- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
hiç kimsenin farklı birine tahammülü yok artık zaten..kendi ülkemizdede ırkçılığın dibini yaşıyoruz..akil insanlar sefere çıktı hadi hayırlısı..Anlamayanlar sınıfı diye nitelendirmekte bence cok yanlış. Sevmiyorum sevmek zorundada değilim. Adamlara sorun ne türkleri ne müslümanları seviyorlar. Çok zeki ve çok zengınler demekki burayla alakası yok. Kitabımızda bile birçok yerde geçerken bu konu kusura bakmayın anlayamicam malesef..
şu an israilin başında sağ görüşlü aşırı dinci bir lider var..israille buradaki yada şilideki bir yahudi vatandaşını bir tutmak o kadar yanlış ki..
yokmuyudu almayada dazlaklar. türklere saldıran türklerin evini yakan öldüren.Ya ne Yahudilermiş arkadaş.
Şu kafanızdaki saçma kafatasçılığı atın bir kenara artık.Kafatasçılık günümüzde çok tutmuyor 100 yıl önce şansınız vardı belki.
Bu iğrenç programı da destekleyenleri anlayamıyorum.Yarın bir gün ''Türklerden nefret etmek'' diye bir kriter eklerlerse aynı anlayışı bekliyorum bu arkadaşlardan.
farklı yorumlanmış olabilir..o zaman Yahudi olan her bebeği gömsünler ileride sorun teşkil eder diye..bu başları tutan çıkarcıların güddüpü politikalar..milletin birbirini yemesi onların işine gelir..keseleri dolar..dünyanın sefasını kendileri ve yedi sülaleleri sürer..bunların inancı falan olduğunu asla sanmıyorum..yalan..inançlı insan çıkarı için hiç bir şey yapmaz..Ya bilmiyorum bu konuda dikleşmek yada iddialaşmakta istemiyorum kafam çok karışıyor ve zaman zaman kendimle çelişiyorum. Ama kitabımızdada yazıyor boşuna değildir değilmi yazanlar.. Bilemiyorumm
oda dogru diğeride doğru sustum.. Kara cahil değilim ki körü körüne birşeye inanayım.farklı yorumlanmış olabilir..o zaman Yahudi olan her bebeği gömsünler ileride sorun teşkil eder diye..bu başları tutan çıkarcıların güddüpü politikalar..milletin birbirini yemesi onların işine gelir..keseleri dolar..dünyanın sefasını kendileri ve yedi sülaleleri sürer..bunların inancı falan olduğunu asla sanmıyorum..yalan..inançlı insan çıkarı için hiç bir şey yapmaz..
allah sonumuzu hayır etsin..insanları birbirine düşman ediyorlar..insan yaşatmak için var olmalı ağaç dikelim,hayvanlara kalan yiyeceklerimizden verelim su verelim..fakire kullanmadığımız eşyalarımızı verelim..bende organlarımı bağışlıyacağım nacishane insanlığa tek hizmetim bu olabilir nasib olursa..oda dogru diğeride doğru sustum.. Kara cahil değilim ki körü körüne birşeye inanayım.
Kesinlikle katılıyorum. Ehliyetımı aldıgım yıllarda istemıstım bagıs babam kızmıstı o dönemallah sonumuzu hayır etsin..insanları birbirine düşman ediyorlar..insan yaşatmak için var olmalı ağaç dikelim,hayvanlara kalan yiyeceklerimizden verelim su verelim..fakire kullanmadığımız eşyalarımızı verelim..bende organlarımı bağışlıyacağım nacishane insanlığa tek hizmetim bu olabilir nasib olursa..
ailelerimiz gelenekçi böyle şeyleri istemezler..bilmiyorum canım ama içimden öyle bir şey olacağı geçmiyor..Kesinlikle katılıyorum. Ehliyetımı aldıgım yıllarda istemıstım bagıs babam kızmıstı o dönemöldü muamelesı yapılıp organlarını alıyorlar dıye. Çocuk aklı korkmuştum. ama oda bir sürü prosedür kolaylastırılmalı..
Ne yaziyor kitabinda? Bastan asagi Israilogullarindan ve onlara gonderilen peygamberlerden bahsediyor, onlara inananlardan inananlar diye bahsederken, karsi gelenlerin ugratildigi gazaptan bahsediyor... sonra da onlari sevmeyiniz mi diyor?Ya bilmiyorum bu konuda dikleşmek yada iddialaşmakta istemiyorum kafam çok karışıyor ve zaman zaman kendimle çelişiyorum. Ama kitabımızdada yazıyor boşuna değildir değilmi yazanlar.. Bilemiyorumm
ince konular bunlar saraylım kızın üstüne gitme..daha 10gün ya oldu ya olmadı zavallı çocuğu ırkçılık uğruna katlettiler..sütten ağzımız yanmış zaten..Ne yaziyor kitabinda? Bastan asagi Israilogullarindan ve onlara gonderilen peygamberlerden bahsediyor, onlara inananlardan inananlar diye bahsederken, karsi gelenlerin ugratildigi gazaptan bahsediyor... sonra da onlari sevmeyiniz mi diyor?
Ben cocugun olumunun irkcilikla baglantisini pek kuramadim. ISID'li oldugu sanilip oldurulen cocuklardan bahsediyorsan eger. Cunki ayni cevreden, ayni irktan insanlar tarafindan oldurulduler. Yani Yasin ve arkadaslari.. Onlar bana dogudaki halkin icinde cehaletin ne kadar buyuk olabildigini ve bir kisinin kiskirtmasi ile bu cehaletin neler yapabilecegini gosterdi, cok urkutucu.ince konular bunlar saraylım kızın üstüne gitme..daha 10gün ya oldu ya olmadı zavallı çocuğu ırkçılık uğruna katlettiler..sütten ağzımız yanmış zaten..
işin garibi kafa kesmek için her ırkçının haklı bir nedeni var
inan facede pkk yandaşlarını okursan acırsın cehaletleri sonsuz..Ben cocugun olumunun irkcilikla baglantisini pek kuramadim. ISID'li oldugu sanilip oldurulen cocuklardan bahsediyorsan eger. Cunki ayni cevreden, ayni irktan insanlar tarafindan oldurulduler. Yani Yasin ve arkadaslari.. Onlar bana dogudaki halkin icinde cehaletin ne kadar buyuk olabildigini ve bir kisinin kiskirtmasi ile bu cehaletin neler yapabilecegini gosterdi, cok urkutucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?