Durum karıştı

Marstanselam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
19
9
1
35
Merhaba hanımlar. Konu bir iş arkadaşımın evliliği ile alakalı ama nasıl başlasam bilmiyorum benden tavsiye, yardım istiyor ama durum fena size danışayım dedim. Öncelikle evliliği gayet iyiydi. Mutlu oldukları her hallerinden belli oluyordu. Yani karışacak bi evlilikleri olduğunu düşünüyorduk.

Konuya gelecek olursak arkadaşım eşiyle 2 hafta öncesine kadar bi tartışma yaşadılar. Bizi çağırmıştı işte konuşalım felan diye. Anlattığı kadarıyla büyük bir olay görmemiştik birbirlerine biraz birikmişler diye düşünmüştük ama arkadaşımız kocası hakkında sanırım anlatılmaması gereken eksiklerini de söyledi. Biz tabi olur öyle büyütmeyin felan diyorduk ama bizle dinleyen bir kişi de kocasının lise arkadaşıydı. O daha farklı yaklaştı olaya hakkını yiyorsun kocanın felan dedi.

Neyse barıştılar biraz soğuk kalarak ama bu liseden arkadaş olan dün herşeyi anlatmış kocasına. Nasıl bahsettiğini nelerden konuştuğunu, evliliği hakkında oturup düşünmesini felan söylemiş. Bu adam da o gazla akşamında eve gelince başlamış tartışmaya 'ne biçim birisin sen tüm özelimizi millete dökmüşsün, rezil etmişsin beni millete' felan derken can alıcı sözü söylemiş 'seninle evlendiğim güne lanet olsun verdiğim emeğe değecek biri değilsin' diyince bizim arkadaşta kayış kopmuş ve basmış tokadı. O an pişman olmuş ama korkudan özür de dileyememiş adam kıpkırmızı kesilmiş karşılık verecek diye korkmuş bizimki. Kocası çıkmış evden sinirli bir şekilde dönmemişte. Arkadaşım pişman özür dilemek istiyor ama ne telefonlara çıkıyor ne mesajlara cevap veriyor. Benim kocamı açtı birkez onda da 'abi beni aramayın daha fazla' dedi. Şimdi napıcaz bilmiyoruz valla nasıl düzelir ya da sizce kocası boşanır mı (ki boşanmaların hiç istemeyiz sanki birbirleri için yaratılmış denecek kadar iyilerdi)?

Sizden isteğim bir akıl verin napalım ne edelim. Sizin yorumunuz nedir konu hakkında? Bizim beynimiz dondu size danışalım dedik. Şimdiden teşekkürler

Biraz yanlız kalsın kafa dinlesin adam.
Arkadaşında bir daha böyle boş boğazlık etmesin..
Biraz zaman verin sakinleşince konuşacktır şuan herşey taze..

Yani bunu nadir söylerim ama adam haklı.

Eşinin eksik gedik neyi varsa 3.kisiler önünde ortaya sermiş ,sonra haklıymış gibi tokadı basmış ,simdi de kara kara düşünüyor.

Adam psikolojisini kurtarmış diyeyim en hafif şekilde

Tokat atacak bir durum da yokmus ortada. Seninle evlendim diye pismanim diyene tokat atilmaz ki. Zoruna gittiyse evi terketseydi.

Ya sanırım biraz da kendini haklı çıkarmak için anlattı eksikleri. Çünkü olayı anlatınca biz haklı haksız demeden olayı düzeltme odaklı konuştuk o da kendini üste çıkarmaya çalıştı. Pişman olduğuna da eminim.

Neden bu olaylara üçüncü kişiler bu kadar dahil olmuş? Karı-koca oturup sorunlarını kendileri çözemiyor mu? Elbette sevdiklerimizden yardım almak güzel ama olaylar çok başka bir boyuta geçmiş.Kişilerin özeli kendilerini ilgilendirir bence siz hiç müdahil olmayın biraz zamana bıraksınlar

Ne olur sizce nasıl düzelirler. Bizimki ne e yapacağını bilmiyor 2 göz 2 çeşme. Bizdsn yardım istedi bizde çıkamadık işin içinden

Ne olur sizce nasıl düzelirler. Bizimki ne e yapacağını bilmiyor 2 göz 2 çeşme. Bizdsn yardım istedi bizde çıkamadık işin içinden
Bence bir müddet beklesin.Adam zaten demiş beni aramayın diye.Onuru zedelenmiş belli şiddet gerçekten çok çok kötü kimse haketmez ...Biraz zaman geçtikten sonra aile terapistine gitsinler zira olay arkadaşlar arasında konuşulup halledilecek meseleden çıkmış .Olan olmuş artık yapacak birşey yok

Siz daha fazla karismayin bence. Beni aramayin demiş de adam zaten. Arkadasiniz özür dilemeli. Hem anlatması hata hem kocaya tokat atmasi. Bazı şeyleri hiç kimseye anlatmak doğru değil. Sizin ozelinizi de kocasina anlatamaz mesela. Liseden arkadaş suçlu ama koca olanın arkadaşı yani konuşacagini tahmin etmek zor değil.

Biraz kafasini dinlesin adam sonra arkadaşınız güzelce özrünü diler.

senin arkadaş hiç ders almamış yalnız.
tokadı bastığını da size yetiştirmiş üstelik senin eşin aramış, adam biliyor yani tokadı yediğini de herkesin bildiğini.

senin arkadaş hiç ders almamış yalnız.
tokadı bastığını da size yetiştirmiş üstelik senin eşin aramış, adam biliyor yani tokadı yediğini de herkesin bildiğini.
Aslında biz aile olarak samimiyiz o yüzden anlatmış olsa gerek. Zaten bi biz biliyoruz arkadaşım da bi haber alabilmek adına arttı ne bileyim hataydı belki de doğru diyorsunuz ama çok endişeliydi biz de mecbur aradık

Ilişkiyi hep beraber yaşıyor gibisiniz. Adam aralarındaki durumu anlatmasına içerlerken siz tokat olayını bile öğreniyorsunuz ki o da bunun farkındadır muhtemelen. Biraz uzaklaşıp kendi hallerine bırakın.

Karışmayın

Evliligime bu kadar disardan mudahale olsa ben delirirdim heralde. Neden sadece kari ve koca halletmiyorlar? Cok garip iliskiyi kac kisi yasiyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…