Durum biraz özel

Krizant

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
92
60
3
36
Nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama birine anlatmazsam kafayı yiyeceğim. Acik acik yazmak zorunda oldugum icin hepinizden ozur diliyorum ama anlatmak akil almak zorundayim.

Esimle iliskiye girerken eli arkasina gitti. Basta anlamadim ne yaptigini. Sonra bakislar filan bi farkli gelince dikkat ettim. Kendisini tatmin ediyor gibiydi. Pozisyon degistirdikce yapti tekrarladi yani. Hatta ben donup bakinca elini onune gorebilecegim yere getirdi.

Ilk defa basima geliyor bu. Ne olur kusuruma bakmayin. Ama ne yapacagimi bilemedim. Caktirmadim ona. Ama mal gibi kaldim su an. Dusunemiyorum bile saatlerdir.

Ne kadarlık evlisiniz
Gözlemlemekten başka çare yok şuna için

Ereksiyon problemini gidermek amacıyla bu eyleme başvurmuş olabilir.

Edit: yanlış anlamışım.

Ayni anda iki uyaran istemis demek ki,bu kadar sok olunacak bir durum degil bana gore.

Dort yillik. Erken bosalma var. Bugun antreman yapiyorum deyip durdu. Bosalmamak icin yarida kesti iliskiyi defalarca.

Çok hassas bir durum daha önce böyle bir durum dikkatinizi çekmediyse çok da hemen kötü düşünmeyin ama dikkatli olmakta fayda var
Doktor desteği alıyor Musunuz

Arkadaşı boşa endiselendiriyorsunuz. Erken boşalmayı engelleyen böyle bir hareket var ondan yapmış. Konu sahibi eşiniz doğruyu söylüyor...
Ya lutfen burdan yada ozelden bana aciklar misiniz. Yada bi ismi varsa paylasir misiniz. Lutfen. Cok tesekkur ederim.

Adını tam bilmiyorum ama boşalmayı engelleyen böyle bir hareket vardı araştırın isterseniz. Kendini tatmin etmek amacıyla yapsaydı bunu mutlaka farkederdiniz. Eşiniz doğru söylüyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…