• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durduk yere küfür yemek?

Şaka mı yapmaya çalışmış acaba
İlişkinizin derecesinden güç alarak

Arayıp sormadan niye böyle kaba bir mesaj attığını öğrenemezsin bence.

Biz de ağır ayrılıklar yaşadık ama en yakın arkadaşımıza anlamsızca küfür etmedik
Şaka gibi değildi pek... Ağırına gidiyor insanın durduk yere böyle birşey olması.

Mesajla anlaşılmamış olabilir belki şakasına yazmistir. Bu yaşa gelmiş birinin böyle saçma bir tavir sergilemesi inanılacak gibi değil. Umarım ciddi degildir. Gerçi şaka bile olsa terbiyesizligin lüzumu yok. Bence rahatsızlığını dile getir. Bundan sonra daha dikkatli olsun

25 yaşında birinin böyle bir cümle kurması bana çok çok garip geldi. Hayranlığı aşırı derecede abartmış arkadaşınız. Size ilerleyen zamanlarda da pek bir şey katabilecek biri değil diye düşünüyorum. Karar sizin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Değil mi, bence de. Abuk bir şey yüzünden küfür yemek gerçekten çok ağrıma gitti.
Arkadaşın deli midir nedir boşver. Millet birbirine giriyor da seviyesini koruyor,sen bir fotoğraf beğendiğin için (!) sana küfür etmesi ne derece mantıklı? Uğraşma boşver,en ufak birşeyde küfreden daha büyük bir olay yaşadığınızda neler neler demez.

25 yaşında birinin böyle bir cümle kurması bana çok çok garip geldi. Hayranlığı aşırı derecede abartmış arkadaşınız. Size ilerleyen zamanlarda da pek bir şey katabilecek biri değil diye düşünüyorum. Karar sizin. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu zamana kadar birbirimize çok şey kattık aslında. Normaldede bu üslupla konuşan bir insan değil. Birazda çektiği yalnızlık ve acıdan dolayı böyle yazdığını düşünüyorum ama ağırına gidiyor insanın.

Ya uzun yılların hatrı olmasa inanın ardıma bakmam silerim bende. Ama hiç böyle konuşmazdı yani. Birden bire oldu böyle.
Benim de uzun yıllardan beri sürdürdüğüm birbirimizin üzerinde çok emeğimizin olduğu arkadaşlarım var. Biri böyle dese direkt siler atarım. Hem terbiyesizliği hem zeka seviyesi yüzünden. Herkesin tavrı farklı.

Bu zamana kadar birbirimize çok şey kattık aslında. Normaldede bu üslupla konuşan bir insan değil. Birazda çektiği yalnızlık ve acıdan dolayı böyle yazdığını düşünüyorum ama ağırına gidiyor insanın.
İnanın söylediğiniz sebep de mantıklı bir açıklama olamaz böyle bir tepki için. Yani 11-15 arası bir yaşta olsa hadi çocuktur denir de bu kişi 25 yaşında. Aşırı saçma bir tepki. Siz yine de arkadaşlığınızı sürdürmek ve konuşmak istiyorsanız kırıldığınızı kendisine söyleyebilirsiniz.

İnanın söylediğiniz sebep de mantıklı bir açıklama olamaz böyle bir tepki için. Yani 11-15 arası bir yaşta olsa hadi çocuktur denir de bu kişi 25 yaşında. Aşırı saçma bir tepki. Siz yine de arkadaşlığınızı sürdürmek ve konuşmak istiyorsanız kırıldığınızı kendisine söyleyebilirsiniz.
Sinirim biraz geçince konuşmayı düşünüyorum ama yarına kadar bekleyeceğim. Haklısınız, ben de uzun süreli ilişkimi bitirdim ama kimseye saldırmadım. İnsanın kalbi çok kırılıyor böyle şeylerde.

Bunu ciddi yazmış olamaz bu yaşta biri. Şaka olarak yazdiysa da çok seviyesizce olmuş. Kendisine sormadan bilemeyiz hangisi olduğunu. Ciddiyse ve saçmaladigini kabul etmiyorsa güle güle dersiniz. Şakayla yaptiysa çok kötü bir şaka oldu bir daha yapma lütfen dersiniz. Aklınca şaka yaptiysa hemen ilişki kesmeye gerek yok bence yani.

Bunu ciddi yazmış olamaz bu yaşta biri. Şaka olarak yazdiysa da çok seviyesizce olmuş. Kendisine sormadan bilemeyiz hangisi olduğunu. Ciddiyse ve saçmaladigini kabul etmiyorsa güle güle dersiniz. Şakayla yaptiysa çok kötü bir şaka oldu bir daha yapma lütfen dersiniz. Aklınca şaka yaptiysa hemen ilişki kesmeye gerek yok bence yani.
Yok hemen iletişim kesmeye niyetim yok ama kırıldım tabi. Biraz zaman geçsin neden böyle yaptığını soracağım.

Back
X