Dünyaya bir kere daha gelseniz yine eşinizi mi seçerdiniz?

hanımlar bu dünyaya bir kere daha gelsem bir daha yaşama şansım olsa eşimle aynı hayatı bir daha yaşamak isterdim.18 yıllık evliyiz bir ömrüm daha olsa gerçekten yaşadığımız acısıyla tatlısıyla beraber geçirdiğimiz günleri aynen yaşamak isterdim bende tabiiki olmassa olmazım eşimi seçerdim.

Hanımlar.Daha önce zaten bir kaç kere dünyaya geldik ve gene aynı eşlerimizle evlendik.Bu son gelişimiz.Yani şimdi neysek bundan önceki yaşamlarımızdada oyduk.
Muteber müfessirler (tefsir Alimleri) ve bir çok değerli eski ulema böyle söyler.

ihyaul ulumuddin
fihi ma fih
reddül muhtar
gunyetüttalibin.vd.yeterli bilgi veriliyor.

alimleri boşver kuran'da nerde yazıyo bu?

ciddimi diyosun

eşimi secerdım yine .. onun gibi temiz kalplisini ben zor bulurdum ..
ama keşke dolapta yemek varken acıkınca ısıtıp yese ..herseye yardımcıda bide o alıskanlgıı kazansa .. onun dısında bana yardım eder her işimde,anlayıslıdır falan .. tabi cicim aylarındayız inş. hep böyle dvm eder.

kısa ve öz.

seçmezdim

hatta bi mektup bırakırdım bi yerlere öle bi hata yapcaksam tekrar engellemek için

eşim özünde kötü biri değil ama sinirli bir yapısı var ağzından çıkana hiç dikkat etmezşimdi daha iyi olgunlaştı biraz ama yine de tekrar dünyaya gelsem kesinlikle daha sakin ve kibar biriyle evlenmek isterdimçünkü sinirli biri ile evlilik yürütmek hiç kolay değil çok sabır istiyor çok

evet yine kocişimi seçerdim
çünkü beni benden fazla düşünen 2 kişi var bu hayatta biri annem diğeri eşim

"Eski" esimi kesinlikle secmezdim ama ondan aldigim guzel(!) dersler sayesinde yenisine cok baska gozle bakacagimi gayet iyi ogrendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…