Haklısınız kardeşime uygun bir dille açıklayıp gitmesini istemeliyim anneminBoşanmış olduklarına göre herkes hayatını nasıl devam ettirmek istiyorsa öyle sürdürebilir babanızın yalnız kalması kendi tercihi kendinizi suçlamayın annenizin de hayatında biri olması yine kendi tercihi boşanmış kadın hep yalnız kalmak istemiyor olabilir bu durumda da onu suçlamanız yersiz
Anne baba kimliği ile karı koca kimliği çok farklı Sonuçta size karşı davranışlarında sorun yoksa onların başka kişilerle olan ilişkilerine karışmamalısınız
Siz artık kendiniz reşit bir bireysiniz kendi hayatınızla ilgilenin Boşverin herkesin kendi tercihi
Canım karı- koca hayatlarındevam esiyor mu? Anladığım kadarıyla sadece aynı evde yaşıyorlar, annen bu kadar nefret ediyorsa babandan Hatayı başta yapmayacaktı , bence sana anlatabilirdi boşandığını bunun normal olduğunu vs işine gelince sevgililerini çok güzel açıklamış24 yaşındayım ve küçüklüğümden beri babamdan nefret etmiştim zamanla anladım
Haklısınız evet bunu yapmam gerekiyorbabanızla yaşayabilirsiniz artık çocuk değilsiniz annenizde çok özlediği hayatını kursun en azından ilişkisinin adı olsun!!
Allah yardımcın olsun ınan çok uzuldum. Bu saatten sonra aynı evde yaşamasınlar bence .sBu yazınız beni çok etkilediAdamın bana söylediği senden haberim bile yoktu oldu.Annemle babam aynı evde yaşıyor bizden sebep
Hayır devam ediyorlardı aynı odada uyuyolar ve hani birşey begensin babama aldırıyor kullanıyor resmenCanım karı- koca hayatlarındevam esiyor mu? Anladığım kadarıyla sadece aynı evde yaşıyorlar, annen bu kadar nefret ediyorsa babandan Hatayı başta yapmayacaktı , bence sana anlatabilirdi boşandığını bunun normal olduğunu vs işine gelince sevgililerini çok güzel açıklamış
Kesinllikle babamın arkasında olucam çevreye babamı kötülüyor ben onu tek bırakmam zatensanırım boşanmışlar annenin hayatına birisni sokması anrmal değil anormal olan birkaç kişi sokması vede seni saklaması ciddi birşeyler yaşamıyor demekki ki babana üzüldüm eğer tercih etme gibi şansın varsa ve ayrı yaşıyorlarsa baban ile yaşamalısın canım üzücü elbet ama
Tek kişiyle değil ben sorduğumda mutsuzum napim bunlar doğal diyor.Ya madem senin için ayni evde yasiyorlar evli kalsalardi o zaman
Yani annen tek kisiyle gorusuyorsa belki baban yuzunden ciddiyete dökemiyor olabilir babana çitlatabilirsin ne olacaksa olsun
Benim buna inancım bile yok evlilik fikri duyunca korkuyorum artıkbuyuklerın cocukları bu duruma dusurmeye hakları yok
kendınızı suclu veya kotu hıssetmeyın
ınsallah kendı hayatınızı kurar olumsuzluktan kurtulur örnek bı anne olursunuz ılerde
Kardeşimin dersleri etkilenir diye birşey demiyordum ben
Ama bu çok seviyesiz kusura bakma lütfen ya evlisindir ya değil, boşanıp aynı yatakta yatmak nedir ki ? Annenin hesabı baban maddi olarak hayatını kolaylaştırsın o da dışarıda keyfine baksın sen sadece bahane olmuşsunHayır devam ediyorlardı aynı odada uyuyolar ve hani birşey begensin babama aldırıyor kullanıyor resmen
Can'ım karı- koca hayatları devam ediyor çocuk için fedakarlık hikaye herşey para içinama bu annenizede babanızada artık haksızlık. lise biter üniversite başlar sonra başka bişey çıkar. çocuk her türlü etkilenir durumdan. bence artık onları azat edin. ilkokula gitmiyor ya koskoca liseye giden çocuk.
annenizede kızmayın. kadınlar duygusal varlıklardır.demekki bir erkek tarafından sevilmek istiyor. hemen yargılamayın.kendi hayatınıza bakın.
ben olsam anlamaya çalışırdım.
Bencillik yapmamın nedeni kardeşimdi benim derslerimi çok etkilemiştiEvet anneniz sizden bahsetmemekle hata yapmış ama siz de oda bencilsiniz. Artık küçük değilsiniz bırakın da ikisi de mutlu olacakları hayati kursunlar. Olayları bu kadar dramatik anlatinca bende yaşınız küçük sandım. Sonuçta boşanmış kadın yardım edinde babamla evleri ayirip kendi düzenlerini kursunlar.
Aynısını dedi sizin için devam ettim bana ödül olarak adamı arayıp beni mi rezil ediyorsun dedi.Benim artık tek düşündüğüm sen değil kardeşin dedi.Sorsan "çocuğum için devam ettirdim, fedakarlık yaptım" der.
Tek kişiyle değil ben sorduğumda mutsuzum napim bunlar doğal diyor.
Şiddetli tartışmalar yüzündenmiş ama sonrasında kendileri aynı evde yaşama kararı almış sonrası da ben annemin anlattıklarını normal görüp mutlu değilse biriyle olabilir diye dusunuyodum küçükkenonlar neden boşandılar. sizle ilgisi yok sanırım. annen babasının maaşını almak için mi boşandı acaba.
yaşam tarzları normal gelmedi.
sende kardeşinde küçük çocuk değilsiniz. Boşandık diyebilirler.
Aynısını dedi sizin için devam ettim bana ödül olarak adamı arayıp beni mi rezil ediyorsun dedi.Benim artık tek düşündüğüm sen değil kardeşin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?