Durdurulamayan Kadın

Haklısınız kardeşime uygun bir dille açıklayıp gitmesini istemeliyim annemin

24 yaşındayım ve küçüklüğümden beri babamdan nefret etmiştim zamanla anladım
Canım karı- koca hayatlarındevam esiyor mu? Anladığım kadarıyla sadece aynı evde yaşıyorlar, annen bu kadar nefret ediyorsa babandan Hatayı başta yapmayacaktı , bence sana anlatabilirdi boşandığını bunun normal olduğunu vs işine gelince sevgililerini çok güzel açıklamış

Bu yazınız beni çok etkiledi Adamın bana söylediği senden haberim bile yoktu oldu.Annemle babam aynı evde yaşıyor bizden sebep
Allah yardımcın olsun ınan çok uzuldum. Bu saatten sonra aynı evde yaşamasınlar bence .s

Ya madem senin için ayni evde yasiyorlar evli kalsalardi o zaman
Yani annen tek kisiyle gorusuyorsa belki baban yuzunden ciddiyete dökemiyor olabilir babana çitlatabilirsin ne olacaksa olsun

Hayır devam ediyorlardı aynı odada uyuyolar ve hani birşey begensin babama aldırıyor kullanıyor resmen

Kesinllikle babamın arkasında olucam çevreye babamı kötülüyor ben onu tek bırakmam zaten

Ya madem senin için ayni evde yasiyorlar evli kalsalardi o zaman
Yani annen tek kisiyle gorusuyorsa belki baban yuzunden ciddiyete dökemiyor olabilir babana çitlatabilirsin ne olacaksa olsun
Tek kişiyle değil ben sorduğumda mutsuzum napim bunlar doğal diyor.

Evet anneniz sizden bahsetmemekle hata yapmış ama siz de oda bencilsiniz. Artık küçük değilsiniz bırakın da ikisi de mutlu olacakları hayati kursunlar. Olayları bu kadar dramatik anlatinca bende yaşınız küçük sandım. Sonuçta boşanmış kadın yardım edinde babamla evleri ayirip kendi düzenlerini kursunlar.

buyuklerın cocukları bu duruma dusurmeye hakları yok
kendınızı suclu veya kotu hıssetmeyın
ınsallah kendı hayatınızı kurar olumsuzluktan kurtulur örnek bı anne olursunuz ılerde
Benim buna inancım bile yok evlilik fikri duyunca korkuyorum artık

Kardeşimin dersleri etkilenir diye birşey demiyordum ben

ama bu annenizede babanızada artık haksızlık. lise biter üniversite başlar sonra başka bişey çıkar. çocuk her türlü etkilenir durumdan. bence artık onları azat edin. ilkokula gitmiyor ya koskoca liseye giden çocuk.

annenizede kızmayın. kadınlar duygusal varlıklardır.demekki bir erkek tarafından sevilmek istiyor. hemen yargılamayın.kendi hayatınıza bakın.

ben olsam anlamaya çalışırdım.

Hayır devam ediyorlardı aynı odada uyuyolar ve hani birşey begensin babama aldırıyor kullanıyor resmen
Ama bu çok seviyesiz kusura bakma lütfen ya evlisindir ya değil, boşanıp aynı yatakta yatmak nedir ki ? Annenin hesabı baban maddi olarak hayatını kolaylaştırsın o da dışarıda keyfine baksın sen sadece bahane olmuşsun

Can'ım karı- koca hayatları devam ediyor çocuk için fedakarlık hikaye herşey para için

Bencillik yapmamın nedeni kardeşimdi benim derslerimi çok etkilemişti

onlar neden boşandılar. sizle ilgisi yok sanırım. annen babasının maaşını almak için mi boşandı acaba.

yaşam tarzları normal gelmedi.

sende kardeşinde küçük çocuk değilsiniz. Boşandık diyebilirler.

Sorsan "çocuğum için devam ettirdim, fedakarlık yaptım" der.
Aynısını dedi sizin için devam ettim bana ödül olarak adamı arayıp beni mi rezil ediyorsun dedi.Benim artık tek düşündüğüm sen değil kardeşin dedi.

Şiddetli tartışmalar yüzündenmiş ama sonrasında kendileri aynı evde yaşama kararı almış sonrası da ben annemin anlattıklarını normal görüp mutlu değilse biriyle olabilir diye dusunuyodum küçükken

Aynısını dedi sizin için devam ettim bana ödül olarak adamı arayıp beni mi rezil ediyorsun dedi.Benim artık tek düşündüğüm sen değil kardeşin dedi.

Yaptığına kılıf bence bunlar. Hem hayatı rahat rahat yaşayacak hem de sizin için yaptım. Karşısında artık çocuk yok. Madem fedakarlık yapmış tam yapsın, babanızdan biraz örnek alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…