Durdurulamayan Kadın

Annenle baban bosanmis zaten senin icin ayni evde yasiyorlarmis yanlissam duzelt anladigim annenin baskasiyla gorusmesi normalde seni neden saklamis bide onun mesajlarini okuman hic hos degil
Çok doğru anlamıssınız saklamasının nednei galiba benim engel olucağım çünkü babamla bildiğiniz karı koca hayatı yaşıyolar

Çok doğru anlamıssınız saklamasının nednei galiba benim engel olucağım çünkü babamla bildiğiniz karı koca hayatı yaşıyolar
Kari koca iliskileri varsa cok kotu birsey yapiyor malesef babaniza durumu anlatin bence kim kimi istiyorsa onunla evlensin

Kari koca iliskileri varsa cok kotu birsey yapiyor malesef babaniza durumu anlatin bence kim kimi istiyorsa onunla evlensin
Hafta sonu konuştum babamla bukadar detay anlatamadım sadece ben aynı evde olmanızı istemiyorum ayrısınız sonuçta farklı hayatlar kurmanız gerekiyor dedim ayırın evleri dedim bunu istemem tuhaf geldi biraz ona durduk yere istemiş gibi oldum ona göre.Yakın zamanda ayrılcak evler

Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için göremediğim noktaları görmemi sağladığınız için yakın zamanda evler ayrılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…