Durdurulamayan Kadın

KeediciK

Miyawww
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.775
19.536
158
Merhaba kızlar siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama üye olmam için demek ki bu karmaşada kalmam gerekiyormuş.
Şuan ki problemim annemle ilgili ve bir türlü çözüme kavuşturamıyorum fikilerinize ihtiyacım var.Annem ve Babam biz çok küçükken ayrıldılar ama benim okul durumlarım derslerimin o dönemde kötüye gitmesi sebebiyle aynı evde yaşamaya devam ettiler.Ben ilkokul zamanlarında annemin görüştüğü birkaç kişi vardı ve ben bunları normal karşılardım çünkü bana bunun normal olduğunu mutsuz olduğunu ve boşanmış biri olarak buna hakkı olduğunu söylerdi.Sonrasında aklım yetmee başlayınca bu davranışlarının yanlış olduğunu anlattım ve bu olayları bıraktığını düşündüm.
Babam otoriter yeri geldiğinde baskıcı bir tiptir ama hiç bu zamana kadar hayatına farklı birine koymadı ve bunu düşünmedi bile.Herşey normal gibi gözüksede geçenlerde annemin mesajlarına denk geldim ve şok oldum.Hayatında biri var ve liseli çocuklar gibi yazışmalar bende adamı aradım ağzıma geleni saydım ve en kötüsü bir çocuğu olduğunu adama söylememiş ben annemle konuştum benden utanıyorsun ama benim senden utanmam lazım dedim birdaha bu durumla karşılaşmim bu babama haksızlık dedim.
Bana dediği ise hayatımı tabi ki kurucam bir an önce evlen ve git bende bu adamı terk edim o beni terketmeden çok üzülürüm dedi.Babamın hiçbir durumdan haberi yok ve hala ona çok iyi davranıyor hiçbirşey olmamış gibi.Babam dün bana sen olmasan evlenirdim belki ama senin hayatın benim için önemli dedi.Ben bunu duyunca ağlamaktan bunu sağladığım için utandım ben onun hayatına da engel oluyorum napmalıyım.
Çok uzun oldu ama okuyanlardan fikir bekliyorum.

buyuklerın cocukları bu duruma dusurmeye hakları yok
kendınızı suclu veya kotu hıssetmeyın
ınsallah kendı hayatınızı kurar olumsuzluktan kurtulur örnek bı anne olursunuz ılerde

Allah yardımcınız olsun. Eğer annenız szı sakladıysa o adamdan gerçekten ayıp etmiş
Annenız babanız suan ayrı yaşadığına göre bence gıdın babanızın yanına annenızde ne yapıyorsa yapsın.
Benım annem 18 yıl baktı bıze hayatını kurmadı 3 kız kardeştik.
sırf 3 tane kızı oldugu ıcın ve bıze zarar verebileceklerı ıcın evlenmedı. Dul kaldıgında gencecikti.
Şuan 3 ümüzde evlendık ve annemde yuvasını kurdu onun adına çok mutluyum. Keşke annenız böyle laflar söylemeseydı.
Sizin için en ıyısı babanızın yanına gitmek

*Boşanıp aynı evde yaşamak zaten normal bir durum değil. Bunu çocuk var diye devam ettirilmesi zaten çok saçma.

*Büyüdüğüne göre de kiminle evleniyorsa evlensin veya gitsin evden. Herkes zaten kendi hayatını yaşıyor ne de olsa.

Fazla birşey yazmak istemiyorum. Çünkü hala aynı evde olan boşanmış insanlardan bahsediyoruz, hala şoktayım..

annen çok bencil. artık küçük degilsin babanla da yasayabilirsin annen gitsin kimle evlenmek istiyosa evlensin. tamam bosanmıs bırı ve elenmek hakkıdır ama sana senın yuzunden bu adama katlanıyroum mesajı vermesi üzücü.

Annenize söyleyin.
Derhal ayrılsın babanızdan..
Yazık adama.
Siz de babanızla mutlu mutlu yaşayın..
Bunu söyledim zaten ama o tek başına yaşıyacak maddi durumu da olmaz ben çok üzülüyorum şuan sakladığım için

Bu yazınız beni çok etkiledi Adamın bana söylediği senden haberim bile yoktu oldu.Annemle babam aynı evde yaşıyor bizden sebep

Ben babama haksızlık ediyorum bu şekilde doğru söylüyorsun en azından belki oda doğru biriyle hayatını birleştirir

Boşanmış olduklarına göre herkes hayatını nasıl devam ettirmek istiyorsa öyle sürdürebilir babanızın yalnız kalması kendi tercihi kendinizi suçlamayın annenizin de hayatında biri olması yine kendi tercihi boşanmış kadın hep yalnız kalmak istemiyor olabilir bu durumda da onu suçlamanız yersiz
Anne baba kimliği ile karı koca kimliği çok farklı Sonuçta size karşı davranışlarında sorun yoksa onların başka kişilerle olan ilişkilerine karışmamalısınız
Siz artık kendiniz reşit bir bireysiniz kendi hayatınızla ilgilenin Boşverin herkesin kendi tercihi

babanızla yaşayabilirsiniz artık çocuk değilsiniz annenizde çok özlediği hayatını kursun en azından ilişkisinin adı olsun!!

Çevreye çok mutluyum diyordu babam çok fedakarlık yaptı benim ciddi ilişkim onay vermediği için bitirdim şimdide bana evlen git ben hayatımı yaşim diyor

sanırım boşanmışlar annenin hayatına birisni sokması anrmal değil anormal olan birkaç kişi sokması vede seni saklaması ciddi birşeyler yaşamıyor demekki ki babana üzüldüm eğer tercih etme gibi şansın varsa ve ayrı yaşıyorlarsa baban ile yaşamalısın canım üzücü elbet ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…