Dünyanin En Karaktersiz İnsaniyim

yanlizinsann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
73
20
3
27
Tekrardan merhaba oncelikle fake falan degilim yasadiklarimda gercek yemin ederim.Diger hesabim kapandi allah rizasi icin buna ban atmayin cunku ben yasadiklarimdan biktim artik intihar benim sonum sanirim bi turlu duzelemiyorum 21 yasindayim dunyanin en karaktersizyim cunku iyi bi aile ortaminda buyumedim annem teyzem ve ananem vede buyuk ablam benle cok ugrasirdi igrenc lakaplar takardi nedenini bilmiyorum ama7 yasindaydim ve dunyanin en igrenc insani oldugumu bana hissettirmislerdi annem cok otu davranirdi neyse iste buyudum karakter olarak sessiz icine kapanik biri oldum orta okulda kizlarin odevlerini yapar kopya verirdim hic unutmam bir kiz bana eglencesine tokat atmisti bir baskasida tekme.lise daha kotu gecti ne yazikki ordakiler eski sinifimdakilerdende daha kotuydu hergunher an benimle dalga gececek yeni tiplerle 4 yil gecti okul degistirsemde bir ise yaramadi kucuk sehirde yasadigim icin adimi fuyutmustular okulda rahattim fakat defshanede eski okulumdan erkekler kizlar vardi ve sevdigim cocuk onunde rezil ederlerdi hic biseye cevap veremezdim.biri senimle alay ettiginde hissettigin o caresizlik aglamamak icin kendini sıkmak..Bu yil uniye yerlestim ilk domrm okudum ikinci donem hasta oldugum icim biraktim ordada kimse bana deger vermedi yurttaki kkzlar hastaligimla dalga gecti hic arkadas edinemedim.ailemdede kimse bana deger vermiyor diklenince ablalarim sen insanmi oldun diyorlar hic degerim yok goxlerinde ama ben herseyi onlara anneme danisarak yapiyorum sozlerinden cikmamaya calisiyorum.Arkadaslar gercekten gariban kimsesiz zavalli biriyim biri bana kotuluk yapinca cevap veremrm yirtik cirkef edepsiz biri degilim hic arkadasim yok arkadas edinemiyorum exinsemde bana deger vermiyorlar.Gecenlerde ablamin arkadasi beni bi rezil ettiki anlatamam sen bahanecisin sosyal fobin var hic arkadasin yok hep ablanlarla geziyorsun sen uni asla okuyamazsin ablam disardayken sunu al diyge mesaj atmistim o da dddi ki ablanin yerinde olsam patlatirdim sana kadin zatn beni oncedende sevmezdi ben bisey konusunca azarlardi terlerdi ya da alay ederdi o gun tam nefretini kustu yine bisey diyemedim ben hep susuyorum biktim adtik bu durtumdan neden benimde diger insanlar gibi duzgun bi hayatim yok ya neden sorunlarim bunlar iste arkadas edinemiyorum insanlar beni disliyor deger vermiyor .Neler yapmaliyim karaktedimi nasil olusturabilirim?lutfen yol gosdterin dis gorunus olarak cabaliyorum kendim icin diyet yapihorum hergun yuruyorum ama bh konuda bi cozum bulamadim.

Sosyal fobiniz aileniz yüzünden olmuş sanirim. Neden hala onlardan izin alıyorsunuz bir şey yaparken? Bu kadar bağımlı olmanızı onlar size kabul ettirmiş. Ciddi bir boyutta gibi duruyorsunuz. Bir uzmandan yardim almanız şart. Okula devam edin ayrica kesinlikle bırakmayın. Bu çamuru ancak kendiniz atabilirsiniz. Kendinize saygı duyun ve kötü yorumları dinlemeyin artık naçizane size tavsiyem. Kimse mükemmel değil. Hele de sizi küçük görenler! Başınızı kaldırmanın vakti gelmiş çok şükür ki fark etmişsiniz. Bundan sonrası güzel olur inşallah. ❤

Ozguvenim yok ki hem konussamda korkuyorum ya azilem kizsa ya bu olsa ya bi sorun ciksa diye

Arkadaşlarının çenesini kapattığını ailen nereden bilecek?
Sana bıdı bıdı yapan ergen arkadaşa iki çift laf edince ne olacak sanıyorsun?
İtip kakacak dalga mı geçecekler?
E bunları yapıyorlarmış zaten.

Bence en fazla kendine güvenin gelir.

Karaktersiz değilsin. Talihsiz başlamışsın sadece hayata. Ne hissettiğini tam olarak anlayamam ama eminim ki zor şeyler yaşadın. Bundan sonra güzel bir hayat senin hakkın. Bunu da sadece okuyup, kendi mesleğini eline alıp kendi ayaklarının üstünde durarak başarabilirsin. Kendine bir hayat kurarsın, yeniden başlarsın hayata. Aklından kötü düşünceleri çıkar, yaşamak çok güzel inan.

Yaşadıkların kolay şeyler değil ama,neredeyse tüm aile bireylerinin,sosyal çevrenin sana bu denli kötü davranmasının başka bir nedeni olabilir mi ?

Yani annen teyzen ananen ablan neden sana bu kadar kafayı takmış durumda ?

Ozguvenim yok ki hem konussamda korkuyorum ya azilem kizsa ya bu olsa ya bi sorun ciksa diye

Valla kanka ailen kizarsa da kizsin ne olacak seni bu kadar guvensiz bir insan durumuna getirenler onlar zaten

En son paragrafta sana hakaret eden ablanin arkadasi var ya ister telefon ac, yapamiyorsan ya mesaj at o..u k.hpe sen kimsin de benim hakkimda konusuyorsun bir daha benim hakkimda iyi kotu konusursan seni girtlaklarim de. Ablana da soyle armut toplamasin bir daha o tiple gorusmesin. Ablan butun bunlar olurken bu kiza neden sesini cikarmadi? Su edepsizin agzina cakacak bir kisi yok muydu?

Yaşadıkların kolay şeyler değil ama,neredeyse tüm aile bireylerinin,sosyal çevrenin sana bu denli kötü davranmasının başka bir nedeni olabilir mi ?

Yani annen teyzen ananen ablan neden sana bu kadar kafayı takmış durumda ?

Insnalar sessiz sakin, cevap vermeyen birini bulunca ustune gidiyor. Durum bundan ibaret daha da baska nedenler aramaya gerek yok bence.

Susana, ezik olana bunlar hep yapılır maalesef. Size bunları yapanlara niye saygı duyuyorsunuz ki? Ablanızın arkadaşı kim oluyor ki size böyle laflar edebiliyor? O an kimsenin beni korumasını beklemezdim. Ablamın yerine geç hadi, vursana ağzıma bir tane, bak ben sana ne yapacağım o zaman! derdim. O abla da o an size kızarsa aynısını ona da der, gerekirse suratlarının ortasına geçirirdim. Siz önce haklılığınızın farkında olun. Haklı olunca da nasıl davranmanız gerektiğinin. Deveye diken insana ... yaranırmış. Sen dişli ol, çevrendekiler çirkeflikten anlıyorsa sen de çirkef ol. Herkese anladığı dilden konuşmak gerek. Bu acımasız dünyanın kuralı bu maalesef, üzgünüm.

Bir de herkesin dediği gibi, sen onlardan 5 kat çok ses çıkarırsan üstüne gelemezler. Deli deliyi görünce sopasını saklar. Susup oturduğun için seni ezmeye alışmışlar. Dik dur, onlar senden daha değerli insanlar değil. Bir tane daha sen yok dünyada.

Son düzenleme:
Tekrardan merhaba oncelikle fake falan degilim yasadiklarimda gercek yemin ederim.Diger hesabim kapandi allah rizasi icin buna ban atmayin cunku ben yasadiklarimdan biktim artik intihar benim sonum sanirim bi turlu duzelemiyorum 21 yasindayim dunyanin en karaktersizyim cunku iyi bi aile ortaminda buyumedim annem teyzem ve ananem vede buyuk ablam benle cok ugrasirdi igrenc lakaplar takardi nedenini bilmiyorum ama7 yasindaydim ve dunyanin en igrenc insani oldugumu bana hissettirmislerdi annem cok otu davranirdi neyse iste buyudum karakter olarak sessiz icine kapanik biri oldum orta okulda kizlarin odevlerini yapar kopya verirdim hic unutmam bir kiz bana eglencesine tokat atmisti bir baskasida tekme.lise daha kotu gecti ne yazikki ordakiler eski sinifimdakilerdende daha kotuydu hergunher an benimle dalga gececek yeni tiplerle 4 yil gecti okul degistirsemde bir ise yaramadi kucuk sehirde yasadigim icin adimi fuyutmustular okulda rahattim fakat defshanede eski okulumdan erkekler kizlar vardi ve sevdigim cocuk onunde rezil ederlerdi hic biseye cevap veremezdim.biri senimle alay ettiginde hissettigin o caresizlik aglamamak icin kendini sıkmak..Bu yil uniye yerlestim ilk domrm okudum ikinci donem hasta oldugum icim biraktim ordada kimse bana deger vermedi yurttaki kkzlar hastaligimla dalga gecti hic arkadas edinemedim.ailemdede kimse bana deger vermiyor diklenince ablalarim sen insanmi oldun diyorlar hic degerim yok goxlerinde ama ben herseyi onlara anneme danisarak yapiyorum sozlerinden cikmamaya calisiyorum.Arkadaslar gercekten gariban kimsesiz zavalli biriyim biri bana kotuluk yapinca cevap veremrm yirtik cirkef edepsiz biri degilim hic arkadasim yok arkadas edinemiyorum exinsemde bana deger vermiyorlar.Gecenlerde ablamin arkadasi beni bi rezil ettiki anlatamam sen bahanecisin sosyal fobin var hic arkadasin yok hep ablanlarla geziyorsun sen uni asla okuyamazsin ablam disardayken sunu al diyge mesaj atmistim o da dddi ki ablanin yerinde olsam patlatirdim sana kadin zatn beni oncedende sevmezdi ben bisey konusunca azarlardi terlerdi ya da alay ederdi o gun tam nefretini kustu yine bisey diyemedim ben hep susuyorum biktim adtik bu durtumdan neden benimde diger insanlar gibi duzgun bi hayatim yok ya neden sorunlarim bunlar iste arkadas edinemiyorum insanlar beni disliyor deger vermiyor .Neler yapmaliyim karaktedimi nasil olusturabilirim?lutfen yol gosdterin dis gorunus olarak cabaliyorum kendim icin diyet yapihorum hergun yuruyorum ama bh konuda bi cozum bulamadim.
Öncelikle kendine karaktersiz demeyi bırak
Ayrıca insanlar sessiz bulduğu birinin üstüne üstüne daha çok gelirler her şeye he diyorsunuz insanlar o bunu kabul etmez ben ona böyle davranirsam kavga çıkarır laf söyler falan diye düşünmez rahat rahat davranır

Size anahtar bir cümle söyleyeyim sen kimsin bana bunları söylüyorsun gerizekali
bir iki kişiye söyleyin

Ve gerçekten bir psikolog ile görüşün

Özgüvenim yok dersen kabullenmış olursun insanların karsısına cıktıgın da sanki cok sosyalmış gıbı davran yanı maske tak öyleymıs gıbı yap ve ben sessızım deme artık ac agzını yum gözunu yap çirkeflıgını senı ezmeye calısanlara pasıf gördukce saldırırlar yapıstır cevabını hemen uzaklas ortam dan fazla uzatma kı soz hakkını tanıma onlara .

Valla kanka ailen kizarsa da kizsin ne olacak seni bu kadar guvensiz bir insan durumuna getirenler onlar zaten

En son paragrafta sana hakaret eden ablanin arkadasi var ya ister telefon ac, yapamiyorsan ya mesaj at o..u k.hpe sen kimsin de benim hakkimda konusuyorsun bir daha benim hakkimda iyi kotu konusursan seni girtlaklarim de. Ablana da soyle armut toplamasin bir daha o tiple gorusmesin. Ablan butun bunlar olurken bu kiza neden sesini cikarmadi? Su edepsizin agzina cakacak bir kisi yok muydu?
:110:

Insnalar sessiz sakin, cevap vermeyen birini bulunca ustune gidiyor. Durum bundan ibaret daha da baska nedenler aramaya gerek yok bence.

Sosyal çevresi için evet haklısın ama ailesi için yani anne abla baba abi vs için başka bir şey olmalı .Ailesi tarafından bu kadar çok sindirildigi için sosyal ilişkilerini de sağlıklı kuramamış ve kuramamaya devam ediyor .Bence önce bunun anlaşılması gerekiyor diye düşünüyorum .

Neyden korkuyorsun tam olarak? Mesela ailene ya da arkadaşına "sen kimsin de bana böyle yapıyorsun" dediğinde ne yapacaklar? Şiddet mi gösterecekler? Sen de ağızlarının ortasına çarpacak güç yok mu? Hadi diyelim gücün yok ya da şiddete meyilli değilsin. Okulda isen yönetime, herhangi bir yerde isen polise şikayet edemiyor musun "şiddet gördüm" diyerek. Bu arada babadan bahsetmemişsin. Yaşıyor mu? O ne diyor bu durumuna?

Buradaki çoğu insan, ben dahil kolay kolay yardımcı olamaz sana. Çünkü empati kuramıyorum ben kendi adıma. Ne bileyim abimin arkadaşı bana bunları söylese, muhtemeldir ki insan içine çıkamaz hale getirirdim kendisini. Gerektiğinde şiddet güzel bir şey haline dönüşüveriyor çünkü.

Back
X