- 28 Aralık 2020
- 82
- 78
- 38
- Konu Sahibi yoluzunbenyorgun
-
Ayyy nasil cark ettiniz öyle
Yazi dili olmasa millet beni lincleyecek.
Bunlari yazan ben miyim yahu
Annene cahil hakaretinden once babana yasli dedigin ayni cumlede oldugu icin harkaret gibi anlasiliyor ve kuşak farkini da soylemissin bastira bastira.
O annemi babami birakcam düşüncesini hiic yazmamissiniz mesajınızmesajınızda nerden bilelim icimize mi doğacak.
Ne yaparsaniz yapın bizene.
Kesin ayiplarlar zaten gelen kisiler evinizi bence oyle ınsanlar sen boyle tedirgin olduguna göre
Arkadan da yaparlar dedikonu
Yav alt tarafi konu acmissin Allaha havale nerden çıkti. Bebegime dokundurmalar falan. Herkes kendi kalbinin ekmegini yesin inşallah. Hadi sana iyi forumlarAllah içimi biliyo o yeter. Sizi Allah’a havale etmiyorum bebeğinizle güzel bi hayat dilerim o benim gibi olmasın inşallah. Konuma yorum yapmayın daha fazla.
Eğer babamdan utanıyorsam Allah bana evlat acısı versin ya neden her şeyi böyle yorumluyorsunuz yemin ederim aklma onu getirmedim. Babamdan neden utanıyım ben? Benim şanssızlığım babam benim güzel günlerimde sağlıklı değil ben buna üzülüyorum babamın hasta olmasına onun için üzülüyorum.Anneniz böyle uygun görmüş eminim kendince haklı sebepleri vardır, bunun cahillikle alakası yok diye düşünüyorum. Bu zamana kadar gittiğim hiçbir evde ne kadar kötü bir ev diye düşünmedim, evini gördükten sonra kimseyi hor görmedim. Bence bakış açınızı değiştirin. Ablamlar evlenirken annem ve babam sağlıklıydı diye yakınıyorsunuz, umarım babanızdan da utanmıyorsunuzdur. O ister miydi bu durumda olmayı? İnsanlar ne der, hakkımda ne düşünür diye yaşamayın. Herkesin yaşam standardı bir değil. Size tavsiyem ailenize karşı daha merhametli ve düşünceli olun, Allah korusun yarın bir gün kaybederseniz bu düşüncelerinizden dolayı çok pişman olursunuz.
İlk başta kendinizi yanlış ifade etmişsiniz o zaman. Şimdi anladım demek istediğiniziEğer babamdan utanıyorsam Allah bana evlat acısı versin ya neden her şeyi böyle yorumluyorsunuz yemin ederim aklma onu getirmedim. Babamdan neden utanıyım ben? Benim şanssızlığım babam benim güzel günlerimde sağlıklı değil ben buna üzülüyorum babamın hasta olmasına onun için üzülüyorum.
Dünyanın en şanssız insanı değilsiniz. Utanmanız normal değil. Annenize cahil demeniz de hoş değil.Merhaba arkadaşlar. O kadar doluyum ki hayata karşı ve paylaşabileceğim kimsem olmadığı için sizlere anlatmak istedim. Bi kardeşiniz gibi görüp ona göre konuşmanızı isterim benimle.
benim 3 tane ablam, hasta yaşlı bi babam ve ablamın ağzının içine bakan cahil bi annem var. Annemin şimdiye kadar hiç üstüme düştüğünü hatırlamam zaten aramızda çok yaş farkı olduğu için kuşak farkı da etkiliyor. Ablalarımın hepsi evli ve kendilerine göre hayatları var. Benim de evliliğe giden bi ilişkim var. İstemem nişanım olacak. Evimizden taşınıyoruz çünkü annem ev alacak ablamın olduğu muhitte oturmak için çok kötü bi eve geçiyoruz başka bi muhite gitsek gayet normal herkesin evi gibi bi yere girebilirdik ama annem için benim o evde misafir ağırlarken utanacağım sıkılacağım hiç önemli değil. Ben nasıl gelin çıkacam bu evden? Bundan utanmam normal mi?
kafam o kadar dolu ki ne yapacağımı bilemiyorum. Annemin düşüncesizlikleri için ona çok kızıyorum. Ablalarımın bana ablalık büyüklük yapmayıp hayatımı zorlaştırmalarına çok üzülüyorum. Her şey düzelecek mi sizce?
Günahınızı almıyorum, cokta günah meraklisi degilim zaten. Ama bunu düşünürken devaminda şunu da dusunuyor musunuz. Sevgilinizin ailesi böyle zihniyette bir aile ise onlarla yapabilir misiniz? Evlendikten sonra ya aileme gitmemi o evden utandiklarini soylerlerse ben ailemden vazgecebilir miyim? Evden utanip hor gören aile baska neler neler yapar? Hor gorseler bile yine de evlenirim diyorsaniz sizin tercihiniz. Ama birde bunlarin hic birini düşünmeyip ben ve ailem buyuz, böyleyiz. Kabul edecek olan bu şekilde bizi sevmeli ve kabul etmeli diye düşünmelisiniz. Kimse dogdugu aileyi ve evi seçmiyor. sizde boyle seyleri dusunupte kendinizi strese sokmayin. Kabul etmeyen hor gorenlerle de isiniz olmasin. Ayrica benim evimde de cati bile yoktu. Evi Su basmisti duvarlarin alcisi surekli kabarip dökülüyordu rutubet vardi. Ama kalkipta utanmadim. O evden 3 kardes evlenip ciktik. O yuzden bu dusunceler tamemen kisinin kendisiyle alakalidir. Kendisi bunlari dusunuyor ki karsi taraftanda ayni dusunceleri bekliyor diye düşünmem çok normal.Ne kadar günah alıyorsunuz böyle ya sanki ben dünyanın en kötü insanıyım benim dışımdaki herkes mükemmel insanlarmış gibi. Ben böyle bi durumda sevgilimin ailesini azımsamam ama ben azımsamam onları bilemem ama. Genç bi insanım böyle karamsarlığa düşebilirim. Bana bunu güzelce açıklamak yerine her yerden suçluyorsunuz. Benim nasıl bi evlat olduğumu burda kızgınlıkla yazdığım bi parça yazıdan nasıl çıkarabiliyorsunuz ya da insanlara tepeden baktığımı. Ya da evin şartlarını gerçekten biliyo musunuz?
abi evin sartlarini anlatsana D damdan bin tane mesaj yazmis bahseder misin diye niye gormezden geliyorsunuz? ne var bu evde? gecekondu mu, catisi mi yok, kerpic mi ne yani? anlatmazsan nereden bilelim annene mi saydiralim direkt?
yas cidden 25se biraz garip. insan bunlara 15 yasinda falan takilirdi max.
O zaman ne kadar cig insanlarmis dersin ve boyle dusunmeyen biriyle yaparsin evliligini zira herkes saraylar da oturmuyorYa benim evimi inceler beğenmez ve bizi küçük görürlerse diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?