Dünyayı Ayağa Kaldıran Yarışma

Ne yaziyor kitabinda? Bastan asagi Israilogullarindan ve onlara gonderilen peygamberlerden bahsediyor, onlara inananlardan inananlar diye bahsederken, karsi gelenlerin ugratildigi gazaptan bahsediyor... sonra da onlari sevmeyiniz mi diyor?

Arkadasım yukardakı msjlarımı okursan dondurmus durumdayım. Dedım kı bildiğimi düşündüğüm!! konularda farklı şeyler okuyunca karışıyorum dedim ve susuyorum dedim. Kitapta yazanlardan bahsetmişsin o kadar bilgim olsaydı dikleşirdim değillmi ??? Netten araştırıp haa şöyle yazıyormuş şunu copy paste yapayım dicek kadarda cahil değilim...

Anlamadığım karşınızda körü körüne inanan bilip araştırmadan yazan kavga eden bir tip mi arıyorsunuz ya. Üzgünüm ama o kalemden değilim ben. İstediğiniz kadar üsteleyin yada üzerime gelin emin olmadığım bir konuda tartışmam..
Hayır tutun ki inanıyorum , öyle olduğunu iddia ediyorum diyelim aynı fikiri savunmak zorundamıyız Allah aşkına ya.. Tartışılabilir ama yüklenmek çok anlamsız

Nefret edeceğimiz vakti ve zamanı sevmek için kullansaydık şuan farklı yerlerde olurduk
Ben Yahudilerden niye nefret edeyim ya !
Tamam eziyet ettiler insanlara zülüm ettiler belki ama(hepsi aynı değil)
Ve tüm milletleri dahil edelim kim masum bana söyler misiniz?
Bize göre hitler soykırımcı ama ülkesinde el üstünde tutuluyordu
Biz de Ermenilere göre soykırımcıyız kim kime göre masum ilan edilecek
Rusya çok mu masum şimdi birinden nefret edecek olsam Rusya dan ederdim ama insanları aynı kefeye koymayı sevmiyorum.
Geçiyorum bu işleri ben nefret etmek her insana yüktür nefret etmiyorum hiç kimseden edenleri de kınıyorum.

Birilerinin başlattığı nefret söylemini tüm millete yaymak acımasızlık olur.
Bu tüm ırklar için geçerlidir.

Aaa benim elti hem Rus hem Yahudi. Nasıl çelişti olaylar şuan kafamda. Diyom ben bu kızda var bi terslik diye

hep bir Hitler hayranı olmuşumdur. kimseden nefret ettiğimden değil. sadece otorite anlamında. tüm olup bitenden bağımsız bir lider olarak düşünürüm onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…