- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
- Konu Sahibi yanlizinsann
-
Valla kanka ailen kizarsa da kizsin ne olacak seni bu kadar guvensiz bir insan durumuna getirenler onlar zaten
En son paragrafta sana hakaret eden ablanin arkadasi var ya ister telefon ac, yapamiyorsan ya mesaj at o..u k.hpe sen kimsin de benim hakkimda konusuyorsun bir daha benim hakkimda iyi kotu konusursan seni girtlaklarim de. Ablana da soyle armut toplamasin bir daha o tiple gorusmesin. Ablan butun bunlar olurken bu kiza neden sesini cikarmadi? Su edepsizin agzina cakacak bir kisi yok muydu?[/QUOT tesekkur ederjm mesajinjz icin ben ondan soyle intikam almak istedim instada ekliycem laf sokmali gonderri paylascam guzel bi fotomun ustune
Bunca yilim kotu gedcti zaten daha yasadigim bircom problem var sanal sevgilimden ihanet yedim ailevi problermlerimde var diger kizlara bakip uzuluyorum oyle ozguvenli olamadim guzel genclik hayati yasayamadimKaraktersiz değilsin. Talihsiz başlamışsın sadece hayata. Ne hissettiğini tam olarak anlayamam ama eminim ki zor şeyler yaşadın. Bundan sonra güzel bir hayat senin hakkın. Bunu da sadece okuyup, kendi mesleğini eline alıp kendi ayaklarının üstünde durarak başarabilirsin. Kendine bir hayat kurarsın, yeniden başlarsın hayata. Aklından kötü düşünceleri çıkar, yaşamak çok güzel inan.
Ya aileme karsida ezigim o kadina had bilfirsem ablamlar agzima sicardi onlardanda cekiniyorum .Çok depresifsin,bu ruh halinden kurtulmaya çalış.Zamanın ve güvencen varsa psikolojik destek al bence.
Seni ezmeye çalıştıklarında baskın ol,gerekirse sesini yükselt,çıngar çıkart,sen düşüneceğine onlar düşünsün :)
Evet cirkef yijrtik olmaliyim peki arkadaslik konusunda tavsiyeniz neler ne yapmaliyim deger vermiyorlar edinemiyorumSusana, ezik olana bunlar hep yapılır maalesef. Size bunları yapanlara niye saygı duyuyorsunuz ki? Ablanızın arkadaşı kim oluyor ki size böyle laflar edebiliyor? O an kimsenin beni korumasını beklemezdim. Ablamın yerine geç hadi, vursana ağzıma bir tane, bak ben sana ne yapacağım o zaman! derdim. O abla da o an size kızarsa aynısını ona da der, gerekirse suratlarının ortasına geçirirdim. Siz önce haklılığınızın farkında olun. Haklı olunca da nasıl davranmanız gerektiğinin. Deveye diken insana ... yaranırmış. Sen dişli ol, çevrendekiler çirkeflikten anlıyorsa sen de çirkef ol. Herkese anladığı dilden konuşmak gerek. Bu acımasız dünyanın kuralı bu maalesef, üzgünüm.
Tesekkur ederjm evet dedigjniz gibi kucuklukten gelen sindirilme bu.ilac kullaniyorum psikiyatriye gifiyorum devlet hastanesinde psikolog ile gorussem olur mu?Psikolojik destek alacaksın.
Karakter 7 yaşına kadar ki sürede oluşur. Cocukluktan gelen bir sindirilmişlik olduğu için biz burada ne kadar gaz verirsek verelim uygulaman zor.
Önce hasarı onarmak lazım. Ki bu da bir uzman ile olur.
Ama gerçek bir uzman olmalı. Psikolog adı altında şarlatan da çok.
Belki hipnoz uygulanması gerekir bilemeyiz.
Sen sorunu biliyorsun. Bu da çözüm için ilk adımı attığını gösteriyor.
Ailenden çekinmeden gerekli terapi parasını al. Vereceksiniz bana bunu borçlusunuz demen gerekiyor.
Eğitimine devam etmen şart. Çalış hayatını kazan. Kimseye muhtaç olma. Zamanı gelince ayrıl o evden. Gerisi çorap söküğu gibi gelecek..
harbiden kardeşime laf edecek arkadaşın alnını karışlarımValla kanka ailen kizarsa da kizsin ne olacak seni bu kadar guvensiz bir insan durumuna getirenler onlar zaten
En son paragrafta sana hakaret eden ablanin arkadasi var ya ister telefon ac, yapamiyorsan ya mesaj at o..u k.hpe sen kimsin de benim hakkimda konusuyorsun bir daha benim hakkimda iyi kotu konusursan seni girtlaklarim de. Ablana da soyle armut toplamasin bir daha o tiple gorusmesin. Ablan butun bunlar olurken bu kiza neden sesini cikarmadi? Su edepsizin agzina cakacak bir kisi yok muydu?
Evet cok dogru soyledinizSosyal çevresi için evet haklısın ama ailesi için yani anne abla baba abi vs için başka bir şey olmalı .Ailesi tarafından bu kadar çok sindirildigi için sosyal ilişkilerini de sağlıklı kuramamış ve kuramamaya devam ediyor .Bence önce bunun anlaşılması gerekiyor diye düşünüyorum .
Guclu bi karakter olusturmam gerekiyor bunu nasil basaracagim bilmiyorumDeğer vermeyeni hayatınızdan uzaklaştıran siz olun. Dediğim gibi, kendinize ezik muamelesi yaptırmayın. Kendi değerinizi kendiniz ortaya koyun. Her insan hayatta yalnızdır, unutmayın. Dostlara, arkadaşlara ihtiyacımız var evet ama bize değer vermeyene ihtiyacımız yok. Suçu hep kendinizde ararsanız çooook ezilirsiniz ve çoook yalnız kalırsınız. Önce ben, deyin. Kendinizi önemseyin.
Keske sizin gibi ablam olsaydiharbiden kardeşime laf edecek arkadaşın alnını karışlarım
Tesekkur ederjm evet dedigjniz gibi kucuklukten gelen sindirilme bu.ilac kullaniyorum psikiyatriye gifiyorum devlet hastanesinde psikolog ile gorussem olur mu?
Kimsenin sizi korumasına ihtiyacınız olmadığını, artık küçük ve savunmasız bir kız çocuğu olmadığınızı anlayarak başaracaksınız. Hepimiz yalnızız, unutmayın. Sizi ancak siz kurtarırsınız bunu da unutmayın.Guclu bi karakter olusturmam gerekiyor bunu nasil basaracagim bilmiyorum
O kızlar da 4/4'lük hayatlar yaşamıyor emin ol. Her şeyi kendini sevmekte bitiyor. Diğer insanların suçu günahı senin değil ki? Bol bol kitap okumaya alıştır kendini. Öylesine bir tavsiye değil bu. Bilgi yelpazen arttıkça, güzel konuşmaya, düşünmeye başladıkça kendine güvenin yerine gelecek.Bunca yilim kotu gedcti zaten daha yasadigim bircom problem var sanal sevgilimden ihanet yedim ailevi problermlerimde var diger kizlara bakip uzuluyorum oyle ozguvenli olamadim guzel genclik hayati yasayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?