Dünyanin En Karaktersiz İnsaniyim

Susma sende. Böyle ezik ezik nereye kadar. Ablanın arkadaşı kim ki? Nasıl sana laf söylerken susarsin. Bana yapsalar burunlarından getiririm. Gerçi yapamazlar sıkar o biraz.

Az buçuk yırtık olmaya çalış. Sırf cvp vermediğin ve sustugun için bunları yaşıyorsun.

Psikolojik destek alacaksın.
Karakter 7 yaşına kadar ki sürede oluşur. Cocukluktan gelen bir sindirilmişlik olduğu için biz burada ne kadar gaz verirsek verelim uygulaman zor.
Önce hasarı onarmak lazım. Ki bu da bir uzman ile olur.
Ama gerçek bir uzman olmalı. Psikolog adı altında şarlatan da çok.
Belki hipnoz uygulanması gerekir bilemeyiz.

Sen sorunu biliyorsun. Bu da çözüm için ilk adımı attığını gösteriyor.
Ailenden çekinmeden gerekli terapi parasını al. Vereceksiniz bana bunu borçlusunuz demen gerekiyor.

Eğitimine devam etmen şart. Çalış hayatını kazan. Kimseye muhtaç olma. Zamanı gelince ayrıl o evden. Gerisi çorap söküğu gibi gelecek..

Biraz fazla konus. Sukut bazen altin olmuyor maalesef. Insanlara karsi konuskan olmak seni korur. Sustugun icin samar oglanina dondermisler.

Çok depresifsin,bu ruh halinden kurtulmaya çalış.Zamanın ve güvencen varsa psikolojik destek al bence.
Seni ezmeye çalıştıklarında baskın ol,gerekirse sesini yükselt,çıngar çıkart,sen düşüneceğine onlar düşünsün :)

Bunca yilim kotu gedcti zaten daha yasadigim bircom problem var sanal sevgilimden ihanet yedim ailevi problermlerimde var diger kizlara bakip uzuluyorum oyle ozguvenli olamadim guzel genclik hayati yasayamadim

Ya aileme karsida ezigim o kadina had bilfirsem ablamlar agzima sicardi onlardanda cekiniyorum .

Evet cirkef yijrtik olmaliyim peki arkadaslik konusunda tavsiyeniz neler ne yapmaliyim deger vermiyorlar edinemiyorum

Tesekkur ederjm evet dedigjniz gibi kucuklukten gelen sindirilme bu.ilac kullaniyorum psikiyatriye gifiyorum devlet hastanesinde psikolog ile gorussem olur mu?

Değer vermeyeni hayatınızdan uzaklaştıran siz olun. Dediğim gibi, kendinize ezik muamelesi yaptırmayın. Kendi değerinizi kendiniz ortaya koyun. Her insan hayatta yalnızdır, unutmayın. Dostlara, arkadaşlara ihtiyacımız var evet ama bize değer vermeyene ihtiyacımız yok. Suçu hep kendinizde ararsanız çooook ezilirsiniz ve çoook yalnız kalırsınız. Önce ben, deyin. Kendinizi önemseyin.

harbiden kardeşime laf edecek arkadaşın alnını karışlarım

Evet cok dogru soylediniz

Guclu bi karakter olusturmam gerekiyor bunu nasil basaracagim bilmiyorum

Tesekkur ederjm evet dedigjniz gibi kucuklukten gelen sindirilme bu.ilac kullaniyorum psikiyatriye gifiyorum devlet hastanesinde psikolog ile gorussem olur mu?

Ben bu tip konularda psikiyatrın çare olacağına inanmıyorum. Senim terapiye ihtiyacın var antidepresana değil..

Sancılı bir şekilde atlatman gereken bir şeyi ilaçlar ancak baskılar.
İyi bir psikolog bul ve bırakma..

Guclu bi karakter olusturmam gerekiyor bunu nasil basaracagim bilmiyorum
Kimsenin sizi korumasına ihtiyacınız olmadığını, artık küçük ve savunmasız bir kız çocuğu olmadığınızı anlayarak başaracaksınız. Hepimiz yalnızız, unutmayın. Sizi ancak siz kurtarırsınız bunu da unutmayın.

Bugüne kadar hep ruhsal ve etik hastalarla karşılaşmışsın. İlla ki iyi insanlarda çıkmıştır karşına ama özgüvenin eksik olduğu için itici bir tarafın vardır mutlaka. Biraz özgüven çalışması yapman lazım. Ne ailen ne arkadaşların senden değerli değil.

Bunca yilim kotu gedcti zaten daha yasadigim bircom problem var sanal sevgilimden ihanet yedim ailevi problermlerimde var diger kizlara bakip uzuluyorum oyle ozguvenli olamadim guzel genclik hayati yasayamadim
O kızlar da 4/4'lük hayatlar yaşamıyor emin ol. Her şeyi kendini sevmekte bitiyor. Diğer insanların suçu günahı senin değil ki? Bol bol kitap okumaya alıştır kendini. Öylesine bir tavsiye değil bu. Bilgi yelpazen arttıkça, güzel konuşmaya, düşünmeye başladıkça kendine güvenin yerine gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…