24 yaşındayım ve küçüklüğümden beri babamdan nefret etmiştim zamanla anladımüzüldüm senin için ya yaşın kaç
Bunu söyledim zaten ama o tek başına yaşıyacak maddi durumu da olmaz ben çok üzülüyorum şuan sakladığım içinAnnenize söyleyin.
Derhal ayrılsın babanızdan..
Yazık adama.
Siz de babanızla mutlu mutlu yaşayın..
Kız kardeşim var anneme çok düşkün liseye gidiyor ya çok pskolojisi bozulursa buna rağmen doğrusu buysa ayrılmasını sağlıcamEvleri ayirmalarini sagla.
Babanla yasamayi tercih et.
Bu yazınız beni çok etkilediAllah yardımcınız olsun. Eğer annenız szı sakladıysa o adamdan gerçekten ayıp etmiş
Annenız babanız suan ayrı yaşadığına göre bence gıdın babanızın yanına annenızde ne yapıyorsa yapsın.
Benım annem 18 yıl baktı bıze hayatını kurmadı 3 kız kardeştik.
sırf 3 tane kızı oldugu ıcın ve bıze zarar verebileceklerı ıcın evlenmedı. Dul kaldıgında gencecikti.
Şuan 3 ümüzde evlendık ve annemde yuvasını kurdu onun adına çok mutluyum. Keşke annenız böyle laflar söylemeseydı.
Sizin için en ıyısı babanızın yanına gitmek
Ben babama haksızlık ediyorum bu şekilde doğru söylüyorsun en azından belki oda doğru biriyle hayatını birleştirirannen çok bencil. artık küçük degilsin babanla da yasayabilirsin annen gitsin kimle evlenmek istiyosa evlensin. tamam bosanmıs bırı ve elenmek hakkıdır ama sana senın yuzunden bu adama katlanıyroum mesajı vermesi üzücü.
Kardeşimin dersleri etkilenir diye birşey demiyordum benama sizin yaşlarınızda küçük değil ki.izin verin artık ailenize.mutsuzlar demekki. onlarda kendi hayatları yaşasınlar. ben onlara kızamadım.
Çevreye çok mutluyum diyordu babam çok fedakarlık yaptı benim ciddi ilişkim onay vermediği için bitirdim şimdide bana evlen git ben hayatımı yaşim diyor*Boşanıp aynı evde yaşamak zaten normal bir durum değil. Bunu çocuk var diye devam ettirilmesi zaten çok saçma.
*Büyüdüğüne göre de kiminle evleniyorsa evlensin veya gitsin evden. Herkes zaten kendi hayatını yaşıyor ne de olsa.
Fazla birşey yazmak istemiyorum. Çünkü hala aynı evde olan boşanmış insanlardan bahsediyoruz, hala şoktayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?