Dünyanın en çirkin kadını

çok karasız kaldımmmmmmmmm
acaba güzel olan mı sevilir
yoksa sevdiğin mi güzel gelir
Bilmiyorum
kişiden kişiye değişir

gerçekçi olalım kızlar erkekerin neye baktığı ortada hele birde şu iç güzellik meselesi yok mu tartışılır yaniiiii .......:delphin:

güzellik aşkta çok önemli kim ne derse desin. bilhassa erkekler çok önemsiyor veya benim tanıma fırsatı bulduklarım öyle.ben öyle "aaa çok güzelsin" denilecek kadar güzel deilim ama çirkin de değilimdir çokk şükür.
buna rağmen sevgilim benden öss ye bir hafta kala ayrıldı çünkü sınav telaşıyla en bakımsız paspal göründüğüm dönemlerdi ve öyle göründüğüm için benden soğudu,bunu kendi de söyledi. hoş üzülmüyorum öylesi olmaz olsun bu kadarı kişiliksizdir verilmiş sadakam varmış kurtuldum ama böyle olması kötü tabi. şükür şimdi beğenenim de çok peşimden koşanım da..:Saruboceq:
demem o ki sevgilisi çirkin veya bakımsız olanın güzelleri görünce içinde bi ukte kalıyor.çirkinler hepten evde kalmıyor ama şu da bi gerçek güzellere daha çok aşık olunuyorfisfisfis

çirkin şansı versin derler ya,buda onlardan demekki.güzel olmuş neye yarar,etrafındakileri,sürekli kırıp, hakaret edip,hor gördükten sonra.
her ne kadar erkekler ilk etapta güzelden hoşlansalarda,hatta aşık olduklarını sansalarda,sonunda farkına varıyorlar,gercek aşk olmadıklarının.
bu erkeklere ben hiç akıl sır erdiremedimki,zaten.kimi elden ayaktan hoşlanır,evlenir,kimi sesden,kimi yüzden. dedim yaa ne zevkleri belli nede keyifleri.

Back
X