24 yaşındayım dışardan okuyorum şuan çalışıyorumKaç yasındasın ki üniverste falan okumak icin git ikiside kursun hayatını..
Bende zaten birlikte kalsınlar demiyorum ki bu şekilde kalan annem ben zorunluluk yapmıyorum ki dediğinizi yapıp konuşup evleri ayırmalarını isticem zatenkonu sahıbı anne ve babanızı ne duruma koydugunuzu ıstersenız bır dusunun..sizle acık ve net konusuyorum..çunku artık bu olgunlukta ve yastasınız..ayrılmıs ıkı ınsandan bahsedıyorsunuz..ve bence tek bencıllık yapan sızsınız..sizin ıcın senelerdır bu hayata katlanmak zorunda kalan anne babanızada haksızlık yapıyorsunuz..anne ve babanızı bu saatten sonra bırlestıremessınız ..lutfen artık ıkısınıde ozgur bırakın..
Evet ayrı bir evde istediği gibi yaşayabilir bunu isticem kendisindenTuhaf olan boşanmış bir kadının sevgilisi olması değil,boşandığı kocasıyla aynı evde yaşaması..
Annenizin de sizden hariç bir hayatı ve duyguları var,boşandı diye hayata mı küssün kadın bırakın nasıl mutluysa öyle yaşasın ama tabiki babandan ayrı evde..
Bunu bi yapamadım işteBanane demeyi öğren. Cok basit bak "banane ya"...
İnanın anlamaya çok çalıştım onu mesajlara rağmen karşıma alıp bana mantıklı açıklama yapmasını istedim o beni konuştuğu kişilere çocuğu olarak anlatmasa bile ben anlamaya çalıştım onu ama hata olarak kabul etmemesine şaşırdım mesajları sen görmemeliydin diyor bende bence babamla aynı evde yaşarken sen o mesajları atmamalıydın yanlış olan asıl bu dedim.Bir süre kendisinden uzak kalmam gerekiyor.Resmi olarak boşanmış bir kadın olarak annenizin bir ilişki yaşamasını yanlış bulmadım. Asıl sorun boşandığı eşiyle aynı evde yaşaması bence. İlk önce bu halledilmeli.
Ayrıca anne-babanın başka biriyle ilişkisi, liseli gibi aşk yaşaması, mesajlaşması kabullenilmesi zor bir durum. bu açıdan sizi anlıyorum ama bunun annenizin en doğal hakkı olduğunu da belirtmek isterim. Türk toplumundaki çocuklu kadının rolü ölene kadar kendini sadece kocasına çocuklarına adamak, boşanmışsa da başkasını asla düşünememek gibi algılandığı için annenizin hayatı kolayca yargılanabilir görünüyor herkesin gözüne.
Anne-evlat ilişkinizde bir sıkıntı yoksa, size sevgisi ilgisi tamsa bu konu yüzünden annenizle aranızı açmamanızı tavsiye ederim. Herkesin duygusal ihtiyaçları belli bir yaştan, ebeveyn olduktan sonra stabil konuma geçemiyor maalesef.. Televizyonda görüyoruz 80 yaşında hala sevme sevilme ilgi duyma ihtiyacı hisseden insanlar var.
bosanip ayni evde yasamaya devam etmek ne demek?Merhaba kızlar siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama üye olmam için demek ki bu karmaşada kalmam gerekiyormuş.
Şuan ki problemim annemle ilgili ve bir türlü çözüme kavuşturamıyorum fikilerinize ihtiyacım var.Annem ve Babam biz çok küçükken ayrıldılar ama benim okul durumlarım derslerimin o dönemde kötüye gitmesi sebebiyle aynı evde yaşamaya devam ettiler.Ben ilkokul zamanlarında annemin görüştüğü birkaç kişi vardı ve ben bunları normal karşılardım çünkü bana bunun normal olduğunu mutsuz olduğunu ve boşanmış biri olarak buna hakkı olduğunu söylerdi.Sonrasında aklım yetmee başlayınca bu davranışlarının yanlış olduğunu anlattım ve bu olayları bıraktığını düşündüm.
Babam otoriter yeri geldiğinde baskıcı bir tiptir ama hiç bu zamana kadar hayatına farklı birine koymadı ve bunu düşünmedi bile.Herşey normal gibi gözüksede geçenlerde annemin mesajlarına denk geldim ve şok oldum.Hayatında biri var ve liseli çocuklar gibi yazışmalar bende adamı aradım ağzıma geleni saydım ve en kötüsü bir çocuğu olduğunu adama söylememiş ben annemle konuştum benden utanıyorsun ama benim senden utanmam lazım dedim birdaha bu durumla karşılaşmim bu babama haksızlık dedim.
