- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Ben ingilterede bu tip randevu sorunlari yasamiyorum cok sukur, kayit oldugun oncelikle bir saglik ocagi var oradan seni hastaneye sevk ediyorlar. hamile kalir kalmaz herseyin belli oluyor nerde dogum yapacagin gibi....bu ulke diger ulkelerden biraz daha bagimsiz ve farkli saglik sistemine sahip galiba !
Bu arada senin bebek kac haftalik oldu cinsiyeti belli oldumu merak ettim valla .)
Canim ne oldu doktora gittin mi bebegin nasilmis cinsiyeti belli olacakti oldumu ?
Insallah hersey yolundadir benim bugunlerde acaip cikolata cekiyor ve yiyorumda bu sence normalmi normalda cikolata ve tatli yiyen biri degilimdir de
bakalim haftaya gidicem doktora. 25 haftalik oldum artik cinsiyeti gorsun yoksa sen nasil doktorsun diye bir nutuk atmaya baslicam
benim canimin istedigi seyler genelde burda olmayan seylersevdigim bir tatli turu vardi avusturyadaiyice arastirmistim alkol ya da domuz katki maddesi olmadiig icin rahat rahat yiyordum ama isvicrede arastirdim domuz yagi kullaniliyormus hayir en cok da cnaim ondan cekiyordu gurbette damak tadlari farkli oluyor kendi damak tadina uyan birsey bulmak zor oluyor en azindna ben ynei tadlara pek acik bir yapim yok. yedigim bir sey vardi ulke degisince onu da yiyemicem simdi
bu durumda canim bisey cekse ne olcak ne de olsa yiyemiyorum
canim yarin ayrintili ultrasyonum var kismetse ogrenirim artik,cok merak eiyorum ama oncelikle saglikli olsun tabi,inan benim canimda cikolata cekiyor bi kasik nutella yedim biraz once ,istahim hic yoktu onceleri acildi sukur
elbiseler cok tatlilar gule gule giysin melelgin
ben de gecen hafta bebegimin yine erkek oldugunu ogrendim. iki oglum olcak
melegim,aldiklarion cok guzel gule gule giysin kizin,hepsi cok tatli
Him soylediklerini mutlaka degerlendircem bence guzel oneriler tsk ederim
Birsey daha sormak isterim iznin olursa, mesela dogar dogmaz bebegi nerde yatirmaya basladin, besik kayrola mi aldin once yoksa sepet mi? burda herkes ilk uc veya dort ay icin sepet aliyorlar bebek cok kucuk oldugu icin...
elbiseler cok tatlilar gule gule giysin melelgin
ben de gecen hafta bebegimin yine erkek oldugunu ogrendim. iki oglum olcak
Canim cok sagol ama daha cok eksik var biran once karnim iyice buyumeden ve agirlasmadan butun eksikleri tamamlamak istiyorum...birde kendime almam gerekenler var gogus pedi lohusa pedi vs...gibi acaba gogus pombasi ve emzik almak elzem mi bilemedim sizler almismiydiniz daha evvel ?
Merhaba hanimlar sizde durumlar nasil bilmiyorum ama insallah hersey iyi gidiyordur...Benim sikintilarim basladi diyebilirim; her ay kulak enfeksiyonu gecirip antibiotik kullanmak zorunda kaliyorum isin tuhafi hamileligimin baslangincindan bu aya 3 kez gecirdim.Uykularimda sikintili olmaya basladi geece en az 4 kez uyuanip evin icinde kisa turlar atiyorum bunlara ragmen bebegimin hareketli olmasi icimde onu hissetmek herseyi bana unutturuyor ve sabretmemi saglayan tek dayanagim oldugunu soyleyebilirim.
Herseye ragmen seviyorum kucuk melegimi ve bebeklerimiz buna deger degil mi ?
gecmis olsun canim Allah acil sifa versin ins. saglikli bir sekilde kurtulursunuz ikiniz de...
benim cephede hersey guzel geciyor. oglum 2 yasina yeni girdi onu haftada 3 gun oyungrbuna goturuyorum. o yuzden her sabah 7 de kalkiyoruz... gece de ben 24 den once uyuyamiyorum uyusam da sik sik uyaniyorum, gece tuvalete kalkmalarim siklasti. ben de gece uykularimda rahat degilim artik. ust solunum yolu enfeksyonu bir geliyor bi gidiyor ama ilac kullanmadan ve kosusturmaya devam ederek geciriyorum hastaligi elh.
daha ynei yeni bir gelecek olan bebek icin heyecanlanmaya basladim, ayni duygulari deneyimleri tekrar yasayacagimi daha yeni yeni dusunup hamileligimin farkina varmaya basladim. bundan en buyuk etken bebegimin hareketlerinin cok sik olmasi tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?