabbim allahindan bulsun
belki haklisin.bir kere dügünde ne giysem .ne alsam .beraber gittik aldik .sevmedigim arkadaslar la pisti oldukk. ayni kiyafetlere yakin .ayni renklerr...
ben bu tür şeyleri geçeli çok oldu ya...aştım kendimi...herkes ne yaparsa kendine yapar...
Ben yıllarımı bir kişiye heba etmemek için ,sunni bir dert yaratıyorum kendime,karşımdakine enjekte ettikten sonra bir köşeye çekilip bekliyorum.Ee,bu sürede de kişinin niyeti ,karakteri beliriveriyor.Ben de duruma göre ya onla yola devam ediyorum ,ya da ona kapıyı gösteriyorum.:jeyyar:
Ben yıllarımı bir kişiye heba etmemek için ,sunni bir dert yaratıyorum kendime,karşımdakine enjekte ettikten sonra bir köşeye çekilip bekliyorum.Ee,bu sürede de kişinin niyeti ,karakteri beliriveriyor.Ben de duruma göre ya onla yola devam ediyorum ,ya da ona kapıyı gösteriyorum.:jeyyar: