- 18 Temmuz 2018
- 73
- 20
- 3
- 27
- Konu Sahibi yanlizinsann
Tekrardan merhaba oncelikle fake falan degilim yasadiklarimda gercek yemin ederim.Diger hesabim kapandi allah rizasi icin buna ban atmayin cunku ben yasadiklarimdan biktim artik intihar benim sonum sanirim bi turlu duzelemiyorum 21 yasindayim dunyanin en karaktersizyim cunku iyi bi aile ortaminda buyumedim annem teyzem ve ananem vede buyuk ablam benle cok ugrasirdi igrenc lakaplar takardi nedenini bilmiyorum ama7 yasindaydim ve dunyanin en igrenc insani oldugumu bana hissettirmislerdi annem cok otu davranirdi neyse iste buyudum karakter olarak sessiz icine kapanik biri oldum orta okulda kizlarin odevlerini yapar kopya verirdim hic unutmam bir kiz bana eglencesine tokat atmisti bir baskasida tekme.lise daha kotu gecti ne yazikki ordakiler eski sinifimdakilerdende daha kotuydu hergunher an benimle dalga gececek yeni tiplerle 4 yil gecti okul degistirsemde bir ise yaramadi kucuk sehirde yasadigim icin adimi fuyutmustular okulda rahattim fakat defshanede eski okulumdan erkekler kizlar vardi ve sevdigim cocuk onunde rezil ederlerdi hic biseye cevap veremezdim.biri senimle alay ettiginde hissettigin o caresizlik aglamamak icin kendini sıkmak..Bu yil uniye yerlestim ilk domrm okudum ikinci donem hasta oldugum icim biraktim ordada kimse bana deger vermedi yurttaki kkzlar hastaligimla dalga gecti hic arkadas edinemedim.ailemdede kimse bana deger vermiyor diklenince ablalarim sen insanmi oldun diyorlar hic degerim yok goxlerinde ama ben herseyi onlara anneme danisarak yapiyorum sozlerinden cikmamaya calisiyorum.Arkadaslar gercekten gariban kimsesiz zavalli biriyim biri bana kotuluk yapinca cevap veremrm yirtik cirkef edepsiz biri degilim hic arkadasim yok arkadas edinemiyorum exinsemde bana deger vermiyorlar.Gecenlerde ablamin arkadasi beni bi rezil ettiki anlatamam sen bahanecisin sosyal fobin var hic arkadasin yok hep ablanlarla geziyorsun sen uni asla okuyamazsin ablam disardayken sunu al diyge mesaj atmistim o da dddi ki ablanin yerinde olsam patlatirdim sana kadin zatn beni oncedende sevmezdi ben bisey konusunca azarlardi terlerdi ya da alay ederdi o gun tam nefretini kustu yine bisey diyemedim ben hep susuyorum biktim adtik bu durtumdan neden benimde diger insanlar gibi duzgun bi hayatim yok ya neden sorunlarim bunlar iste arkadas edinemiyorum insanlar beni disliyor deger vermiyor .Neler yapmaliyim karaktedimi nasil olusturabilirim?lutfen yol gosdterin dis gorunus olarak cabaliyorum kendim icin diyet yapihorum hergun yuruyorum ama bh konuda bi cozum bulamadim.