Duru 24 doğum yaptı

Mrb
Duru dün akşam yani 28 ocak ta akşam 19 da bebeğini kucağına aldı.çok kolay bir doğum olmuş bebiş ve annesi gayet iyiler.bende buradan sizlere yazmak istedim.
3650,50 cm Derin bebek normal doğumla aramıza hoşgeldin.
sağlıkla büyü prenses.a.s.

çok güzel ya terik ederim duru arkadasım senı allah bagıslasın derinini sana darısı bütün hamişlere inşalah :Saruboceq:

duru yarın çıkması gerek hastaneden bebişinin fotolarını bekliorus hayırlı uğurlu sağlıklı büyümek nasip etsin uzun ömürler derin bebeğe böle okudukça heyecanlanıorumki en kısa zamanda allhım bana ve isteyen herkese nasip et yarapbiim

Son düzenleme:
duru geçmiş olsun hayırlı olsun tebri ediyorum ne desem az Allah bize de nasip etsin inşallah sağlıkla.a.s.

ayyyy kızlar cok tesekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için....valla bu topiği yeni gördüm...zeynep acmıs haberim yoktu...canım zeynebim sanada cok tesekkür ederim...allah hepinizi bir avazda kurtarsın...allah isteyen herkesede nasip etsin bu duyguyu...öpüyorum hepinizi...sağlıkla kalın...

allah analı babalı büyütsün.sağlıklı huzurlu bereketli yuvalarında hep mutlu olsunlar inşallahh...darısı bizim gibi bekleyenlerin basına...

Back
X