Bana dediği ise hayatımı tabi ki kurucam bir an önce evlen ve git bende bu adamı terk edim o beni terketmeden çok üzülürüm dedi.Babamın hiçbir durumdan haberi yok ve hala ona çok iyi davranıyor hiçbirşey olmamış gibi.Babam dün bana sen olmasan evlenirdim belki ama senin hayatın benim için önemli dedi.Ben bunu duyunca ağlamaktan bunu sağladığım için utandım ben onun hayatına da engel oluyorum napmalıyım.
Çok uzun oldu ama okuyanlardan fikir bekliyorum.
bosanip ayni evde yasamaya devam etmek ne demek?Merhaba kızlar siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama üye olmam için demek ki bu karmaşada kalmam gerekiyormuş.
Şuan ki problemim annemle ilgili ve bir türlü çözüme kavuşturamıyorum fikilerinize ihtiyacım var.Annem ve Babam biz çok küçükken ayrıldılar ama benim okul durumlarım derslerimin o dönemde kötüye gitmesi sebebiyle aynı evde yaşamaya devam ettiler.Ben ilkokul zamanlarında annemin görüştüğü birkaç kişi vardı ve ben bunları normal karşılardım çünkü bana bunun normal olduğunu mutsuz olduğunu ve boşanmış biri olarak buna hakkı olduğunu söylerdi.Sonrasında aklım yetmee başlayınca bu davranışlarının yanlış olduğunu anlattım ve bu olayları bıraktığını düşündüm.
Babam otoriter yeri geldiğinde baskıcı bir tiptir ama hiç bu zamana kadar hayatına farklı birine koymadı ve bunu düşünmedi bile.Herşey normal gibi gözüksede geçenlerde annemin mesajlarına denk geldim ve şok oldum.Hayatında biri var ve liseli çocuklar gibi yazışmalar bende adamı aradım ağzıma geleni saydım ve en kötüsü bir çocuğu olduğunu adama söylememiş ben annemle konuştum benden utanıyorsun ama benim senden utanmam lazım dedim birdaha bu durumla karşılaşmim bu babama haksızlık dedim.
Bana dediği ise hayatımı tabi ki kurucam bir an önce evlen ve git bende bu adamı terk edim o beni terketmeden çok üzülürüm dedi.Babamın hiçbir durumdan haberi yok ve hala ona çok iyi davranıyor hiçbirşey olmamış gibi.Babam dün bana sen olmasan evlenirdim belki ama senin hayatın benim için önemli dedi.Ben bunu duyunca ağlamaktan bunu sağladığım için utandım ben onun hayatına da engel oluyorum napmalıyım.
Çok uzun oldu ama okuyanlardan fikir bekliyorum.
annenin yaptigina dogru demiyorum(seni gizlemesi, o sekilde gorusmesi).. ama babana da bi bagi yokki, bosanmislar.. cocuk icin bi arada yasayacaklardi madem, bosanmasalardiİnanın anlamaya çok çalıştım onu mesajlara rağmen karşıma alıp bana mantıklı açıklama yapmasını istedim o beni konuştuğu kişilere çocuğu olarak anlatmasa bile ben anlamaya çalıştım onu ama hata olarak kabul etmemesine şaşırdım mesajları sen görmemeliydin diyor bende bence babamla aynı evde yaşarken sen o mesajları atmamalıydın yanlış olan asıl bu dedim.Bir süre kendisinden uzak kalmam gerekiyor.
Bende bundan çok rahatsız durumdayım çevrede ayrı olduklarını bilen yok bu şekilde ortaya çıkarsa zaten daha kötü şeyler olucakbosanip ayni evde yasamaya devam etmek ne demek?
simdi aslinda ikisi de bekar, (dogru veya yanlis demiyorum) ayri hayatlar kurmak istemeleri olagan.. ama durumdan dolayi, sanki evli kadin baskasiyla gorusuyo gibi oluyo.. ayni evde yasamak en basta yanlis olan.. bence once o cozulmeliydi..
Hmm evlilik yasn gelmiş:)24 yaşındayım dışardan okuyorum şuan çalışıyorum
Şuan evliliğe çok fazla inancım yok mutsuz olurum gibi düşünüyorum o yüzden işe odaklanıyorumHmm evlilik yasn gelmiş:)
Kesinllikle haklısınız konuyu açtığım günden beri konuşma fırsatı yaratmaya çalışıyorum ve bunu isteyip ikisininde bir hayat kurmasını sağlamalıyım.ikisini de al karşına konuş.ben artık belirli yaşa geldım bu yaştan sonra birinizle de devam edebilir deyin.sizi mutsuz görüyorum ayrılın ve yolunuza bakın lutfen de.hatta beni düşünüyorsanız gerçekten bu dediğimi yapın dersin.babanla kalırsın o da evlensin kimle istiyorsa.ya evlenir yada okulun biter kendin eve çıkarsın sonra.üvey annelik yapacak çok bir durum olmaz bu yaştan sonra.
Umarım babama çok detay vermeden bu konuyu açıp ayrılmalarını isticem oda okey verirse çözümlencek inşÇok üzücü zor Bi durum ama ayırmalı evleri muhlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?