Dünyanın en şanssız insanı olabilir miyim?

yoluzunbenyorgun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
82
78
38
Merhaba arkadaşlar. O kadar doluyum ki hayata karşı ve paylaşabileceğim kimsem olmadığı için sizlere anlatmak istedim. Bi kardeşiniz gibi görüp ona göre konuşmanızı isterim benimle.
benim 3 tane ablam, hasta yaşlı bi babam ve ablamın ağzının içine bakan cahil bi annem var. Annemin şimdiye kadar hiç üstüme düştüğünü hatırlamam zaten aramızda çok yaş farkı olduğu için kuşak farkı da etkiliyor. Ablalarımın hepsi evli ve kendilerine göre hayatları var. Benim de evliliğe giden bi ilişkim var. İstemem nişanım olacak. Evimizden taşınıyoruz çünkü annem ev alacak ablamın olduğu muhitte oturmak için çok kötü bi eve geçiyoruz başka bi muhite gitsek gayet normal herkesin evi gibi bi yere girebilirdik ama annem için benim o evde misafir ağırlarken utanacağım sıkılacağım hiç önemli değil. Ben nasıl gelin çıkacam bu evden? Bundan utanmam normal mi?
kafam o kadar dolu ki ne yapacağımı bilemiyorum. Annemin düşüncesizlikleri için ona çok kızıyorum. Ablalarımın bana ablalık büyüklük yapmayıp hayatımı zorlaştırmalarına çok üzülüyorum. Her şey düzelecek mi sizce?

Çocuk değilsen bunu dert etmezsin

nasıl bir ev

anneniz sizin o evde misafir ağırlamaktan utanacağınızı neden düşünsün

o tamamen kızım da gidiyor büyük kızıma yakın oturayım da yeri geldiğinde bize destek olsun diye düşünmüş ki bana makul geldi

bu evi tu kaka yapan nedir

nerede ve nasıl bir evde otururken nereye taşındı

bu arada beni isteyecekler, evi değil diye düşünün nerede oturduğunuz neden önemli , yani karşı taraf için yarınlarda gidip gelecek ya eşiniz olunca

Sonradan es ailesinin hee nerden geldin diyeceklerini kafana takiyorsun demi?Ama suan o evden gelin cikmaktan baska caren yoksa ne yapacaksin ki?En fazla annenle biraz daha konusup baski yapabilirsin.Es ailesi insanlarsa zaten konusmaz ayiplamazlar.Degillerse zaten konusacak baska sey bulurlar

Anneniz için sizin o evde utanacaginiz önemli değil demek?
Peki sizin icin siz evlendikten sonra annenizin yalnız, hasta ve ablanızdan uzak muhitte olması ne kadar önemli?
Siz eşinizin ailesine karşı mahcup olmayın diye (ki bence bunda mahcup olunacak bir şey yok)
anneniz kendisiyle ilgilenecek olan kızından da uzak yaşayıp sersefil mı olsun yani.
Bunu mu istiyorsunuz gerçekten.

Son düzenleme:

Bakın sizin de bi evladınız olacak Allah bağışlasın ben de bir evladım. Siz çocuğunuzu başka imkanlar da varken el içine kötü bi şekilde çıkarmak ister miydiniz? İlişkimde çok mutluyum ve evliliğe hazır hissediyorum. Bu benim hayatta takıldığım tek engel değil ki. Ben zaten kendimi parçalamıyorum bu durumu kendim için normalleştirmeye çalışıyorum.

Ya benim evimi inceler beğenmez ve bizi küçük görürlerse diye düşünüyorum

neden beğenmeyecekler

siz beğenmemişsiniz o kesin de işte neden

neyi kötü

mesela beni istedikleri zaman kv dem 3 yıllık yeni yapı bir evde otururken annemler 10 yıllık daha eski tarz bir evde oturuyordu

sonra annemler sıfır başka eve taşındılar kv nin evi 20 yıllık oldu

bu o kişilerin kişiliklerini, hayata bakışlarını vs değiştirmedi ki

Haklısınız. Ben onların tarafından da düşünmeye çalışıyorum onlar da kendilerince haklılar.

başka imkanlar da varken el içine kötü bi şekilde çıkarmak ister miydiniz?

şu fikrinizi anlatın

yani başka imkan dediğiniz nedir

şehri semti de yazın hatta kimse kimseyi tanımaz

ama ben sana Bursa dan örnek vereyim

Ataevlerde yeni sitelerde oturmak yerine annem tutturdu Yeşil yayla da ablama yakın müstakil bitişik evlerin arasına taşındı

iyi yapmış derim kv adayın olsam

konuşmalarda kızım da evlenecek biz hasta ve yaşlı eşimle evde baş başa kalacağız şehrin öbür ucunda olunca kızım X koşup gelemez biz de biraz rahattan feragat ettik bu eski mahalleye, bu eski eve taşındık

ne yapacağız can sağlığı olsun yeter diye bir konuşma karşısında sifiz küçük görecek varsa o Hilton da otursanız da sizi küçük görür

Evden utanmak nedendir bilemedim. Kenar mahallede de oturdum,hatta dogdum,simdi normal bir yerde oturuyorum,bunlar mesele olabilecek seyler degil. Sanssiz degilsiniz de alingansiniz galiba.

Kötü diyorsunuz da kime göre neye göre belki de gayet normal bir ev ama siz beğenmiyorsunuz. Karşı taraf sizi küçümseyecekse kusur bulacaksa sarayda da olsanız kusur bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…