Duri'nin Çeyizleri...

durin

İçimdeki kıpırtım MELEĞİM
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
353
1
118
Antalya
Arkadaşlar Merhaba, ne zamandır resimleri yüklemek istiyordum sonunda becerdim,8 senenin emeğiyle almış olduğum çeyizlerim karşınızda.Değerli yorumlarınızı bekliyorum.Daha resmini ekleyemediğim çok şey var artık fırsat buldukça eklerim.

tv ünitem
orta sehpam
zigon sehpalarım
fiskos sehpam
dresuar setim
yalnız dresuar aynam bu resimdekinden
yemek odam gümüşlük ve vitrin almadım.
koltuklarımın rengi yemek odasında eklediğim pembeden (sandalyelerini almadım.)
yatak odam
6 kapılı dolap
biomagic yatağım
biotech yastık

Eki Görüntüle 366419

Eklentiler

• $bosch ocak.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 112
  • $27900_ARCELIK-2486-CEI-02_large.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $bosch aspiratör.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 95
  • $bosch bulaşık makinası.webp
    10 KB · Görüntüleme: 79
  • $bosch çamaşır makinası.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 96
  • $bosch fırın.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 121
  • $arzum doğrayıcı.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 96
  • $arzum ekmek kızartma makinası.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $arzum narenciye sıkacağı.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 103
  • $arzum öğütücü.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 81
  • $arzum iyonlu saç kurutma makinası.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 95
  • $pizza tavası.webp
    5 KB · Görüntüleme: 89
  • $tefal standlı mikser.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 83
  • $tefal ütü.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 93
  • $bernardo çatal bıçak seti.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 83
  • $moulinex katı meyve sıkacağı.webp
    3 KB · Görüntüleme: 82
  • $FB,459,42,emsan-tombo-caydanlik-takimi-kirmizi-emsan.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $ihlas temizlik robotu.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 227
  • $yumurta fırçası.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 71
  • $borcam 2li.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 165
  • $kalpli cips tabağı.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 87
  • $PAABAH~1.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 107
  • $sosluk.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 111
  • $soyacak.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 87
  • $nevresim takımı.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 82
  • $pijama.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 103
  • $pijama takımı.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 92
  • $yıkama torbası.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 103
  • $yıkama torbası büyük.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $kopanıklı yastık kılıfı.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 83
  • $days in colours pike takımı.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 102
  • $englısh home çarşaf.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
Canım çok teşekkür ederim güzel yorumun için sağolasın.

Nevresim seçimini English Home'dan yapmışsın, çok beğendim. Mutlulukla kullan tatlım

Nevresim seçimini English Home'dan yapmışsın, çok beğendim. Mutlulukla kullan tatlım

Evet canım Englısh home'dan daha alacağım çok şey var bu hafta sonu gidip bikaç eksiğimi daha almak istiyorum.Paylaşırım tatlım.

canım herşeyin çok güzel sonunda yüklemişssin resimler çok sevindim ayyy herşeyin harika yatak örtülerimiz aynı bu arada istediğim çamaşır ve bulaşık makinesini almışsın fırınında çok güzel ne kadara mal oldu bunlar

birde düğün yakın tarihtemi canım hepsi bitmiş neredeyse

Canım çok teşekkür ederim huzurla mutlulukla kullanalım inşallah tüm aldıklarımızı.Tatlım buzdolabı hariç tüm beyaz eşyaları bosch' tan aldım çok araştırdım özellikleri çok olan ve kullanışlı olanları tercih ettim 6300 tl ye vadeli olarak aldım.Buzdolabım Arçelik 630 lt diğerleriyle (özelliği çok fazla olmayan no frostlarla)aynı fiyat olduğu için ve geniş olduğu için tercih ettim hepsi A sınıfı.Canım düğün tarihi henüz almadık ama olursa Haziran gibi falan düşünüyoruz tatlım.

Güle güle kullan tatlım çeyizinii :)) Arzum bukayı bende düşünüyorumm tavsiye edenler çok fazla senin tercih etme nedenin nedir? kullandın mı? Bi çok marka var kafam karışıyo :18:

Canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.Arzum bukayı almadan önce çok fazla seçenek inceledim ama iyon teknolojisinin olması,sıcak havanın yanında soğuk hava üfleme özelliğinin olması,ekranından yönetebilmen,2000 W olması vs.tercih sebebimdi.İyon hariç diğer (bazı) özellikler hemen hemen her makinada var ama kullanım kolaylığı bakımından magazada bizzat deneyerek gördüm çok güzel bir ürün tavsiye ederim.En uygun fiyatta Evkur'da bu arada bilgin olsun canım.

çok güzel canım güle güle kullan .eeeee 8 yıl dile kolay ancak biter bu çeyiz işi al al bitmezzzzzzzz.hepsi çok güzel canım.

harika bi çeyiz olmus.çok beğendm durin güle güle kullannn

Çok teşekkür ederim hayatım eksiklerim çok ama bi taraftanda aldıkça eklemeye çalışıcam.Evdekilerin çoğunun resmini çekemedim kolilerde üst üste yığılmış olduğu için çekemiyorum.

çok güzel canım güle güle kullan .eeeee 8 yıl dile kolay ancak biter bu çeyiz işi al al bitmezzzzzzzz.hepsi çok güzel canım.

Kansu cum sağol canım evet dile kolay al al bitmiyor birde herşeyin iyisini almaya çalışıyorum araştırıp sonra karar veriyorum gördüğümü hemen almam seçenekler arasından en kullanışlısını en iyisini seçmeye çalışırım.Daha çok eksik var tamamlayınca eklerim ama sizlerin fikirleri çok önemli şunuda almalısın dediğiniz kullanıp memnun kaldığınız ürünler varsa benimle paylaşırsanız sevinirim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…