Duruma objektif bakamiyorum, yardim eder misiniz?

Hoş bir durum olmamış ama çok da çanınızı sıkmayın. Pek önem vermiyor anlaşılan. Siz de önem vermeyin. Bundan sonra da ilk onlardan bekleyin böyle şeyleri. Ya da bir mesajla halledin.

Valla konuyu saçma buldum. Büyütülecek konular değil. Arayamamıştır onun için ölüm kalım meselesi değildir. ince düşünceli olmayabilir. geç olmuş sonra unutmuş olabilir. va çoğaltılabilir nedenler. Ancak bunu sıkıntılı bir konuya çevirmek mesele. Eğer anneniz içerlediyse nişanlınıza içinizden geçenleri söyleyin annem üzüldü benim aradığımı söylemesen de bi ara desen arar mı annen diyebilirsiniz. Sonuçta nişanlınızla aile olacaksınız kocanız olacak. kendi ailesi, eşinin ailesi ve eşi arasında köprü görevi görecek uzun yıllar. sahalara onu sürmek en mantıklısı o da gerçekten çok rahatsız olduysanız olmazsa olmaz bir konuysa sizin için. ama yolun başında onun ailesi öyle yaptı benimki böyle yaptı başladıysa hayra yoramayacağım. ön yargılar olur başlarda eğer iyi niyetinşzi birkaç yıl muhafaza edebilirseniz karşı tarafı tanıma yolcuğu gibi düşünürseniz ve kırıldığınız noktaları eşinizle konuşur ve onun çözmesini isterseniz uzun bir evliliğiniz olur. Aksi taktirde buradan kayınvaldem şöyle eşim böyle dedi grubuna namzetsiniz. Bu arada tebrik ederim Allah tamamını erdirsin. Umarım çok güzel bir evliliğiniz ve eşinizle şahane bir ilişkiniz olur. Buradan ilerleyen yıllarda güzel haberlerinizi alır bebek konularınızı yazışıyor oluruz.

İnsanlık hali ama incelik başka bir şey.
Demek ki bu konulara hassasiyeti yok.
Annen de bir daha büyük müyük demesin.
Tek kelime edemez ihmalinden ötürü.

Siz bayramlaşmaya gitmediniz mi?
Anneniz gerekeni yapmış,Aramazsa aramasın boşverin..

Kendini doldurma , kafanda kurma gerek yok
Nişanlına da bozulduğunu belli etme
Herkes ektiğini biçer.

Ya valla ben de tatilden geldim bayramın ilk günü yolda sonraki 2 günü de eşyaları yerleştirmek evi toplayıp temizlemekle geçti. Amcamı dahi arayamadım daha.

Et işi de zahmetli, bayramda geleni gideni de olmuştur. İnsan vakit bulamıyor, aklına gelmiyor yoğunluktan yorgunluktan. O yüzden kasti değildir. Bence büyütmeyin alınmayın

Onemsememis gibi sanki...
Hani esi dostu olsa nazi gecer de dunur neticede aileler yeni kaynasiyor boyle seylere onem verilmeli diye dusunuyorum.
Annene cok yansitma derim, insanlik hali gelen giden derken unutmustur de iyice kinlenmesin:/

İnsanlık hali değil. Siz nişanlısınız ve annesinin dönmesi gerekirdi. Ayıp etmiş. 2 dakikası bilemi olmamış

Kayınvalidemi aradım ama görümcemi aramayı unuttum. yarın da bayram yarın ararım.

İnsanlık halidir, olabilir. Üstünde durmayın

Arayacak 15 dakika bulamıyorsa bence hiç normal değil nişanlınızla konuşmanızda fayda var.

çok da içinden gememiştir. sevmemek değil sevmekte değil ihtimalen genel davranısıdır. ben de yaparım böyle cunku . birini aramıyorsam cok içimden gelmıyordur ve hep o kişinin hatası ya da sevmemem değil pek sevmem böyle formalıtelerı ve özellikle telefon konusmalarını sanki bunun gibi bir şey

Arayacak 15 dakika bulamıyorsa bence hiç normal değil nişanlınızla konuşmanızda fayda var.
niye konussun ya annesi mutlaka araamak runda mı neden takılıyorsunuz böyle formalitelere aramak istemeyen aramasın insanlara zorla bir davranısı yaptırtmak onu yaptıkları anlamına gelmez

nişanlınla konusta neyı konusacak senın annen nıye araad mı dıyecek aramaz aramaz

Aramak istememiş , net ! Nisanlinizi bir daha asla bu konuda ikaz etmeyin. Surat asmayin. Bu mevzunun lafi gunu gelir merak etmeyin.

Esimle ben ailemi aramayi unuttuk, bayramin ilk gunu yoldaydik ve beni birsuru arayan oldu, annemle de konustum bayramlasmadim, 3. Gun aklima geldi ben de hic bisey demedim belki onlar da benim aramadigimin farkinda degillerdir diye :)
Not: ailemi cok seviyorum, sıkıntı yok, insanlik hali, unutulabiliyor.

niye konussun ya annesi mutlaka araamak runda mı neden takılıyorsunuz böyle formalitelere aramak istemeyen aramasın insanlara zorla bir davranısı yaptırtmak onu yaptıkları anlamına gelmez

nişanlınla konusta neyı konusacak senın annen nıye araad mı dıyecek aramaz aramaz
Normalde Bayramda aramak zorunda olduğunu düşünmüyorum fakat aramaya 3 gündür geri dönmemesini ayıp buldum ben

Back
X