- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 592
- 198
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
böyle bir saçmalık olabiliirmi..soykırımı haklı gösteriyorlar..hitler hasta ruhluydu..her ırkın bu dünyada yaşamaya hakkı var..Türkiye de bu yarışmaya destekçiler çıkar.
kız Müslümanlarında adı kötüye çıktı ya bizimde kökümüzü kurutmak isterlerse bir günValla yahudilerden de hitlerden de nefret ediyorum
beni de alsınlar
rus yazarlarına hayranım,dostoyevski hayata bakış açımı geliştirdi..ama yazılarına göre soykırımı desteklemezdi şu an yaşıyor olsa idi..
insan hiç bir defa dahi sohbet etmediği bir insandan nasıl nefret edebilir..bir gün sizlerdende nefret ederlerse bazı kafatasçılar,o zaman haklılar diyebilecekseniz, edin edebildiğiniz kadar. eferim size
ne güzel yazmışsında anlayana maalesef..insan hiç bir defa dahi sohbet etmediği bir insandan nasıl nefret edebilir..
kulaktan dolma şeylerle..
dini kötüye alet edenler Yahudilerin adını kötüye çıkardı çünki onlar zeki bir ırk..onlar insanlardan nefret etmeli aslında hepsini gaz odalarında telef etmeye çalıştılar..
benim tanıdığım hanım arkadaşım var Yahudi okadar naif biriki bir karıncayı dahi incitemeyecek kadar..
işiıdin islam kılıfı altında yaptıkları bizi bağlamıyorsa..birilerinin kötü örnekleride tüm ırkı bağlamamalı gerçek olan bu değilmi?
halkın ne kabahati varki..elimde olsa ülkemdeki pek çok şeyi değiştirmek isterdim...En çok paraya ve sermayeye sahip olan yahudiler bütün kötülükleri ve savaşı finanse etmediklerini söyleyemezler
nefret duyulmaları normal
bu sitede üye yahudi arkadaşlarımız var. şu yorumları okuduklarını düşünüyorum ve gerçekten onların adına üzülüyorum
Anlamayanlar sınıfı diye nitelendirmekte bence cok yanlış. Sevmiyorum sevmek zorundada değilim. Adamlara sorun ne türkleri ne müslümanları seviyorlar. Çok zeki ve çok zengınler demekki burayla alakası yok. Kitabımızda bile birçok yerde geçerken bu konu kusura bakmayın anlayamicam malesef..
israille buradaki yada şilideki bir yahudi vatandaşını bir tutmak o kadar yanlış ki..Bu arada filistin için "bazıları" klavye başında ağlaşırken "sokaklarda" en çok sesi çıkan yine yahudilerdi.
Tabi medya ne görmenizi istiyorsa onu veriyor sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?