Dünyaya gelmesi imkansız kürtaj yaptırmak istemiyorum

arkadaşlar boşuna kızmayın bence, orasını allah bilir ama ben böyle vurdumduymaz ve umursamaz insanların anne baba olmasına karşıyım kaldıki evlide olsa karnındaki bebeğe acımayan düşürmek için uğraşan hatta eşine ceza vermek için düşürenleri tanıyorum o neden bu insanlar anne baba olmasın mümkünse. şuan durum nasılsa çocuğu doğuruncada tavrı aynı olur herhalde (konuyu açan arkadaş kızmaz umarım bana)

Allahım yaaa sinir krizi geçiriyorum resmen burda. Eğitimi varmış bakması mümkün değilmiş. Madem öyle ne diye ilişkiye giriyorsun hadi hata yaptın neden korunmuyorsun???
Ben nişanlıydım lisansımı bitirdim evlendim yüksek lisansa başladım. ilk dönem bitmeden hamile kaldım, 6 aylık hamileyim okuluma da gidiyorum işimi de yapıyorum. Bahane arama, şükret bence. Zina yapmana rağmen Allah seni annelikle mükafatlandırıp af kapısını açmış. Aldırırsan bu fırsatı kaçırırsın.
Hem senelerce çocuk hasretiyle yanıp tutuşanlar var.

zaten ciddi bi ilişkimiz var sözlüyüz ama şuan evlenmemiz imkansız hem onun kariyeri için hemde ben daha öğrenciyim mezun olmadan dünyaya getirirsem ona istediğim bi hayatı sağlayamam

Canim biliyroum zor durum ama bebegi aldirma cok gunah onunda dogmaya hakki var. Babasiyla konus evlenin ya. Yildirim nikahi falan. Baskalarida biliyormus hem. Evlendikten sonra okuyun. Ne bilim aileler yardim etsin bebek dogana kadar. O dogsun zaten RABBIM onun rizkini dogar dogmaz anne sutuyle veriyor. Yani dusun ilerde pisman olma.

arkadaşlar, yazan arkadaşımız kendince çaresiz kaldığı için burda bizlerden yardım istemiş.
onu yargılamak bize düşmez. herkesin bir fikri var, ama o sizin fikirlerinizi merak etmiyor ki??
yok niye ilişkiye girmişte yok öyle yok böyle. dile kolay geliyor. başımıza gelmemiş hiç bu nedenle ahkam kesmek çok kolay.
bende hamile olduğum için bende bir bebeğin yok edilmememsi gerektiği taraftarıyım, zaten o da istemiyor onu kaybetmeyi. bunu da belirtmiş.
çok güzel yazan arkadaşlarda var, dostça tavsiyelerini paylaşan. ama okuduğum kadarı ile yargılayanlarda çok.
bence üstüne gitmeyin, gerek yok. zaten psikolojisi bozulmuş, iyice bozuyorsunuz.
herkes için hakkında hayırlısı.

canım benim allah yardımcın olsun ama madem sözlüsünüz ailen felan bu bebeğe bakıp bu durumu çözmelisiniz çünkü bende 3 yıllık evliyim maddi durumum çok çok iyi son model arabalar evler hiç biri mutlu etmiyor malesef eşimden kaynaklı tüp bebek denemesi yaptık o kadar zor bir durum ki çok şükür 14 haftalık hamileyim ama ikili test sonucumuz biraz riskli çıktı ne eşimin kariyeri nede benim kariyerim para pul en iyi doktorlar bebeğe sağlık veremiyor. olmuyor. allah size onu nasip ettiyse imkan yaratıp o bebeği doğurmaya çalış . acı tecrübeleri olan bir anne adayından kardeşine küçük bir fikir olsun .. .

canım emin ol ne yaparsn yap o bebek eğer dünyaya gelicekse bunun önüne geçemezsin. kürtaj dışında bende eşimle sadece bir kere korunmasız ilşki yaşadım ve o gecenin sabahı ertesi gün hapı kullandım ama şuan gebeyim.bence kariyerdi okuldu falan bunları t bi kenara zaten evlenicekm işsin biraz erkene alın girme o yavrunun günahına kıyma o minicik kalbe bu benim nacizane fikrim gerisi sana kalmış.allah yardımcın olsun.hem şunuda unutma o ilaç ve iğneler çok zrarlı.rahim duvarında çok ince kılcal damarlar var ve bu damarların çatlaması sonucu ki bu çok görülür çok ciddi kanamalrın olabilir ve bunun hayati tehliksi var

canım sınavlarında hayatında bir sene bekleyebilir. bence bebeği kaybetme millet neler yapıyor o bebeğe sahip olmak için öğüt vermek istemiyorum ama onun vizdan azabına girme derim ben kaybedeceğin sadece biraz süre. o bebeğin tadı hiç bişeyde yok.

k k gezinieken yardım edin lütfen yazısını gördüm merakla bakdım ama çok duygulandım bende hamilyim 20 haftalığm allah kısmet ederse bi oğlum olacak şu içimde oynuyo tekme atıyo dunyada bundan daha güzel mutluluk varmı daha dünyaya gelmeden onu okadar çok seviyosnki bişey olacak diye korkular yaşıyosun alllah bu bebeğin kısmetini verir lütfen kımayın bebeğinize pişman olmayacaksınız yaradn size hediye göndermiş sen ana oldun cennetn kapıları açıldı lütfen şeytana uyma onu sana laik gören mutlaka bi dşündüğü vardı dünyaya gelince saçını süpürge edeceksn aç bile kalmaya razı olursun bebeğin için allah yardım cın olsun benm fikrm kıyma bebeğinelmaz:

sonuç ne oldu aldırdın mı bebeği yoksa yakında düğün mü var
bizde merak ettik artık bi giripte hber versen kendinden iyi olur?

pamuq_sekeri_
Papatya
Medeni Durumunuz: Bekar
Meslek: Öğrenci
Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: Apr 2010

çok pişmanım... Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

öncelikle merhaba;
hatırlarsınız hamile kaldığımı ve neyapıcağımı bilmediğim hakkında bir konu açmıştım ve geçen hafta bebeğimi ilaç yoluyla düşürdüm. Şuan okadar pişmanım ve onu nekadar çok istediğimi anladım çok üzgünüm mahfoldum resmen bebeğimi istiyorum onu geri istiyorum ama artık imkansız doğmasıda imkansızdı çünkü evli değilim ama herşeye rağmen çok pişmanım .....

arkadaş bilgi vermiş ben görmemişim
bi de geri istiyormuş bebeğini
sen onu hak etmemişssin cnm böylesi herkes için iyi olmuş

bebeğime iyi bir hayat sağlayamam demişsin ama bebeğinin hayatına son vermişsin her şeyden önce baba olmayı hak etmeyen erkek arkadaşın sana arka çıkıp bebeğinin hayatını kurtaracakdı yazıklar olsun daha çok pişman olacaksın

Ewlenmeden boyle islere kalkismayin bence kalksdgnz zmnda bedelini o masum cocuklara odetmeyin .! O cocugu dusurmk istedigni duyunca kan beynime sicradi resmen yaa . Ben suan anne adayiym ve bebegm yakinda doguck bn onun kilina zarar gelirse dunyalari yakck brym ya sz nasil bukdr cani olup aldrmk istyosunuz o dusuk ilaclarni kullandgnz zamanda doktor kurtaj yapiyo biliyorum yegenimin esi kadindogumcu cunku . Ve suan cok merak ediyorum o bebege naptigni ama sen onun allsha kulluk etmesine izin vermeyip onu dünyaya getrmediysen oda seni mahser gunu cennete aldirmck haberin olsn .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…