Duphaston kullanan varmı

Herkese merhaba,

Ben Kazakistan'dayim, 10 haftalik hamileyim ve doktor israrla Duphaston kullanmami istedi. Ilk once hamile kalmadan vermislerdi ama ben kullanmadim, adetlerim duzenli, esim ve ben de saglikli oldugumuz icin Duphaston kullanmadan 4 ay icinde hamile kaldim. Simdi hamile oldugum halde yine kullanmami istediler, kullanmiyorum diye de doktor bana kizdi, esimle ikimizi fircaladi :). Dusuk onleyici oldugu yaziyor ama benim hic dusugum de olmadi ki.. neyse, 10 gun boyunca gunde 2'ser tane kullanip sonrasinda 1'er tane almaya devam edecegim. 4 gundur kullaniyorum, yan etkisini gormedim henuz.. umarim olmaz...

Uzaklardan kucak dolusu Sevgiler

Kızlar bendede pko dediler kisler için üç ay kullandım.Adet döneminde daha az kanamaya sebep oldu.iyi oldu .çünkü ben aşırı kan kaybediyordum.Ama kisler için hiçbirşey yapmadı sol overimde 5 cm lik kis var hala..................

şişmek karında şişkinlik olabilir.çünkü banada yapmıştı.duphastonn.ne bileyin ben pek bi yararını göremedim.açıkçası sadce bana yararı kanamyı azaltması oldu o kadar...

duphaston adet gecikmesi yapmaz bildiğim kadarıyla çünkü duphastonu bıraktıktan sonra 3 5 gün içinde adet olunması gerekir ki benim öyle oluyordu...

duphaston adeti düzenler arkadaşlar geciktirmez ilaç bittikten en fazla 10 güniçinde adet olursunuz

ben de kullanıyorum, ilk defa kullandım , bu akşam da içersem bitiyor , adet olunca 3. gün glophene ye başlıcakmışım, Rabbim tüm isteyenlere en hayırlı ve kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin..

benimde adetim geçikti bu ay hamilelik yok ama bu ilacı kullanınca daha kötü oldum.

slm arkadaşlar aranızda duphaston kullanarak hamile kalan varmı bilgi verip yardımcı olursanız çok sevinirim bende 2 aydır kullanıyorum adet düzensizliği vardı 2 aydır düzenli oluyo ama hala hamile değilim yardımcı olursanız çok sevinirim sürekli stres yaşamaktan sıkıldımmmm
senağlamasenağlama

slm bende duphaston kullandım.bu aksam sonuncuyu içtim.doktor 3 gün sonra falan olursun regl dedi..bende de adet düzensizligi var malesef..bana sans dileyin kızlar.adetin 3.günüde klomene başlayacagım ikinci kez.inş olumlu olur.öptüm hepinizi

herkese merhabaa.s.
polikistik over var bende. duphaston kullanıyorum 2 aydır. drum ilaç bitiminde 1 hafta içinde adet görürsün dedi. fakat 1 hafta geçti we ben hala adet görmüyorum. hafif bir pembe akıntım oldu göğüs uçlarımda ağrım war ama bunun harcinde hiç bir belirtimde yok adet göreceğime dair. sizce problem ne kızlar böyle bir şey yaşayanınız varmı. eğer varsa benimle aylaşırsanız çok sevinirim. korkuyorum :çok üzgünüm:

ben de kullandım adet düzensizliği için ve hormon ilaçlarının kilo yapmadığını savunan bi dr um vardı. sadece iştah açtığını bu nedenle de kilo aldırdığını söylemişti. Doğum kontrol hapı da duphaston da kullandım, bende aşırı şişlik ve sivilce yaptı. ve bunlardan kurtulmam ilacı bıraktıktan sonra da bayaa uzun bi süre aldı. Artık ne olursa olsun kullanmıyorum...

duphaston genel bir adet söktürücü fakat farlutal daha çok progesteron ağırlıklı diye biliyorum, ikisini de kullandım. Farlutal daha az yan etki gösterdi bende(şişlik,sivilce vb...) Farlutal sanırım hamilelerin de kullanabildiği bir ilaç yani o nedenle de yan etkileri daha az.

Foruma yeni katıldığım için her soruya bir anda cevap yazıyorum. Yazılanların çoğunu yaşadım, polikistik over bende de var doğum kontrol hapları adet söktürücülerin bir çoğunu kullandım.
Duphaston kullandığımda aynı problem bende de oldu, 1 hafta geçmesine rağmen adet görmedim dr uma sorduğumda böyle bir durumda hamilelikten şüphelendiklerini söylemişti. Fakat o zaman öyle bir ihtimal bile yoktu. Genel olarak stres ve psikolojiye bağlı bir durum olduğunu söylemişti. Herşeyden önce stresten uzak durmak en güzel tedavi( eğer başarabilirseniz)...
:)

2 ay önce bende kullandım duphaston ilaç bittikten 5 gün sonra adet oldum.Bendede sivilce yapmıştı.Adetim bitti 1 hafta sonra tekrar adet oldum.Doktor stese bağlı dedi.Şimdi bebek tedavisi oluyorum.Stesten uzak durmak gerekiyo ama nerdee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…