Durduk yere küfür yemek?

resurrection93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
660
382
23
32
Merhabalar. Benim üniversiteden beri tanıdığım çok yakın bir arkadaşım var. İkimiz de koyu bir Enrique Iglesias hayranıyız. Hemen hemen bütün zevklerimizde ortaktır. Buraya kadar her şey çok güzel, sorun yok. Ama bu arkadaşım 2 hafta önce uzun süreli ilişkisini bitirdi. Benim uzun süreli ilişkimi bitirmemden gaz aldı ve o da sorunlu ilişkisini bitirdi. Çünkü o da fazla sorunlu bir ilişkinin içindeydi ve acı çekiyordu. Tamam bu da çok güzel birbirine destek olan arkadaşlar falan filan... Ama demin öyle bir laf etti ki kan beynime sıçradı. Instagramda Enrique’nin bir fotosunu beğendim. Bu geldi bana “gördüm fotosunu beğendiğini, senin ağzını yüzünü s...m kızım o benim olcak” gibi saçma sapan bir mesaj attı, ben dondum kaldım. Biraz ilişkisini bitirmesinin boşluğuyla biraz sinir bozukluğuyla böyle tepki verdiğini düşünüyorum ama ağrıma gitti çünkü hiç küfür eden biri değil normalde. Öyle ergen bir fan da değil. Sinir boşalması yaşadı diye düşünüyorum. Mesajına cevap vermedim henüz. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim, içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurarak daha mı ılıman yaklaşmalıyım yoksa tavır koymam daha mı iyi olur? İlk defa böyle bir küfür yedim ondan durduk yere hemde. Ne yapacağımı bilemedim.
Not: Bu arada ben hiçbir zaman öyle “o benim olacak” tarzı muhabbetlere girmedim. O da girmezdi. İlk defa böyle bir saçmalık yaptı.

Son düzenleme:
Kötü davranışın ilki, sonu olmaz. Taviz verirseniz sürekli yapabilir. Bence küfür etmesinden rahatsız olduğunuzu söyleyin ki haddini bilsin.
Haklısınız. Hele ki böyle saçma sapan bir konu için küfür yemek çok ağrıma gitti ya. Teşekkürler.

Merhabalar. Benim üniversiteden beri tanıdığım çok yakın bir arkadaşım var. İkimiz de koyu bir Enrique Iglesias hayranıyız. Hemen hemen bütün zevklerimizde ortaktır. Buraya kadar her şey çok güzel, sorun yok. Ama bu arkadaşım 2 hafta önce uzun süreli ilişkisini bitirdi. Benim uzun süreli ilişkimi bitirmemden gaz aldı ve o da sorunlu ilişkisini bitirdi. Çünkü o da fazla sorunlu bir ilişkinin içindeydi ve acı çekiyordu. Tamam bu da çok güzel birbirine destek olan arkadaşlar falan filan... Ama demin öyle bir laf etti ki kan beynime sıçradı. Instagramda Enrique’nin bir fotosunu beğendim. Bu geldi bana “gördüm fotosunu beğendiğini, senin ağzını yüzünü s...m kızım o benim olcak” gibi saçma sapan bir mesaj ben dondum kaldım. Biraz ilişkisini bitirmesinin boşluğuyla biraz sinir bozukluğuyla böyle tepki verdiğini düşünüyorum ama ağrıma gitti çünkü hiç küfür eden biri değil normalde. Öyle ergen bir fan da değil. Sinir boşalması yaşadı diye düşünüyorum. Mesajına cevap vermedim henüz. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim, içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurarak daha mı ılıman yaklaşmalıyım yoksa tavır koymam daha mı iyi olur? İlk defa böyle bir küfür yedim ondan durduk yere hemde. Ne yapacağımı bilemedim.

Şaka mı yapmaya çalışmış acaba
İlişkinizin derecesinden güç alarak

Arayıp sormadan niye böyle kaba bir mesaj attığını öğrenemezsin bence.

Biz de ağır ayrılıklar yaşadık ama en yakın arkadaşımıza anlamsızca küfür etmedik

İkimiz de 25 yaşındayız. Komik geliyor biliyorum ama asabım bozuldu yemin ederim.
Arkadaşının sorunları var bariz belli.
20 yaşındayım,bende bir ara koyu "Zayn" fanıydım. Ama hiçbir zaman böyle saçma sapan cümleler kurmadım.
Benim olacak diyip yakın arkadaşına küfür edecek kadar ergen kendisi,kusura bakma doğru olan bu. Biraz mesafe koysan hiç fena olmaz.

Arkadaşının sorunları var bariz belli.
20 yaşındayım,bende bir ara koyu "Zayn" fanıydım. Ama hiçbir zaman böyle saçma sapan cümleler kurmadım.
Benim olacak diyip yakın arkadaşına küfür edecek kadar ergen kendisi,kusura bakma doğru olan bu. Biraz mesafe koysan hiç fena olmaz.
Değil mi, bence de. Abuk bir şey yüzünden küfür yemek gerçekten çok ağrıma gitti.

Bu nedenle küsülmez ama belki tavır alabilirsiniz. Bu arada Enrique ikinizi de seçmez bence, çünkü gay diye biliyorum.

Back
X