Duru mu Nehir mi sizce

duru mu nehir mi

• Ankete Katılan
    27
nehir.....

kulagıma daha hos gelıyor... duru son zamanlarda cok yaygın o yuzden ıtıcı buluyorum..
Allah ahyrlısı ıle kucagınıza almayı ansıp etsın ınsallah

Çok sevdiğim iki isim.. Biraz kararsız kaldım ama düşününce Duru daha hoş geldi bana.

Gazlı daha kötü değil mi ya ya da ben fazlının anlamını bilmiyorum

Fazli diye futbolcu vardi. Erkek ismi yani. Bi de cirkin bi isim ondan sinir oluyodum. Gazli diyince evet kurufasulyeyi fazla kacrdim uzak durun derdim :)))))))

Neyse o yuzden ben hala durudayim. Cocuklar her isimle dalga gecer :))) yeter ki yetiskinlerin bile dalga gececegi turden olmasin :)

Nehir bence canım, ben oy verdim. Baktım diğerleri oy vermemiş herkes fikrini söylemiş geçmiş. Anket sonucunu merakla bekliyorum

Benim adım nazlı bana da fazlı derlerdi

Gazlıyı duymuştum da fazlıyı yeni duydum

Ya da benim çocuklar fenaydı

haklisiniz dalga gecmek istesinler yetrr ki.

Çok sevdiğim iki isim.. Biraz kararsız kaldım ama düşününce Duru daha hoş geldi bana.

nehir.....

kulagıma daha hos gelıyor... duru son zamanlarda cok yaygın o yuzden ıtıcı buluyorum..
Allah ahyrlısı ıle kucagınıza almayı ansıp etsın ınsallah

Teşekkür ederim yorumlarınızı niz icin kizlar..anket esit gidyo bakalkm

merhaba kızlar 32 haftalık hamileyim ve isim konusunda kararsızım...sizce Nehir mi Duru ismimi güzel...

duru ismi dalga konusu olur diyorlar sizce doğru mu?
aysuncum bence nehır guzel cunku duru suanda her 4 cocuktan 2 sının ısmı ama tabıkı senın ıcıne hangısı sındıyse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…