- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 32
- Konu Sahibi resurrection93
Merhabalar. Benim üniversiteden beri tanıdığım çok yakın bir arkadaşım var. İkimiz de koyu bir Enrique Iglesias hayranıyız. Hemen hemen bütün zevklerimizde ortaktır. Buraya kadar her şey çok güzel, sorun yok. Ama bu arkadaşım 2 hafta önce uzun süreli ilişkisini bitirdi. Benim uzun süreli ilişkimi bitirmemden gaz aldı ve o da sorunlu ilişkisini bitirdi. Çünkü o da fazla sorunlu bir ilişkinin içindeydi ve acı çekiyordu. Tamam bu da çok güzel birbirine destek olan arkadaşlar falan filan... Ama demin öyle bir laf etti ki kan beynime sıçradı. Instagramda Enrique’nin bir fotosunu beğendim. Bu geldi bana “gördüm fotosunu beğendiğini, senin ağzını yüzünü s...m kızım o benim olcak” gibi saçma sapan bir mesaj attı, ben dondum kaldım. Biraz ilişkisini bitirmesinin boşluğuyla biraz sinir bozukluğuyla böyle tepki verdiğini düşünüyorum ama ağrıma gitti çünkü hiç küfür eden biri değil normalde. Öyle ergen bir fan da değil. Sinir boşalması yaşadı diye düşünüyorum. Mesajına cevap vermedim henüz. Sizce nasıl bir tepki vermeliyim, içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurarak daha mı ılıman yaklaşmalıyım yoksa tavır koymam daha mı iyi olur? İlk defa böyle bir küfür yedim ondan durduk yere hemde. Ne yapacağımı bilemedim.
Not: Bu arada ben hiçbir zaman öyle “o benim olacak” tarzı muhabbetlere girmedim. O da girmezdi. İlk defa böyle bir saçmalık yaptı.
Not: Bu arada ben hiçbir zaman öyle “o benim olacak” tarzı muhabbetlere girmedim. O da girmezdi. İlk defa böyle bir saçmalık yaptı.
Son düzenleme: