• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyaya yine gelseniz aynı kişiyle mi evlenirdiniz?

maşallah. çok özeniyorum uzun yıllar aşk dolu geçen evliliklere :) Allah bozmasın

@griplikus, sen baya dertlisin sanırım :) neden

amaaan safın tekiymiş yeni dank etti de iş işten geçti.ama seviyorum sanırım yine de:59:

Evet dünyaya bir daha gelsem gene eşimle evlenirim...

2 ay sonra 2 yıl olacak daha ne ben ona yükseltim sesimi nede o bana Allahım diyorum iyiki alnıma yazdın eşimi...:16::16::16::16::16::16:

Kayınvalidemden de Allah razı olsun böyle evlat yetiştirdiği için:nazar:

maşallah. çok özeniyorum uzun yıllar aşk dolu geçen evliliklere :) Allah bozmasın

@griplikus, sen baya dertlisin sanırım :) neden

amaaan safın tekiymiş yeni dank etti de iş işten geçti.ama seviyorum sanırım yine de:59:

sen yine sevmeye devam etmek için çabala :) olumsuz düşünürsen aşkı kaybedersin, sonra iş işten geçer :)

ayhhh herüfü boşayıp tekrar onla evlenesim geldi o benim aşkım aşk kuşummmmm ama eccükde paramız olsa tam süper olur:69:

:::::::::::::::::::::::::::::::::

Son düzenleme:
ule herkes memnunsa benim niye önümde hep olumsuz örnekler var :D burdaki herkes yeni evli midir nedir :27:

ben dünyaya yine gelsem hiççç evlenmezdim galiba eşimle alakalı değil kazandığım parayla yer içer gezer turlara katılır arkadaşlarla tatil yapardım heralde..ama simdi çalış koştura koştura gel yemek yap bulaşık her akşam yemek sonrası çay çamaşır ütü offff evlenmezdim evlenmez:50:

Bende yine dünyaya gelsem yine kocişimle evlenirdim hemde onu arar tarar bulur daha erken evlenirdim :52::52::52:

dünyaya yeniden gelsemmm ASSSSSLA VE ASLAAAA evlenmezdimm..Ha evlenmeyeni öldürüyorlarsa eşimle de evlenmezdim..Dünyaya bi daha gelmişim niye aynı şeyi yaşayayım ki? Hiç gerek yok aynı hadise için tekrar vakit harcamaya..evlenmeden önce "ne evlenecem ya gerizekalımıyım " derdim..Evlendim.Evet Gerizekalıymışım..Buradan bekar, işi gücü olan, sosyal çevresi aktif arkadaşlara sesleniyorum..Evlilere, akrabalara ve aşka kanmayın.Yaşayabildiğiniz kadar yaşayın hayatı..Ciddiyim bak! :65::65:

abov :) peki ya çok mutlu etcekse bizi? denemeye değmez mi :)

hayat tek çekılmez bence evlılık ıyı ınsanı ıyı eşi bulduysan güzeldir. kımse 4 4 lük degıldır .mutlaka sıkıntılar oalcaktır ama maddı ama manevi bence mutlu olacagın ınsanı buldunmu evlılık güzel ..hele bıde çocuklar oldumu ohhhh tam güzel aile :) evet binkere gelsem yine eşimle evlenirdim.....:64::64::64:

dünyaya yeniden gelsemmm ASSSSSLA VE ASLAAAA evlenmezdimm..Ha evlenmeyeni öldürüyorlarsa eşimle de evlenmezdim..Dünyaya bi daha gelmişim niye aynı şeyi yaşayayım ki? Hiç gerek yok aynı hadise için tekrar vakit harcamaya..evlenmeden önce "ne evlenecem ya gerizekalımıyım " derdim..Evlendim.Evet Gerizekalıymışım..Buradan bekar, işi gücü olan, sosyal çevresi aktif arkadaşlara sesleniyorum..Evlilere, akrabalara ve aşka kanmayın.Yaşayabildiğiniz kadar yaşayın hayatı..Ciddiyim bak! :65::65:

Duygularıma bu kadar tercüman olabilirdin!!

Şimdiki aklım olsa daha sık aşık olurdum..Flört edeceğim erkek evleneceğim erkek olacak diye tutturmazdım..

Aşık olurdum,aşkımı yaşardım..Bitince bi daha..

Sevgi de çok güzel bir duygu ama aşk bambaşkaaa....

Back
X