- Konu Sahibi white_dreams87
-
Hayırlı olsun minik bebeğin.Darısı başıma artık,allah sağlıkla büyütmeni nasip eder işanlah.
canım arkadaşım allahım prensesini sana ve babasına bağışlasın her zaman kollarında olsun kuzun sağlıkla huzurla ve mutlulukla melek annenin meleği gelmiş dünyaya hoş gelmiş hemde çok hoş gelmişadı ve kendi gibi güzel bi hayatı olsun
Allah analı babalı büyütsün meleğinizi.hayırlısıyla bizde alsaydık sağlıkla kucağımıza
hayrlı olsun canım.. Rabbım saglıklı, hayırlı ve uzun bır omur versn prensesıne.. Darısı basımıza ınsallah..
Dogumun nasıldı canım pekı? Memnun kaldınmı sezaryandan genel anestezıyı sen kendn mı ıstedın?
Allah analı babalı büyütsün canım.Dünyadaki en gusel sey.Ben o duyguyu 2sene önce tatdım.Şİmdi büyüdü delikanlı oldu valla.:) Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsinn.
Allah analı babalı büyütsün
teşekkür ederim canım.doğumum sezeryan oldu mecburi olarak bebek ters olduğu için genelide ben istemedim aslında epidural istiyordum fakat kanımda pıhtılaşma sorunu çıktı yapılan testlerde ve anestezist epiduralin bu gibi durumlarda riskli olabileceğini bu sebeple geneli uygun gördüğünü söyledi.ben çok korktum aslında genel anesteziden ayılıp çok ağrım olacağını düşündüm ama umduğum gibi olmadı.gerçekten çok rahat geçti elbette ağrım oldu ama dayanılmayacak gibi değildi canım.Allah herkesi kolayca bir avazda kurtarsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?