- 28 Aralık 2020
- 82
- 78
- 38
- Konu Sahibi yoluzunbenyorgun
-
Çocuk değilsen bunu dert etmezsinMerhaba arkadaşlar. O kadar doluyum ki hayata karşı ve paylaşabileceğim kimsem olmadığı için sizlere anlatmak istedim. Bi kardeşiniz gibi görüp ona göre konuşmanızı isterim benimle.
benim 3 tane ablam, hasta yaşlı bi babam ve ablamın ağzının içine bakan cahil bi annem var. Annemin şimdiye kadar hiç üstüme düştüğünü hatırlamam zaten aramızda çok yaş farkı olduğu için kuşak farkı da etkiliyor. Ablalarımın hepsi evli ve kendilerine göre hayatları var. Benim de evliliğe giden bi ilişkim var. İstemem nişanım olacak. Evimizden taşınıyoruz çünkü annem ev alacak ablamın olduğu muhitte oturmak için çok kötü bi eve geçiyoruz başka bi muhite gitsek gayet normal herkesin evi gibi bi yere girebilirdik ama annem için benim o evde misafir ağırlarken utanacağım sıkılacağım hiç önemli değil. Ben nasıl gelin çıkacam bu evden? Bundan utanmam normal mi?
kafam o kadar dolu ki ne yapacağımı bilemiyorum. Annemin düşüncesizlikleri için ona çok kızıyorum. Ablalarımın bana ablalık büyüklük yapmayıp hayatımı zorlaştırmalarına çok üzülüyorum. Her şey düzelecek mi sizce?
çok kötü bi eve geçiyoruz başka bi muhite gitsek gayet normal herkesin evi gibi bi yere girebilirdik ama annem için benim o evde misafir ağırlarken utanacağım sıkılacağım hiç önemli değil. Ben nasıl gelin çıkacam bu evden? Bundan utanmam normal mi?
Ya benim evimi inceler beğenmez ve bizi küçük görürlerse diye düşünüyorumEn şanssız, en alıngan vs olabilirsin tabii. Aileniz yaşayacak o evde istediği yere taşınsın boşverin.
Böyle yapacak insanların ailesine girmeyin zatenYa benim evimi inceler beğenmez ve bizi küçük görürlerse diye düşünüyorum
Çok afedersiniz de ahıra taşınmıyorlardır herhalde. Aileniz de ölçüp biçmiştir. Ev ne kadar kötü olabilir ki. Sahip olduğunuz şeylerden utanmamayı öğrenmemişsiniz. Evlilik için yeterli olgunluğa sahip olduğunuza emin misiniz
Ya benim evimi inceler beğenmez ve bizi küçük görürlerse diye düşünüyorum
Sevgilim öyle birisi değil zaten o da bana sizlerin söylediklerini söylüyor. Ya ailesi içten içe beni küçümserse diye düşündüm.Böyle yapacak insanların ailesine girmeyin zaten
Haklısınız. Ben onların tarafından da düşünmeye çalışıyorum onlar da kendilerince haklılar.Sonradan es ailesinin hee nerden geldin diyeceklerini kafana takiyorsun demi?Ama suan o evden gelin cikmaktan baska caren yoksa ne yapacaksin ki?En fazla annenle biraz daha konusup baski yapabilirsin.Es ailesi insanlarsa zaten konusmaz ayiplamazlar.Degillerse zaten konusacak baska sey bulurlar
başka imkanlar da varken el içine kötü bi şekilde çıkarmak ister miydiniz?
25 yasinda oldugunuza emin miyiz?Ya benim evimi inceler beğenmez ve bizi küçük görürlerse diye düşünüyorum
Kötü diyorsunuz da kime göre neye göre belki de gayet normal bir ev ama siz beğenmiyorsunuz. Karşı taraf sizi küçümseyecekse kusur bulacaksa sarayda da olsanız kusur bulur.Bakın sizin de bi evladınız olacak Allah bağışlasın ben de bir evladım. Siz çocuğunuzu başka imkanlar da varken el içine kötü bi şekilde çıkarmak ister miydiniz? İlişkimde çok mutluyum ve evliliğe hazır hissediyorum. Bu benim hayatta takıldığım tek engel değil ki. Ben zaten kendimi parçalamıyorum bu durumu kendim için normalleştirmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?