Dünyanın çivisi çıktı artık

aycaa35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
1.328
14
158
Almanya
cok yakin gördügüm candan davrandigim arkadasim.megerse beni hep kiskanir .arkamdan kuyumu kaziyormus.kime güvenecem .kiminle arkadas olucam sastim kaldimm.arkadaslik öldü artik valla o kadar emek verdim .yaziklar olsun:uhm::uhm:

kımseyle olmucksın cnm ya böle dıyoruz ama bıde baska yönden dusununce olmuyo ama napalım hayat böle artık

aynen canım benımde arkadasım var erkek arkadasından ayrıldı arkadası arıyor falan dıye gecen erkk arakdası anlatı sok oldum hatun benı ole bı anlatmıskı sevgılsıne resmen bı fa..şe demedıgı kalmıs yanı sok oldum sevgılsı benı bıkere geldı almaya ıs yerlerını bılmıorum dıye ben gıtıkten sonra kavga etmısler nıye motor ıle gelmıs benı almaya sok oldum ben asla baskasına o gozle bakmam bıde evlıyım yanı yuh deıdm ıcımden cok uzldum bız bıde bı sımıdın ıkı yarısıydık yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmezdı ama artık kımse ıcın ne uzuluyorum nede kafama takıorum sende ole yap uzulmeye degmıyor

Ben de 30 yaşından sonra öğrendim kimseye güven olmadığını ..

Güvendiğim insan sayısı çook azdır bu yüzden..Bu şekilde yaşamak biraz zor ama yapacak birşey yok..

Sen de güvenme herkese, özelini anlatma paylaşma herkesle..

Ben de 30 yaşından sonra öğrendim kimseye güven olmadığını ..

Güvendiğim insan sayısı çook azdır bu yüzden..Bu şekilde yaşamak biraz zor ama yapacak birşey yok..

Sen de güvenme herkese, özelini anlatma paylaşma herkesle..

Bende senin gruptanim canim, 30 umdan sonra ögrendim anyayi konyayi.:delphin:

Bir musibet bin nasihatden daha iyidir, gercektende insanin basina gelmeden anlamiyor bazi seyleri.
Bosver arkadasim, böylelikle sende anlamis oldun.

ben de cok özelimi kimseye anlatmam ama .normal konustuklarimizi bile abartarak baskalrina anlatmis.benim kirk yilda bir görüstügüm insanlar ne yaptigimi ne aldigimi ne yaptigimi gazetede okur gibi biliyolarmis.ya rabbim allahindan bulsun

ben ole kıslere ayaklı gazete dıyorum canım onlar sana anlatır sen sır gıbı skalarsın ama onlara sen anlatınca en saf halınle ıkı sanıye ıcınde baskasından duyarsın kzı sen bole bole mı yaptın dıye

ben bu tür şeyleri geçeli çok oldu ya...aştım kendimi...herkes ne yaparsa kendine yapar...

ne yapayim simdi ben buna gidip kavgami etsem yoksa .kontagimimi kessem yavas yavas konusmasammii .onun bütün sirlari bendeee sakli bende onu mu aciga alsamm

Ben yıllarımı bir kişiye heba etmemek için ,sunni bir dert yaratıyorum kendime,karşımdakine enjekte ettikten sonra bir köşeye çekilip bekliyorum.Ee,bu sürede de kişinin niyeti ,karakteri beliriveriyor.Ben de duruma göre ya onla yola devam ediyorum ,ya da ona kapıyı gösteriyorum.:jeyyar:

ben de cok özelimi kimseye anlatmam ama .normal konustuklarimizi bile abartarak baskalrina anlatmis.benim kirk yilda bir görüstügüm insanlar ne yaptigimi ne aldigimi ne yaptigimi gazetede okur gibi biliyolarmis.ya rabbim allahindan bulsun

Ne var ki bunda anlamadım ben...
Normal hayatınızdan bahsedilmiş abartılarak da olsa..
Aldıklarınızı,normal yaşantınızı bilseler ne olur ki?

belki haklisin.bir kere dügünde ne giysem .ne alsam .beraber gittik aldik .sevmedigim arkadaslar la pisti oldukk. ayni kiyafetlere yakin .ayni renklerr...

alış canım alış.ben öyle kaç arkadaşımı yolcu ettim. yaşayacaksın bunları. dur daha bu ne ki.

belki haklisin.bir kere dügünde ne giysem .ne alsam .beraber gittik aldik .sevmedigim arkadaslar la pisti oldukk. ayni kiyafetlere yakin .ayni renklerr...

Amaaaan bu olsun derdiniz..
Demek ki zevkinizi takdir etmişler..
En büyük takdir taklittir!hihoyyyt

alışsan iyi edersin. ben en yakın arkadaşımın arkasından resmen aşk acısı çeker gıbı acı çektim. ama iyi ki onu hayatımdan sildim. senınde gördugun ıyı olmuş geçmış olsun.

ben bu tür şeyleri geçeli çok oldu ya...aştım kendimi...herkes ne yaparsa kendine yapar...

:delphin: aynen canım

Ben yıllarımı bir kişiye heba etmemek için ,sunni bir dert yaratıyorum kendime,karşımdakine enjekte ettikten sonra bir köşeye çekilip bekliyorum.Ee,bu sürede de kişinin niyeti ,karakteri beliriveriyor.Ben de duruma göre ya onla yola devam ediyorum ,ya da ona kapıyı gösteriyorum.:jeyyar:

sende az değilsin valla şakkıdı
seni uyanık senii :jeyyar:

Ne gibi?
kaydirigubbakcemile3

en güzeli herkese eşit yaklaşmak.. her derdimi bilen bir arkadaşım var benim şuan için.. okuyunca şimdi birden dedim ben bi çeki düzen vereyim ne olur ne olmaz.. CADIARZU

dünyanın çivisinin çıktığı kesin.bende çok acı tecrübelerle öğrendim kimsye güvenilmeyeceğini

Back
X