Durdurulamayan Kadın

Keşke hiç öğrenmeseydim diyorum bazen
Anne baba olunması, mükemmel olduklarını ya da mutlaka olmaları gerektiğini göstermiyor.
Onları ana babadan öte, insan olarak görmeye çalış. İnsanlar hata yapabilir.
Kendi hayatınla ilgilen. Yaşın da 24 zaten, yavaş yavaş kendi hayatının sorumluluğunu alabilirsin. İş hayatı evlilik gibi yani.. Mutlu olmak için gerekeni yap.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için benim için en doğrusu kendi ayağımın üzerinde durup kardeşime örnek olmak olucak

yine bir doğurmakla anne olunmuyor vakası daha...

ama sizin yaşlarınızda küçük değil ki.izin verin artık ailenize.mutsuzlar demekki. onlarda kendi hayatları yaşasınlar. ben onlara kızamadım.
bende böyle düşünüyorum
artık kızlar küçük değil 24 yaşında ve liseye giden iki kız var kendilerini koruyabilecek kıvama gelmişler
annesi de aynı evin içinde hem boşanmış ve mutsuz olarak eski eşiyle yaşamaya devam etmiş
babası ayrı eve çıksın konu sahibi de hangisini isterse onla yaşasın

bence babanla konuş ayrı eve çıksın, zaten o evde senin mutluluğun için kalıyor yanlış anlamadıysam değil mi? sen ona öyle mutlu olmadığını anlat, ayrı eve çıkınca babanla kal annen de napıyorsa yapsın. kusura bakma annen için hoş şeyler düşünmüyorum, senden utanması utanç verici. hem sen de 24 yaşındasın umarım yakın zamanda mutlu bir yuva kurarsın, biraz daha sabret ya da git konuş babanla

konuyu okudukça kesinlikle ayrı eve çıkmalılar fikrim pekişiyor
ana baba boşanmış da boşanmanın sorumluluğunu almamış kısaca
boşanırsan zor da olsa kendine yeni hayat kurarsın yeni ev tutarsın çocuklar bocalasa da toparlarlardı
sanırım konu sahibinin babası evdeki düzeni bırakmak istememiş
anne de dul kadın olarak toplumda tek kalmak istememiş
çocuklar da zorlanınca böyle yöntem bulmuşlar ama bu tür yaşam oldurulabilir bir şey değil herkes çalışıyormuş çıksınlar ikisi de ayrı eve duyursunlar boşandıklarını
sevgili olmak istiyorsalar da evlenmek istiyorlarsa da ayrı evde yapsınlar bunu
çocuklar da ona göre kimde yaşayacağına karar verir

her kes anne olamiyor demekki dogurmakla anne olunmuyor

yine bir doğurmakla anne olunmuyor vakası daha...
Kendi
Evet konuyu çok açmadan ayrı evde yaşamalarını istemem daha doğru olucak evet bizim pskolojimiz bozulmasın diye öyle yapmışlar sanırım ama bu şekilde daha yaralayıcı oldu

Evey ayrı evde olmalarını isteyip en azından kardeşimin bu süreçlere şahit olmasını engelleyebilirim

Ha deyincede evlenilmiyor. Nerde koca.

Bu olaylardan sonra güven problemi de yaşıyorum iş bakımından kendi ayaklarımın üzerinde sağlam durup dediğinide yapabilirim
Belki eski konularıma bakmak istersin.Ben de çok kötü bir çocukluk yaşadım o yüzden seni anlıyorum.Şuan ben de kurtulmaya çalışma evresindeyim.Umarım mutlu huzurlu bir hayatın olur bundan sonra...

Belki eski konularıma bakmak istersin.Ben de çok kötü bir çocukluk yaşadım o yüzden seni anlıyorum.Şuan ben de kurtulmaya çalışma evresindeyim.Umarım mutlu huzurlu bir hayatın olur bundan sonra...
Senin adına çok sevindim hemen okuyorum inşallah bende yaparm

Kaç yasındasın ki üniverste falan okumak icin git ikiside kursun hayatını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…