Durum biraz özel

Nekadar gereksiz ve cahilce yorum yapmıslar yok bilmem neresini parmaklıyormus. Adam kendine care arıyormus halbuki ..

Konu sahibi sizde eşinizi böyle dile düşüreceğinize bi zahmet neydi o hareket neden yaptın deseydiniz.adam bir günde gay olucak degil anlardınız zaten öyle bisey olsaydı..
Hayır o yatağa girip sevisiyosunuz ama eşlerinize şu konularda 2 laf edemiyosunuz..

Esiniz multiple orgazm yasamak istemiş, erkekler anal yoldan uyarildiklarinda neler yasiyorlar inceleyin biraz, cok detaya girmeyeyim simdi
Valla her gün yeni birşey duyuyorum.ilk defa duydum.konu sahibinin anlattığından da hiç birşey anlamadım.

Anlamadım bu baskı hareketi boşalmayı önlemek için miymis

İlk kez duydum ben de. Yorumlardan bir tanesi cok açiklayici. Bence de erken boşalmamak icin yapmis ola bilir.
Kusura bakmayin ama ozel bir soru sorcam. Kac dakka sonra boşaliyor? Erken boşalma deyince aklima 1-2 dakika geliyor nedense. Arastirmaya da useniyorum ...

Aslinda onun adi prostat masaji (eger parmagini iceri sokuyorsa) ve bunu normalde partnerin yapmasi beklenir (hazzi arttirir)

Anus ile testislerin arasindaki bolgeye masaj apayri bir sey, erken bosalmayi engelleyebilir, bilemiyorum

Perineye parmakla baskı boşalmayı önler.Eşiniz doğru söylemiş.

Keşke eşinizle daha detaylı ve rahatlatıcı bir şekilde konuşabilseydiniz.

Burada saçma sapan oouuww skandaaal yorumlarına maruz kalmazdınız.
Yeni bişey değil en eski ürolojik yöntemlerden biri diye okumuştum şimdi hatırlayamadığım bir yerde.
Bunun ters etki eden başka bir yöntemi de vardı.erken boşalmayı sağlayan yine perineye yapılan baskı sonucu.Ama o yöntemde baskı uygulama şeklinde değişikti sanırım.detaylı bir araştırın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…