- 3 Mayıs 2017
- 765
- 821
- 23
Merhaba arkadaşlar aslında konu açmaya karar verdim ama ne yazacağını da tam bilmiyorum. Size anlatacak elle tutulur bir sorunum derdim yok sayılır. Ama sürekli ağlama halindeyim. Bu durum birden bire başladı iki gündür falan. Çok mutsuz hissediyorum kendimi. Kimsenin sesini duymak kimseyle konuşmak istemiyorum. Odaya girerken bile gayri ihtiyari hemen kapıyı kilitliyorum. İçeri kimse girmesin istiyorum. Mesela annem yada eşim neyin var diyecek diye mutlu gibi davranmak zorunda hissediyorum kendimi. Dün gece dışarı çıktık eşimle biraz yürüyelim iyi gelir diye. Arkadaşları aradı yakındalarmış yalvardım resmen git onlarla takıl diye. Çünkü moralsizligimle onuda aşşagı çekiyorum en azından birimiz iyi olsun istedim gitmedi inat etti bende oturdum ağladım iki saat. Hamileliktendir hormonlardandır dedikleri durum bu mu kendi kendine geçecek birşey mi yoksa normal değil de bu konuyla ilgilenmem mi gerekli. Kimseyle konuşmak istemediğimden erkenden uyudum bugün ağlaya ağlaya ne derdim varda Ağlıyorsam . Bu saatte de uykum kaçtı. Hem biraz sizinle konuşmak iyi gelir diye konu açmak istedim. Çok tezat evdekilerle konuşmak istemiyorum ama yinede birileriyle konuşsam iyi gelir sanıyorum.