- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
İlk önce kendine güvenmen gerekiyor gerisi çok kolay ben 18 yasında ehliyet aldım ilk sınavda kaldım başıma gelmeyen kalmamıştı el frenini indiremedim arabayı çalıştıramadım kırmızı ışıkta gectim halıyle bıraktılar ikincide zar zor gectim. Ehliyeti aldıktan sonra babamın arabasını süreyim dedim kaldırıma çarptım tamponu düşürdüm bi daha 27 yaşıma kadar arabayı elime almadım 27 yasında eşim bi kaç kere öğretmeye kalkıştı değil arabayı sürmek kaldıramıyodum bile aradan bi kaç hafta geçti rüyamda çok iyi araba sürdüğünü gördüm. Sonra bi daha geçtim şöfor koltuguna o gün bugündür çok iyi sürüyorum şehir içi uzun yolMerhaba kk,
2 hafta sürücü kursundan kurs aldım. Gelişme var epey ama bana yeterli gelmiyor. Şoför koltuğuna hiç oturmayan ben kurs sayesinde kendimi geliştirdim ama sınavdan kalacağım gibi geliyor şu an. Hala eksiklerim var, direksiyon hocam çok sakin ve anlayışlı Allah'tan.
Biliyorum kimse anne karnında öğrenmiyor suyun içine girip yüzmeyi öğrenmek gibi bir şey bu... Siz nasıl yaptınız sevgili soförlerSorunsuz bir kalkış ve park etme istiyorum. Kendim hiç pratik hiç yapmadim ve hafta sınav varrrrrr
Valla bence öyleehliyetimde var trafiğe çıkmaya çok korkuyorum. Galiba bu iş bana göre değil
BenMerhaba kk,
2 hafta sürücü kursundan kurs aldım. Gelişme var epey ama bana yeterli gelmiyor. Şoför koltuğuna hiç oturmayan ben kurs sayesinde kendimi geliştirdim ama sınavdan kalacağım gibi geliyor şu an. Hala eksiklerim var, direksiyon hocam çok sakin ve anlayışlı Allah'tan.
Biliyorum kimse anne karnında öğrenmiyor suyun içine girip yüzmeyi öğrenmek gibi bir şey bu... Siz nasıl yaptınız sevgili soförlerSorunsuz bir kalkış ve park etme istiyorum. Kendim hiç pratik hiç yapmadim ve hafta sınav varrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?