- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
Kız valla ben bundanda bişey anlamadımİyi geceler arkadaşlar konumu bilen biliyor İstanbula geldik 3 gün kvlerde 3 günde annemlerdd kalıp dönecektik antalyaya normalde yarın dönecektik..
Konuma doneyim Kayınvalidemin antalyaya gelme durumu vardı önceki konumda da bahsettiğim gibi..
Bugün kocam annesinin yanına gitti
BeN ailemin yanındayım gitmiş gezmiş dolastirmis kayınvalidemi...
Sonra geldi bana istersen 1 gün daha kalırız ailende
yarın da babamlarda kalıp obur gün döncez antalyaya dedi...
Stres yaptığım acaba antalya konusu ne oldu geliceklermi kocam oraya gidiyor yüzveriyo kaynanama deli ediyor beni doldurmuştur gene ..
Arkadaşlar düzelttim alın size da vinciyi cözdüm
Birisi şu arkadasa yarın kelimesinin nasıl yazıldığını öğretsin Allah aşkına :)Ay gene siz
Gene kafada deli sorular biz.
Yağrınn git bugün gel antalyadan
H E bayanı görünce aklıma geldin nerdedin arkadaşım yoksun
Kvyi tehdit eden psikopat yeğen ne oldu?Kv Antalya ya gelirse O nu da davet etseniz.İyi geceler arkadaşlar konumu bilen biliyor İstanbul geldik 3 gün kvlerde 3 günde bizde kalıp dönecektir antalyaya normalde yağrın gidecektir... Konuma doneyim KV antalyaya gelme durumu vardı önceki konumda da bahsettiğim gibi.. Bugün kocam annesinin yanına gitti BN ailemin yanındayım gitmiş gezmiş dolastirmis onu... Sonra geldi bana istersen 1 gün daha kalırız ailende anlamda kaldık bugün yağrın da babmlarda kalıp obur gün gtcez antalyaya... Stres yaptığım acaba antalya konusu ne oldu geliceklermi kocam oraya gidiyor yüz veriyi kaynanama deli ediyorum beni doldurmuştur gene ..
Ayrıca her konunun başına benı bılenler bılır demenden bıktık. Bilmiyoruz arkadaşım bilmiyoruz..
İlk konusuda 12 ,13 sayfa millet anlamamıştı
Görev edindim kendime
Zor oldu ama başardımmmm
Bende zaten Yağrından sonra anladım off yıne mı dedım :))Niye öyle diyorsun. Kıt türkçesini görür görmez herkes şıp diye anlıyor.
işyerindey,im yorumunuzu okurken ağzımda su vardı az kalsın püskürtüyodum insanların üzerine sabah sabah güldürdün ayol...Eski konumu hatirlarsiniz demissin.
Tam cikaramadim basta.
Ama sonra " yağrin" kelimesini gorunce hah dedim cikardim kim oldugnuzu.
Yorumum; hic bi halt anlamadim.
Hayirlisi be gulum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?