- 5 Aralık 2022
- 1.238
- 2.760
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Zaten gercekten ugrasmazlar ki usulen yerine getirirler, yoksa gercekten baristirmaya calismak icin is yukleri cok fazla.Evet evet usül bu zaten ama bizim hakim biraz salladı yani umursamadı ama eşime salladı
Eşime gözümün önünde kızılması hoşuma gitti. Keşke buraya ses kaydı atabilsemZaten gercekten ugrasmazlar ki usulen yerine getirirler, yoksa gercekten baristirmaya calismak icin is yukleri cok fazla.
Bilmediğiniz şeyler olabilir esasta , size söylenmeyen detaylar vsben eşimle nişanliyken eşim eski nişanlısiyla davalik olmustu.
mahkemede hakim sürekli kızi haksız bulup azarlamistı.ama nedense cezayi eşime kesti.
bi miktar para cezası
Erkeklere acımamak lazımben eşimle nişanliyken eşim eski nişanlısiyla davalik olmustu.
mahkemede hakim sürekli kızi haksız bulup azarlamistı.ama nedense cezayi eşime kesti.
bi miktar para cezası
Konu açarmısın merak ettimben eşimle nişanliyken eşim eski nişanlısiyla davalik olmustu.
bi miktar para cezası
Yaaaa ahahahahahahaahahahahahahKonu açarmısın merak ettimneden
Yok canım ya.eşim çeyiz eşyalarini almak için babasının evine gitmişti.onun için ceza yazdılarBilmediğiniz şeyler olabilir esasta , size söylenmeyen detaylar vs
Ya benim anladığım hukuk da saçma artık, kararlar aptalcaYok canım ya.eşim çeyiz eşyalarini almak için babasının evine gitmişti.onun için ceza yazdılar
Babasınin evinden eşyalarini almaya gitmisti .babasi falan şikayet etmis.eski nisanlisiyla evlensin istiyorduKonu açarmısın merak ettimneden
Ya cidden hakime kadın bi tuhaftı sokaktan geçerken uğramış gibiHakimin bile azarladigi ex eşten senin daha da soguman lazimdi
Hakim bakti dusundu bu adamla bu kadini bosarsam bu adam piyasaya cikip daha kimlerin canini yakar diye dusundu sanirim, bakti sende kikir kikirsin, barisin da cekin gidin diye dusunmus olabilir
Yok 2 ay evli kaldım bençocuk var mı canım?
Geçirsin , napalım işi bu, 100bin lira maaş alıyorDava epey komik geçmiş anlaşılan ama bu şu anlık, çekişmeli davalar son derece iğrençleşerek devam ediyor. O hakim de cinnet geçirir bunu aklından çıkarma
2 aylık evlilikten boşanma kararı verdiğin için mi haftada üç konu açıyorsun…Yok 2 ay evli kaldım ben
Önce 1 yılı doldurup anlaşmalı boşanmak için beklemişti, ben hatırlıyorum konu sahibini. Hatta evliliğin 5. Gününde maaş kartını istemişti adam o yüzden bozuşmuşlardı. Kv maaşını vermezsen... gibi bir şeyler saydırmıştı. 2 sene olmuş mu yaaaaa, sonuç yine çekişmeli, değişen bir şey olmamış zaman kaybından başka2 aylık evlilikten boşanma kararı verdiğin için mi haftada üç konu açıyorsun…
Hakim mi apartmandaki dedikoducu teyze mi belli değil. Yazık bir de seviniyorsunuz duruma. Bugün sizden taraf oldu eşinizi azarladı yarın da eşinizden taraf olur sizi azarlar. Hakim adalet diyorsun ama hakim çayını yudumlayıp makamındakileri azarlıyor. Tarafsızlık, herkese eşit davranma, suçluyu suçsuzu tespit etme... memleketi çoktan terketmiş bu kavramlar.En sonunda bi s.ktirin gidin demediği kaldı cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?