- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi resurrection93
Bi clooney, bi enrique. Ölüleri bile para eder bence adamlarınEnrique Iglesias mı kaldı yav?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi clooney, bi enrique. Ölüleri bile para eder bence adamlarınEnrique Iglesias mı kaldı yav?
Johnny depp derim başka da bişey demem.Bi clooney, bi enrique. Ölüleri bile para eder bence adamların![]()
Enrique de onu bekliyodu zaten hasretle hey ALLAHIM![]()
Peekiii Enrique de bizi göreceh mi?![]()
Bu adam taa ben lisedeyken gençlik dergilerinde çıkardı. Aman onun olsun, alsın tepe tepe kullansın. Manyak mıdır nedir
Ben de Pierre Van Hooijdonk hayranıydim. O benim nişanlım olacak derdimTabi ergenken. 25 yaşımdayken böyle birşey nasıl diyebilirim onu düşünüyorum
Eki Görüntüle 2182337
Canim benim![]()
Johnny depp derim başka da bişey demem.
Bu arada enişte de erik gibiymiş kütür kütür... Öhöm! Neyse.
Ben olsam arkadaşımı arar "Hesabın mı çalındı? Senin yazacağına ihtimal dahi veremediğim bir mesaj geldi. Küfürlü, ergen şakası gibi, seviyesiz bir mesaj..." derdim.
25 yaşına gelmiş koskoca insanların bu tarz şeylerle uğraştığına inanamıyorum.
Mesajı onun yerine başkası yazmış gibi geldi bana. Hesabi çalınmış da olabilir.
O yazdıysa da fena saçmalamis. Bende sogurdum.
Adam 15 yıldır Anna ile beraber çoluğu çocuğu var. Vallahi güldüm ya sabah sabah . Neyse kesin bir dille bu yazdıkların beni çok kırdı ne gereği var böyle bir üslup kullanmanın dersin. Zaten sen böyle yazınca espri yaptım şaka ya falan diye yan çizer sende olsun genede kırıldım dersin
Benim olacak fistiiikk binicem ustune vurucam kirbaci
Arkadasinin tavrindan aklima bu geldi
gözünüz aydın madem:)Kendisiyle konuştuk bu sabah. Boşluğa düşmenin etkisiyle bu şekilde saçma sapan davrandığını söyledi. Özür diledi. Ben de bu yaşa gelip hala ergenliğini atamamış gibi saçma sapan küfürleri bir daha savurursa onunla arkadaşlığımı bitireceğimi söyledim. Bu lafların üstüne çok üzgün olduğunu, bir daha yapmayacağını söyledi. Sorun kapandı. :)
Acaba Enrique kimi seçecek?
Teşekkürler. :)gözünüz aydın madem:)